Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Corrugated Polder Gluer

  • Automatic Folder Gluer for corrugated box(JHX-2600B2-2)

    Otomatis Folder Gluer pikeun kotak corrugated (JHX-2600B2-2)

    Cocog jeung ABCAB.suling,3-lapis, 5-plc lambar corrugated tilepan gluing

    Max.Ukuran: 2500 * 900mm

    Min.Ukuran: 680 * 300mm

    Kacepetan ngabentuk karton gancang sareng pangaruh anu saé.Dalapan suctions di ujung ngarahfeederanu adjustablepikeun akuratdahar.Strengthed tilepanbagian, sarta ukuran sungut ogé dikawasa, ngurangan runtah.Afungsi asihan rmpikeun gancang ngarobah pakasaban jeung lambaran rapih.Maya kakuatandisetir kumotor servo.PLC&panganteur manusa-mesinpikeun operasi gampang.Angger speed stepless, koreksi sekundér.

  • Automatic Folder Gluer and Stitcher for corrugated box (JHXDX-2600B2-2)

    Otomatis Folder Gluer sareng Stitcher pikeun kotak corrugated (JHXDX-2600B2-2)

    Cocog jeung tilepan jeung gluing sarta stitching pikeun A, B, C, AB Suling

    Max.Laju jahitan: 1050 paku / mnt

    Max.Ukuran: 2500 * 900mm Min.Ukuran: 680 * 300mm

    Kacepetan ngabentuk karton gancang sareng pangaruh anu saé.Dalapan suctions di ujung ngarahfeederanu adjustablepikeun akuratdahar.Strengthed tilepanbagian, sarta ukuran sungut ogé dikawasa, ngurangan runtah.Afungsi asihan rmpikeun gancang ngarobah pakasaban jeung lambaran rapih.Maya kakuatandisetir kumotor servo.PLC&panganteur manusa-mesinpikeun operasi gampang.