Karton Lipat

Data anyar éksklusif ti Smithers nunjukkeun yén dina 2021, nilai global pasar bungkusan karton tilepan bakal ngahontal $ 136.7bn;kalayan jumlahna 49.27m ton dikonsumsi di sakuliah dunya.

Analisis tina laporan anu bakal datang 'The Future of Folding Cartons to 2026' nunjukkeun yén ieu mangrupikeun awal rebound tina kalambatan pasar di 2020, sabab pandémik COVID-19 ngagaduhan dampak anu ageung, boh manusa sareng ékonomi.Salaku darajat normal balik deui kana kagiatan konsumen sareng komérsial, Smithers ngaramalkeun tingkat pertumbuhan taunan sanyawa kahareup (CAGR) 4.7% dugi ka 2026, ngadorong nilai pasar ka $ 172.0bn dina taun éta.Konsumsi volume umumna bakal nuturkeun ieu kalayan rata-rata CAGR 4.6% pikeun 2021-2026 di sapanjang 30 pasar nasional sareng régional anu dilacak, kalayan volume produksi ngahontal 61.58 juta ton dina taun 2026.

FC

Bungkusan dahareun ngagambarkeun pasar pamakean tungtung panglegana pikeun karton tilepan, ngitung 46.3% tina pasar ku nilai dina 2021. Diperkirakeun bakal ningali paningkatan marginal pangsa pasar salami lima taun ka hareup.Tumuwuhna panggancangna bakal asalna tina pangan anu tiis, diawetkeun, sareng garing;kitu ogé confectionery sarta kadaharan orok.Dina seueur aplikasi ieu, format karton tilepan bakal nguntungkeun tina nyoko kana target kelestarian dina bungkusan- sareng seueur pabrik FMGC utama anu komitmen kana komitmen lingkungan anu langkung kuat dugi ka 2025 atanapi 2030.

Hiji spasi Dimana aya rohangan pikeun diversifikasi nyaeta dina ngamekarkeun papan karton alternatif pikeun format plastik sekundér tradisional kayaning Panyekel genep pak atawa ngaleutikan wraps pikeun inuman canned.

Bahan Prosés

Eureka equipments bisa ngolah bahan handap dina produksi karton tilepan:

- Kertas

- Karton

-Kaluron

-Plastik

- Pilem

-Aluminium foil

Parabot