GUOWANG C80Y otomatis panas-foil mesin stamping

Katerangan pondok:

feeder kualitas luhur dijieun di Cina kalawan 4 suckers pikeun ngangkat kertas jeung 4 suckers pikeun diteruskeun kertas mastikeun stabil sarta gancang nyoco kertas.Jangkungna sareng sudut suckers gampang disaluyukeun pikeun ngajaga lambar leres pisan.
Mékanis detektor ganda-lambar, alat lambar-retarding, blower hawa adjustable mastikeun cadar mindahkeun kana méja sabuk steadily tur tepat.
Pompa vakum ti Jerman Becker.
Tihang gurat tiasa disaluyukeun ku motor pikeun nyoco lambar anu akurat.
alat pre-piling ngajadikeun non-stop dahar kalawan tihang tinggi (Max. Jangkungna tihang nepi ka 1600mm).


Rincian produk

Inpo produk lianna

Ihtisar produk

20 zone pemanasan

3 Longitudinal, 2 Transversal foil aci

HOLOGRAM Sadia

6500 Lembar / H

Max.150tekanan T

Itungan otomatis pola ku komputer calakan

Parameter Téknis

C80Y1

Spésifikasi Téknis

C80Y2

HOT-STAMPING UNIT

tekanan Stamping dikawasa ku YASAKAWA Servo System.
Max.Tekanan 150T.
Dua arah foil pamisah blower pikeun ukuran stamping badag.

C80Y3

ZONA PANAS

20 Zona pemanasan
Kontrol suhu anu misah ku servo kalayan kasabaran ± 1 ℃.

C80Y4

FOIL TARIK

3 Longitudinal (Max. 6), 2 Transversal foil aci ku YASAKAWA kontrol servo
Max.Foil diaméterna 250mm
Foil megatkeun detektor
HOLOGRAM pilihan

C80Y5

Panyekel foil

wadah foil bisa ditarik kaluar pikeun gampang ngarobah

C80Y6

SISTEM KOMPUTER

2 Led layar toél dina mesin, 1 misah Led layar toél pikeun control foil-stamping

Komputer cerdas bakal ngitung sareng masihan solusi anu pangsaéna pikeun pola anu béda-béda ku léngkah-léngkah atanapi luncat

C80Y7

KOMPAK foil REWINDER

Rewinder foil kompak nyaéta standar sareng mesin

Fitur

Unit dahar
feeder kualitas luhur dijieun di Cina kalawan 4 suckers pikeun ngangkat kertas jeung 4 suckers pikeun diteruskeun kertas mastikeun stabil sarta gancang nyoco kertas.Jangkungna sareng sudut suckers gampang disaluyukeun pikeun ngajaga lambar leres pisan.
Mékanis detektor ganda-lambar, alat lambar-retarding, blower hawa adjustable mastikeun cadar mindahkeun kana méja sabuk steadily tur tepat.
Pompa vakum ti Jerman Becker.
Tihang gurat tiasa disaluyukeun ku motor pikeun nyoco lambar anu akurat.
alat pre-piling ngajadikeun non-stop dahar kalawan tihang tinggi (Max. Jangkungna tihang nepi ka 1600mm).
Tihang sampurna tiasa dibentuk dina palet anu dijalankeun dina rel pikeun pre-piling.Hal ieu ngajadikeun kontribusi signifikan kana produksi lancar tur hayu operator mindahkeun tumpukan disusun pikeun feeder akurat tur merenah.
Single posisi Dursasana pneumatic dioperasikeun clutch mékanis insures lambaran kahiji sanggeus unggal ulang mimiti mesin sok fed ka hareup lays pikeun gampang, hemat waktu jeung bahan-nyimpen make-siap.
The iklas samping bisa switched langsung antara tarikan jeung push mode dina dua sisi mesin saukur ku péngkolan baud a tanpa kudu nambahan atawa nyabut bagian.Ieu nyadiakeun kalenturan pikeun ngolah rupa-rupa bahan: irrespective naha tanda register aya di kénca atawa ka katuhu tina lambaran.
Sisi jeung hareup lays kalawan sensor optik precision, nu bisa ngadeteksi warna poék jeung lambar plastik.Sensitipitasna tiasa disaluyukeun.
Sensor optik kalayan sistem eureun otomatis dina méja dahar ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaoptimalkeun sistem monitoring- pikeun kontrol kualitas komprehensif dina sakabéh lebar lambar sareng macét kertas.
Panel operasi pikeun nyoco bagian leuwih gampang pikeun ngadalikeun prosés dahar jeung tampilan LED.
Kontrol drive misah pikeun tihang utama sareng tihang bantu
PLC sareng kaméra éléktronik pikeun kadali waktos
alat anti halangan bisa nyingkahan karuksakan mesin.
Japan Nitta nepikeun sabuk pikeun feeder jeung speed adjustable

Unit paéh
Sistim konci pneumatic ngajadikeun konci-up gampang jeung sékrési motong ngudag sarta motong piring.
Pneumatic ngangkat motong plat pikeun gampang geser asup jeung kaluar.
Sistim Centerline on maot-motong ngudag kalawan adjustment mikro transversal ensures pendaptaran akurat nu ngakibatkeun changeover pakasaban gancang.
Positioning akurat tina motong ngudag dikawasa ku sensor optik precision kalawan alat dipariksa-konci otomatis
Motong ngudag alat elehan
motor utama Siemens dikawasa ku inverter Schneider.
Micro-adjustment tina gaya motong (akurasi tekanan bisa nepi ka 0.01mm, Max.tekanan motong paeh bisa nepi ka 300 ton) ku gear cacing disetir ku motor servo sarta dikawasa gampang ku layar rampa 15 inci.
Crankshaft dijieunna tina baja 40Cr.
HT300 beusi ductile pikeun pigura mesin sarta platens
7 sét bar gripper kalawan grippers dijieunna tina alloy aluminium lightweight jeung awét kalayan jas ultra teuas tur anodized finish mastikeun pendaptaran kertas akurat tur konsisten.
Bar gripper kualitas luhur ti Jepang kalayan umur panjang
Bar gripper anu dirancang sacara unik henteu peryogi spacer pikeun kompensasi pikeun ngajamin pendaptaran kertas anu akurat
Motong pelat tina ketebalan béda (1pc of 1mm, 1pc of 3mm, 1pc of 4mm) pikeun gampang-ngarobah pakasaban
ranté Renold kualitas luhur ti Inggris kalayan perlakuan pre-dipanjangkeun ensures stabilitas jeung akurasi dina jangka panjang.
Sistim drive indéks tekanan tinggi pikeun gripper bar positioning kontrol
Alat panyalindungan overload sareng limiter torsi nyiptakeun tingkat kaamanan pangluhurna pikeun operator sareng mesin.
Lubrication otomatis tur sistem cooling pikeun drive utama jeung lubrication otomatis pikeun ranté utama.

Foil Stamping Unit
Roller tarik foil anu tiasa diprogram sacara individu (3 sét dina longitudinal sareng 2 sét arah transversal) disetir ku motor servo YASKAWA
Longitudinal format pinuh sistem dahar foil pikeun stamping dina 2 arah dina waktos anu sareng nu mantuan greatly dina ngahemat foils ogé waktu pikeun ngarobah foils.
20 zona pemanasan anu dikawasa sacara individu, ngagunakeun sistem pemanasan intubasi, kalayan kasabaran dina ± 1C
1 set beusi ductile honeycomb ngudag sareng alat konci pikeun maot
Alat waktos cicing pikeun stamping aréa ageung
2 arah hawa niupan alat separation
Sistim sikat ngaluarkeun foil dipaké ti sisi mesin, dimana eta bisa dikumpulkeun sarta disposed tina.
sensor optik ngadeteksi foil megatkeun.
Pilihan foil rewinder WFR-280 pikeun dispose tina foil dipaké, Aktipkeun foils tatu onto genep shafts bebas dina modul dedicated.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Unit Pangiriman

    Sikat ngerem anu tiasa diatur ku motor AC ngabantosan ngabongkar kertas tina gripper sareng tumpukan kertas dina laju anu langkung luhur sareng alignment anu sampurna.
    Jangkungna tumpukan pangiriman dugi ka 1350mm.
    Alat photoelectric nyegah over-naek na over-turun tina tumpukan kertas pangiriman
    Tihang tiasa diitung ku sénsor optik (standar) sareng unit tiasa dihijikeun sareng alat pikeun nyelapkeun slip kertas kana tumpukan (opsional).Éta bakal ngagampangkeun pikeun nyandak kosong sareng ngarangkep kana kasus.
    Sakabeh mesin bisa disaluyukeun ku monitor touch 10,4 inci di sisi pungkur
    Rak pangiriman bantu dikonpigurasi pikeun pangiriman non-stop.

    Bagian Listrik

    detéktor éléktronik, mikro switched sarta sél photoelectric dikawasa ku PLC on sakabéh mesin
    switch Cam éléktronik jeung encoder
    Sadaya operasi utama tiasa dilakukeun ku monitor touch 15 sareng 10,4 inci.
    PILZ relay kaamanan salaku standar mastikeun standar kaamanan pangluhurna.
    Saklar antar-konci internal minuhan sarat CE.
    Manglaku bagian listrik kaasup Moeller, Omron, Schneider relay, AC contactor na breaker hawa pikeun assure stabilitas dina jangka panjang.
    Tampilan kasalahan otomatis sareng diagnosis diri.

    Lain

    Platform operasi sareng pengontrol pemanasan; 1 set kotak alat sareng manual operasi.

    IData pamasangan

    C80Y8

    Sampel Aplikasi

    C80Y9 C80Y10 C80Y11 C80Y12

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami