Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Produk

  • KMM-1250DW Vertical Laminating Machine (Hot Knife)

    KMM-1250DW Mesin Laminating Vertikal (Péso Panas)

    Jenis pilem: OPP, PET, METALIC, NYLON, jsb.

    Max.Laju mékanis: 110m / mnt

    Max.Gawé Speed: 90m / mnt

    Ukuran lambar max: 1250mm * 1650mm

    Ukuran lambaran min: 410mm x 550mm

    Beurat kertas: 120-550g / sqm (220-550g / sqm kanggo padamelan jandela)

  • Automatic round rope paper handle pasting machine

    Otomatis buleud tali kertas cecekelan mesin pasting

    Mesin ieu utamina ngadukung mesin kantong kertas semi-otomatis.Bisa ngahasilkeun cecekelan tali buleud dina garis, sarta nempelkeun cecekelan dina kantong on garis teuing, nu bisa napel onto kantong kertas tanpa handles dina produksi salajengna jeung nyieun kana handbags kertas.

  • EUR Series Fully Automatic Roll-feeding Paper Bag Machine

    Eur Series pinuh otomatis Roll-dahar Mesin Kantong Kertas

    Pinuh otomatis roll feeding kantong kertas nyieun kalawan tali pulas cecekelan pembuatan sarta nempel.Mesin ieu ngadopsi PLC sareng pengontrol gerak, sistem kontrol servo ogé antarmuka operasi anu cerdas pikeun ngawujudkeun produksi anu gancang sareng efisiensi anu luhur.Kalawan cecekelan 110bags / mnt, tanpa cecekelan 150bags / mnt.

  • ZJR-450G LABEL FLEXO PRINTING MACHINE

    ZJR-450G LABEL FLEXO mesin nyitak

    7warna mesin percetakan flexo pikeun labél.

    Aya 17motor servo dina total pikeun7warnasmesin nu mastikeun pendaptaran akurat ngajalankeun di speed tinggi.

    Kertas jeung kertas napel: 20 nepi ka 500 Gram

    Bopp, Opp, PET, PP, Shink Sleeve, IML, Jsb, Paling pilem Plastik.(12 mikron -500 mikron)

  • EF-2800 PCW High Speed  Automatic Folder Gluer

    EF-2800 PCW High Speed ​​Otomatis Polder Gluer

    Max.ukuran lambar (mm) 2800*1300

    Ukuran lembar Min.(mm) 520X150

    Kertas lumaku: Karton 300g-800g, kertas corrugated F, E, C, B, A, EB, AB

    Laju sabuk Max: 240m / mnt

  • YT-360 Roll feed Square Bottom Bag Making Machine with Inline Flexo Printing

    YT-360 Roll feed Square Bottom Kantong Nyieun Mesin kalawan Inline Flexo Printing

    1.With asli Jerman SIMENS KTP1200 layar rampa manusa-komputer, éta gampang pikeun beroperasi jeung kontrol.

    2.Germany SIMENS S7-1500T controller gerak, terpadu kalayan serat optik profinet, mastikeun mesin kalawan speed tinggi steadily.

    3.Germany SIMENS motor servo terpadu jeung aslina Japan Panasonic sensor poto, terus koréksi slightest tina kertas dicitak akurat.

    4.Hydraulic luhur jeung ka handap struktur web lifter, terpadu kalayan kontrol tegangan konstan sistem unwinding.

    5. Otomatis Italia SELECTRA Web guider salaku standar, terus koréksi slightest variasi alignment gancang.

  • RKJD-350/250 Automatic V-Bottom Paper Bag Machine

    RKJD-350/250 Otomatis V-Bottom Paper Kantong Mesin

    Kantong kertas rubak: 70-250mm / 70-350mm

    Max.Laju: 220-700pcs / mnt

    Mesin kantong kertas otomatis pikeun ngahasilkeun rupa-rupa ukuran kantong kertas V-handap, kantong sareng jandela, kantong dahareun, kantong buah garing sareng kantong kertas anu ramah lingkungan.

  • GUOWANG T-1060BF DIE-CUTTING MACHINE WITH BLANKING

    GUOWANG T-1060BF mesin maot-motong jeung BLANKING

    T1060BF nyaéta inovasi ku insinyur Guowang pikeun sampurna ngagabungkeun kaunggulanBLANKINGmesin jeung tradisional mesin paeh-motong kalawanLUCURAN, T1060BF(generasi ka-2)gaduh sadayana fitur anu sami sareng T1060B pikeun ngajalankeun gancang, akurat sareng gancang, ngabéréskeun tumpukan produk sareng parobahan palet otomatis (pangiriman horisontal), sareng ku hiji tombol, mesin tiasa ngalih ka pangiriman padamelan tradisional (pangiriman garis lempeng) kalawan motorized rak pangiriman non-stop.Henteu aya bagian mékanis anu kedah digentos nalika prosésna, éta mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun palanggan anu peryogi padamelan sering sareng ganti padamelan gancang.

  • Automatic PE Bundling Machine JDB-1300B-T

    Otomatis pe Bundling Mesin JDB-1300B-T

    Otomatis PE Bundling Mesin

    8-16 bal per menit.

    Max Ukuran kebat : 1300 * 1200 * 250mm

    Max Ukuran kebat : 430 * 350 * 50mm 

  • SXB460D  semi-auto sewing machine

    SXB460D mesin jahit semi-otomatis

    max mengikat ukuran 460*320 (mm)
    ukuran mengikat min 150*80 (mm)
    kelompok jarum 12
    jarak jarum 18 mm
    speed max 90 siklus / mnt
    kakuatan 1.1KW
    diménsi 2200 * 1200 * 1500 (mm)
    beurat net 1500kg

  • SXB440 semi-auto  sewing machine

    SXB440 mesin jahit semi-otomatis

    Max ukuran mengikat: 440*230 (mm)
    Min mengikat ukuran: 150*80 (mm)
    Jumlah jarum: 11 grup
    jarak jarum: 18 mm
    speed max: 85siklus / mnt
    kakuatan: 1.1KW
    diménsi: 2200 * 1200 * 1500 (mm)
    beurat net: 1000kg"

  • BOSID18046High Speed Fully Automatic Sewing Machine

    BOSID18046High Speed ​​pinuh otomatis Mesin jahit

    Max.laju: 180 kali / mnt
    Max.beungeut ukuran (L × W): 460mm × 320mm
    Min.ukuran mengikat (L × W): 120mm × 75mm
    Max.Jumlah jarum: 11guoups
    Jarak jarum: 19mm
    Total kakuatan: 9 kW
    hawa dikomprés: 40Nm3 / 6ber
    beurat Net: 3500Kg
    Ukuran (L × W × H): 2850 × 1200 × 1750mm