GUOWANG T-1060BF mesin maot-motong jeung BLANKING

Katerangan pondok:

T1060BF nyaéta inovasi ku insinyur Guowang pikeun sampurna ngagabungkeun kaunggulanBLANKINGmesin jeung tradisional mesin paeh-motong kalawanLUCURAN, T1060BF(generasi ka-2)gaduh sadayana fitur anu sami sareng T1060B pikeun ngajalankeun gancang, akurat sareng gancang, ngabéréskeun tumpukan produk sareng parobahan palet otomatis (pangiriman horisontal), sareng ku hiji tombol, mesin tiasa ngalih ka pangiriman padamelan tradisional (pangiriman garis lempeng) kalawan motorized rak pangiriman non-stop.Henteu aya bagian mékanis anu kedah digentos nalika prosésna, éta mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun palanggan anu peryogi padamelan sering sareng ganti padamelan gancang.


  • :
  • Rincian produk

    Inpo produk lianna

    spésifikasi

    Aliran Gawé

    sadasd

    Fitur Highlights

    highlights2

    NYOKANUNIT

    -Non-stop dahar kalawan angkat tihang otomatis tur alat pre-tihang.Max jangkungna tumpukan 1800mm

    -Kualitas luhur feeder sirah kalayan 4 mamat jeung 4 forwarder pikeun assure stabil sarta gancang nyoco pikeun sagala rupa bahan * Pilihan feeder Mabeg

    -Panel kontrol hareup pikeun operasi gampang

    -Alat anti statik pikeun feeder sareng méja transfer * pilihan

    -Photocell anti hambalan dina deteksi

    highlights3

    MINDAHKEUNUNIT

    - Struktur bar gripper cam gandapikeun nyieunlambaranngadeukeutan ka platform gawé sarta stripping pigura, leuwih stabil dina operasi-speed tinggi

    -Alat lambar ganda mékanis pikeun kardus, detektor lambar ganda supersonik pikeun kertas * pilihan

    -Tarik jeung nyorong sisi iklas cocog pikeun kertas ipis jeung kardus kandel, corrugated

    -Penurunan laju kertas pikeun mindahkeun lancar sareng posisi anu tepat.

    - Sisi sareng hareup iklas nganggo fotosél anu tepat, sensitipitas tiasa diatur sareng tiasa diatur ku monitor

    highlights4

    PAEUT-MOTONGUNIT

    - Die-cutttekanan dikawasa ku YASAKAWA Servo SystemMax.300T

    Max.Laju motong maot 7500s / h

    -Pneumatic konci rusuh luhur & handap ngudag

    -Sistim Centerline on maot-motong ngudag kalawan adjustment mikro transversal ensures pendaptaran akurat nu ngakibatkeun changeover pakasaban gancang.

    GASM8

    Antarmuka Mesin Manusa Pinter (HMI)

    -15 "Jeung 10,4" layar rampa kalawan panganteur grafis dina feeder sarta bagian pangiriman pikeun gampang kontrol mesin dina posisi béda, sagala setélan jeung fungsi bisa gampang diatur ngaliwatan monitor ieu.

    -Sistem diagnosis diri, kode kasalahan sareng pesen

    - Deteksi jam pinuh

    asdsadsadaafasf1

    LUCURANUNIT

    -konci Gancang jeung sistem garis puseur pikeun stripping pigura pikeun ngaleutikan waktu ngarobah pakasaban

    -Pneumatic pigura luhur ngangkat

    - adjustment mikro

    -Stripping ngadamel méja siap pikeun ngirangan waktos setting padamelan * pilihan

    asdsadsadaafasf2

    BLANKINGUNIT

    -konci Gancang jeung sistem garis puseur pikeun blanking pigura pikeun ngaleutikan waktu ngarobah pakasaban

    -Pneumatic pigura luhur ngangkat

    - adjustment mikro

    -Lambaran inserting, hiji tombol sampel lambar nyokot

    -Pangiriman non-stop otomatis sareng bursa palet

    -Kaamanan panghalang lampu kalawan reset bebas

    asdsadsadaafasf3

    PAEUT-MOTONGUNIT

    - Die-cutttekanan dikawasa ku YASAKAWA Servo SystemMax.300T

    Max.Laju motong maot 8000s / h

    -Pneumatic konci rusuh luhur & handap ngudag

    -Sistim Centerline on maot-motong ngudag kalawan adjustment mikro transversal ensures pendaptaran akurat nu ngakibatkeun changeover pakasaban gancang.

    Alat sareng fitur standar

    PAPAN

    ●High kualitas MABEG feeder sirah diimpor ti Jerman * pilihan, 4 pick-up suckers jeung 4 maju suckers, mastikeun dahar stabil sarta gancang.

     FEEDER1 FEEDER2

    ●Pre-loading alat pikeun kadaharan kertas tanpa stopping mesin, jangkungna tumpukan maksimum 1800mm

    ●Pre-loading lagu mantuan operator nyorong tumpukan kertas kana posisi nyoco akurat tur merenah.

    ● Sisi lays bisa disaluyukeun pikeun nyocogkeun kertas béda.

    ●Paper ditransferkeun ka lay hareup bakal ngalambatkeun turun pikeun mastikeun positioning akurat.

    ●Transferring plat nyaeta stainless steel diimpor ti Jerman sangkan kertas conveying lemes jeung gancang.

    UNIT PUPUH

    ●Precise jeung kontrol stabil tina tekanan motong paeh, dikawasa ku FUJI servo motor

    ●Gampang ngagunakeun panganteur grafis ku layar rampa 19 inci kalawan precision nepi ka 0.01mm.

     FEEDER3

    ●Die-motong ngudag na piring dikonci ku silinder pneumatic ti SMC Jepang, kalawan sensor misplace ulah karuksakan disababkeun ku faktor manusa.

    ●Die-motong ngudag adopts sistem puseur-garis pikeun positioning gancang, ku kituna operator teu perlu mertimbangkeun posisi kénca-katuhu dewan paeh.

    FEEDER4

    ●papan-motong papan ukuran non-standar ogé bisa dipasang ku ngagunakeun parabot bantu pikeun mempermudah applicability of dewan motong konsumén 'ti model béda .

    ●Gripper bar, tina alloy aluminium husus, beungeut sanggeus oksidasi treatmentadopts ganda-cam bubuka metoda ngaleupaskeun kertas salila ngajalankeun.Bisa ngurangan inersia kertas pikeun ngumpulkeun kertas ipis dina urutan gampang.

    FEEDER5

    UNIT STRIPPING

    ● Pneumatic ngangkat stripping ngudag

    Sistem ●Center-garis jeung alat gancang-konci pikeun stripping dewan pikeun ngahontal ngarobah pakasaban gancang

    ●Stripping ngudag posisi memorization.

    FEEDER6

    UNIT BLANKING

    Sistem ●Puseur-garis jeung alat gancang-konci pikeun papan blanking pikeun ngahontal ngarobah pakasaban gancang

    FEEDER7

    ●One tombol pikeun sampel lambar nyokot, gampang pikeun inspeksi kualitas.

    ●Operasi calakan tina monitor pikeun milih modeu inserting lambar anu béda.

    Unit pangiriman

    ●The mesin boga 2 mode pangiriman: Blanking (pangiriman horizontal) jeung stripping (Pangiriman garis lempeng)

    ●The switch ti blanking ka stripping pakasaban ku hiji tombol di panel switch, euweuh adjustment mékanis diperlukeun.

    Unit pangiriman horizontal non-stop di Blanking unit

    FEEDER8

    Mindahkeun tumpukan kertas otomatis, mindahkeun palet kerja ka unit pangiriman, teras nempatkeun palet kosong pikeun ngadagoan teraskeun, tiasa ngirangan campur tangan manual sareng ngajamin pangiriman non-stop.

    FEEDER9

     

     

    Pangiriman garis lempeng non-stop pikeun padamelan stripping:

    FEEDER10

    ●Motorized curtain gaya Non-stop Unit pangiriman.

    ● Maks.jangkungna tumpukan nepi ka 1600mm pikeun ngurangan waktu loading pikeun operator jeung ningkatkeun efisiensi.

    ●10.4 "layar rampa resolusi luhur.Operator tiasa niténan sadaya setelan dina posisi béda ngurangan waktu pikeun ngarobah pakasaban sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé.

    spésifikasi

    Ukuran kertas maksimum 1060*760 mm
    Ukuran kertas minimum 400*350 mm
    Ukuran motong maksimum 1060*745 mm
    Maksimum ukuran piring Die-motong 1075*765 mm
    Ketebalan plat die-motong 4+1 mm
    jangkungna aturan motong 23.8 mm
    Aturan paéh munggaran 13 mm
    Gripper margin 7-17 mm
    Spésifikasi karton 90-2000 gsm
    Kandel kardus 0.1-3 mm
    Spésifikasi Corrugated ≤4 mm
    Tekanan kerja maksimum 350 t
    Maksimum laju maot-motong 7500 S/H
    Jangkungna papan tuang (kalebet palet) 1800 mm
    Jangkungna dahar non-stop (kalebet palet) 1300 mm
    Jangkungna pangiriman (kalebet palet) 1400 mm
    Pangiriman garis lempeng 1600 mm
    kakuatan motor utama 18 kw
    kakuatan mesin sakabeh 24 kw
    Voltaseu 600V 60Hz 3ph v
    Ketebalan kabel 16 mm²
    Sarat tekanan hawa 6-8 bar
    Konsumsi hawa 300 L/Min

    Daptar outsource pikeun komponén konci

    Konfigurasi Negara asal
    Unit dahar  
    Jet-dahar Mode  
    sirah feeder Cina / Jerman Mabeg*Pilihan
    Pra-loading alat, Non-stop dahar  
    Hareup & samping iklas photocell induksi  
    Alat panyalindungan lampu  
    Pompa vakum Jérman Becker
    Tarik / push switch tipe pituduh samping  
    Unit paéh  
    Paeh ngudag FESTO Jerman
    Sistim alignment garis puseur  
    Modeu Gripper ngadopsi téknologi cam ganda panganyarna Jepang
    ranté kualitas luhur pre-stretched Jerman
    torsi limiter jeung indéks gear box drive Jepang Sankyo
    Motong plat Sistim ejecting pneumatic  
    Lubrication otomatis tur cooling  
    Sistem pelumasan ranté otomatis  
    Motor utama Jérman SIEMENS
    Detektor sono kertas Jerman LEUZE
    Unit stripping  
    Struktur stripping 3 arah  
    Sistim alignment garis puseur  
    alat konci pneumatic  
    Sistem konci gancang  
    Feeder handap  
    Blanking Unit pangiriman  
    pangiriman non-stop  
    Motor pangiriman Jérman NORD
    Motor pangiriman produk rengse Jérman NORD
    Motor ngumpulkeun runtah Shanghai
    Motor pangiriman sekundér Jérman NORD
    Fungsi switch tumpukan pangiriman otomatis  
    alat dahar otomatis FESTO Jerman
    Dahar motor nyeuseup hawa  
    bagian éléktronik  
    Komponén listrik kualitas luhur EATON / OMRON / SCHNEIDER
    Controller kaamanan modul kaamanan PILZ Jerman
    Monitor utama 19 inci AMT
    Monitor sékundér 19 inci AMT
    Inverter SCHNEIDER / OMRON
    Sénsor LEUZE / OMRON / SCHNEIDER
    Pindah Jérman MOELLER
    Sebaran tegangan low Jérman MOELLER

    Produsén Bubuka

    Ngaliwatan gawé babarengan jeung pasangan luhur-tingkat di dunya, Guowang Grup (GW) owns parusahaan Joint venture kalawan mitra Jerman sarta KOMORI proyék OEM global.Dumasar kana téknologi canggih Jérman sareng Jepang sareng pangalaman langkung ti 25 taun, GW terus nawiskeun solusi pas-pencét anu pangsaéna sareng épisién pangluhurna.

    GW adopts solusi produksi canggih tur standar manajemén 5S, ti R&D, meuli, machining, assembling jeung inspeksi, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar pangluhurna.

    GW investasi pisan di CNC, impor DMG, INNSE- BERADI, PAMA, STARRAG, TOSHIBA, OKUMA, MAZAK, MITSUBISHI jsb ti sakuliah dunya.Ngan kusabab pursues kualitas luhur.Tim CNC anu kuat nyaéta jaminan teguh ngeunaan kualitas produk anjeun.Dina GW, anjeun bakal ngarasa "hémat luhur sareng presisi luhur"

    highlights13

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami