EF-650/850/1100 Otomatis Polder Gluer

Katerangan pondok:

Laju liniér 450m

fungsi memori pikeun nyimpen pakasaban

adjustment plat otomatis ku motor

20mm pigura pikeun dua sisi pikeun speed tinggi jalan stabil


Rincian produk

Video produk

Gambar produk

AFGFCC6
AFGFCC7

Spésifikasi

 

EF-650

EF-850

EF-1100

Ukuran Paperboard Maksimum

650X700 mm

850X900 mm

1100X900 mm

Ukuran Paperboard Minimum

100X50 mm

100X50 mm

100X50 mm

Paperboard lumaku

Karton 250g-800g;Kertas corrugated F, E

Laju Beubeur maksimum

450m / mnt

450m / mnt

450m / mnt

Mesin Panjang

16800 mm

16800 mm

16800 mm

Mesin Lebar

1350 mm

1500mm

1800 mm

Mesin Jangkungna

1450 mm

1450 mm

1450 mm

Total Daya

18,5KW

18,5KW

18,5KW

Papindahan maksimum

0,7m³ / mnt

0,7m³ / mnt

0,7m³ / mnt

Total Beurat

5500 kg

6000 kg

6500 kg

AFGFCC8

Daptar Konfigurasi

  Konfigurasi

Hijian

Standar

Pilihan

1

Bagian feeder

 

 

2

Bagian register samping

 

 

3

Bagian pra-tilepan

 

 

4

Bagian handap konci kacilakaan

 

 

5

Unit gluing handap sisi kénca

 

 

6

Unit gluing handap sisi katuhu

 

 

7

Alat coét kalayan ékstraksi lebu

 

 

8

HHS 3 Pakarang Sistim lem tiis

 

 

9

Bagian tilepan sareng nutup

 

 

10

adjustment motorized

 

 

 

11

Bagian Pencét Pneumatic

 

 

 

12

4 & 6-alat sudut

 

 

 

13

Unit Trombone Servo Didorong

 

 

14

Konci alat kuadrat handap dina conveyor

 

 

15

Palat kuadrat neumatic di conveyor

 

 

 

16

Alat mini-kotak

 

 

 

17

Produksi tampilan LED

 

 

 

18

feeder vakum

 

 

19

Saluran ejection on trombone

 

 

 

20

MAin layar toél sareng antarmuka desain grafis

 

 

21

Feeder tambahan sareng sabuk pamawa

 

 

 

22

Jauh Control jeung Diagnosis

 

 

23

Sistim plasma jeung 3 pakarang

 

 

24 Pungsi memori pikeun nyimpen jobs repetitive    

 

25 Alat handap kacilakaan non-hook    

 

26 Panghalang lampu sareng alat kaamanan    

27 90 derajat alat péngkolan    

28 Pita napel napel    

29 Mencét roller bearing ti Jepang NSK  

 

30 KQ 3 sistem lem kalayan pompa tekanan tinggi    

1) Bagian Feeder

Bagian feeder gaduh sistem drive motor mandiri sareng tetep sinkronisasi sareng mesin utama.

7 PCS of 30mm dahar sabuk na 10mm pelat logam pikeun mindahkeun laterally ka lebar set.

Roller embossed nungtun sabuk dahar.Dua apron samping cocog sareng desain produk.

Bagian feeder dilengkepan tilu sabeulah kaluar-dahar pikeun nyaluyukeun nurutkeun sampel produk.

Alat geter ngajaga nyoco kertas gancang, gampang, terus-terusan sareng otomatis.

Bagian feeder kalayan jangkungna 400mm sareng alat anti debu roller sikat mastikeun pakan kertas lemes.

Operator tiasa beroperasi switch nyoco dina sagala wewengkon mesin.

Sabuk feeder tiasa dilengkepan fungsi nyusu (Pilihan).

Monitor bebas tiasa mariksa kinerja dina buntut mesin.

AFGFCC10

2) Unit register samping

Kertas tina unit nyoco tiasa dilereskeun dina unit register samping pikeun mastikeun nyoco akurat.

Tekanan anu didorong tiasa disaluyukeun luhur sareng ka handap pikeun nyocogkeun sareng ketebalan papan anu béda.

3) Bagian pre-melu

Desain husus bisa pre-melu garis tilepan kahiji dina 180 derajat sarta garis katilu dina 165 derajat nu bisa nyieun kotak gampang pikeun muka.4 sistem tilepan sudut kalawan téhnologi servo-motor calakan.Hal ieu ngamungkinkeun tilepan akurat sadaya flaps deui ku cara maké kait dipasang dina dua shafts bebas dikawasa sacara éléktronik.

AFGFCC11
AFGFCC12

4) Bagian handap konci kacilakaan

Konci-handap tilepan kalawan desain fléksibel tur operasi gancang.

Kacilakaan-handap tiasa réngsé sareng 4 set kit.

Sabuk luar 20 mm sareng sabuk handap 30mm.Piring sabuk luarbisa disaluyukeun luhur jeung ka handap pikeun nyocogkeun jeung ketebalan béda dewan ku sistem Cam.

AFGFCC13

5) Unit lem handap

Unit lem kénca jeung katuhu dilengkepan 2 atanapi 4mm kabayang lem sadia.

6) Tilepan jeung nutup bagian

Garis kadua 180 derajat sareng garis kaopat 180 derajat.
Desain husus tina speed sabuk lipet transmisi bisa disaluyukeun individual pikeun ngabenerkeun arah kotak ngajalankeun tetep lempeng.

7) Motorized adjustment

adjustment Motorized bisa dilengkepan pikeun ngahontal tilepan adjustment plat.

AFGFCC14
AFGFCC15
AFGFCC16

8) bagian Pencét Pneumatic

Bagian luhur tiasa dipindah-pindahkeun deui ka payun gumantung kana panjang kotak.

adjustment tekanan pneumatic tetep tekanan seragam.

spons tambahan husus bisa dilarapkeun ka pencét bagian kerung.

Dina modeu otomatis, laju pencét bagian tetep sinkron jeung mesin utama naek konsistensi produksi.

AFGFCC17

9) 4 & 6-paranti juru

Sistim servo Yasakawa kalawan modul gerak mastikeun respon speed tinggi pikeun cocog pamundut speed tinggi.Layar rampa bebas ngagampangkeun panyesuaian sareng ngajantenkeun operasi langkung fleksibel.

AFGFCC18
AFGFCC19
AFGFCC120

10) Unit Trombone Servo Didorong

Ngadopsi sistem cacah fotosél nganggo kertas "najong" sacara otomatis atanapi nyemprot tinta.

Mesin inspeksi macét.

Nepi sabuk ngajalankeun kalawan transmisi aktip.

Sakabeh unit didorong ku motor servo mandiri pikeun nyaluyukeun interval kotak sakumaha anu dipikahoyong.

AFGFCC121
AFGFCC22

11) Konci alat kuadrat handap dina conveyor
Alat pasagi bisa mastikeun kotak corrugated pasagi ogé kalawan motorized nepikeun sabuk adjustment jangkungna.

AFGFCC24

12) alat Pneumatic pasagi di conveyor
Alat pneumatic kuadrat sareng dua pamawa di conveyor tiasa mastikeun kotak karton kalayan bentuk anu lega tapi deet pikeun nampi pasagi anu sampurna.

AFGFCC25

13) alat Minibox
Layar rampa utama kalayan antarmuka desain grafis pikeun operasi anu gampang.

AFGFCC26

14) Layar rampa utama sareng antarmuka desain grafis
Layar rampa utama kalayan antarmuka desain grafis pikeun operasi anu gampang.

AFGFCC27

15) Fungsi mémori pikeun ngahemat padamelan anu diulang

Nepi ka 17 sét motor servo ngapalkeun sareng orientasi ukuran unggal piring.

Layar rampa bebas ngagampangkeun pikeun nyetél mesin kana ukuran anu tangtu ngalawan unggal pesenan anu disimpen.

AFGFCC28
AFGFCC29

16)NON-hook alat handap kacilakaan

Kalawan lamping design husus, handap kotak bisa nabrak di speed tinggi tanpa hook konvensional.

AFGFCC30

17) lampu panghalang jeung alat kaamanan
Panutup mékanis pinuh ngaleungitkeun sagala kamungkinan tatu.
Panghalang lampu Leuze, switch panto tipe kancing ogé relay kaamanan minuhan pamundut CE kalawan desain sirkuit kaleuleuwihan.

AFGFCC31
AFGFCC32
AFGFCC33

18) Mencét roller bearing ti Jepang NSK
Ngalengkepan bantalan NKS salaku mesin mesin roller pencét lancar kalayan sora anu lemah sareng durasi anu panjang.

AFGFCC34

Spésifikasi Jeung Merk Bagian Utama Jeung Asesoris

Daptar outsource

  Ngaran merek asal usul

1

Motor Utama Dong Yuan Taiwan

2

Inverter V&T Joint-ventured di Cina

3

Antarbeungeut Man-Mesin Master Panel Taiwan

4

sabuk sinkron OPTI Jérman

5

V-ribbed Beubeur Hutchinson Franch

6

Bearing NSK, SKF Jepang / Jérman

7

Aci utama   Taiwan

8

Sabuk rencana NITA Jepang

9

PLC Fatek Taiwan

10

Komponén listrik Schneider Jérman

11

Pneumatik AIRTEK Taiwan

12

Deteksi listrik SUNX Jepang

13

Panungtun linier SHAC Taiwan

14

Sistim servo Sanyo Jepang

Ciri

Mesin nyandak struktur transmisi sabuk multi-alur anu tiasa ngadamel bising rendah, operasi stabil sareng pangropéa gampang.
Mesin ngagunakeun konverter frékuénsi pikeun ngahontal kontrol otomatis sareng ngahémat kakuatan.
Operasi dilengkepan adjustment bar huntu tunggal téh gampang tur merenah.adjustment listrik nyaéta standar.
Dahar sabuk ngadopsi sababaraha sabuk tambahan kandel dilengkepan motor Geter pikeun mastikeun dahar kontinyu, akurat tur otomatis.
Kusabab pelat sectional up sabuk kalawan desain husus, tegangan sabuk bisa disaluyukeun otomatis nurutkeun produk tinimbang manual.
Desain struktur husus up plat teu ngan bisa ngajaga drive elastis éféktif tapi ogé bisa nyingkahan karuksakan alatan operasi bener.
tank gluing handap kalawan adjustment screw pikeun operasi merenah.
Ngadopsi layar toél sareng sistem kontrol PLC sareng kadali jauh.Dilengkepan ku cacah photocell sareng sistem nyirian kicker otomatis.
Pencét bagian adopts bahan husus kalawan kontrol tekanan pneumatic.Dilengkepan sabuk bolu pikeun mastikeun produk anu sampurna.
Sadaya operasi tiasa dilakukeun ku alat konci héksagonal.
Mesin tiasa ngahasilkeun kotak-kotak garis lempeng kalayan lipatan ka-1 sareng ka-3, témbok ganda sareng handap konci nabrak.

Mesin Layout

AFGFCC40

Produsén Bubuka

Ngaliwatan gawé babarengan jeung pasangan luhur-tingkat di dunya, Guowang Grup (GW) owns parusahaan Joint venture kalawan mitra Jerman sarta KOMORI proyék OEM global.Dumasar kana téknologi canggih Jérman sareng Jepang sareng pangalaman langkung ti 25 taun, GW terus nawiskeun solusi pas-pencét anu pangsaéna sareng épisién pangluhurna.

GW adopts solusi produksi canggih tur standar manajemén 5S, ti R&D, meuli, machining, assembling jeung inspeksi, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar pangluhurna.

GW investasi pisan di CNC, impor DMG, INNSE- BERADI, PAMA, STARRAG, TOSHIBA, OKUMA, MAZAK, MITSUBISHI jsb ti sakuliah dunya.Ngan kusabab pursues kualitas luhur.Tim CNC anu kuat nyaéta jaminan teguh ngeunaan kualitas produk anjeun.Dina GW, anjeun bakal ngarasa "hémat luhur sareng presisi luhur"

AFGFCC41

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami