Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Maot Nyieun Mesin

  • GBD-26-F Precision Manual Bender for Punch

    GBD-26-F Precision Manual Bender pikeun Punch

    mesin ieu teu ukur bisa ngabengkokkeun sagala aturan, tapi ogé specializes di bending gantungan punch, dilengkepan bending gantungan punch fungsi sarta 56 molds pikeun bending punch Fungsi bending gantungan punch gampang pikeun masang sarta uninstall; mesin sarua GBD- 25 mesin bending nalika uninstall fungsi gantungan punch, dua karya bisa dipigawé dina hiji mesin.Kinerja gancang sareng gampang nalika ngagulung gantungan punch.
  • JLSN1812-SM1000-F Laser Dieboard Cutting Machine

    JLSN1812-SM1000-F Laser Dieboard Mesin motong

    Jalan lampu laser 1.Fixed (sirah Laser dibereskeun, motong bahan mindahkeun);jalur laser dibereskeun, jaminan gap motong sarua.2.Imported precision tinggi grounded ballscrew, precision sarta hirup dipaké leuwih luhur ti ballscrew digulung.3.High kualitas guideway linier teu kudu pangropéa pikeun 2 taun;waktu gawé predigest pangropéa 4.Kakuatan High jeung awak mesin stabilisasi, struktur slipway cross, beurat ngeunaan 1.7T.5.Electronic sistem motong sirah laser ngambang, Otomatis cocog pikeun ...
  • DCT-25-F Precise Double Lips Cutting Machine

    DCT-25-F Precise Double Biwir Mesin motong

    Hiji waktos motong pikeun biwir ganda duanana sisi Cutters husus pikeun wilah husus aturan motong pikeun mastikeun yén sakabéh biwir anu cukup lempeng pikeun cocog sampurna High grade alloy motong kapang, karasa leuwih 60HR 500mm aturan skala ngajadikeun sagala aturan motong persis.
  • JLSN1812-SM1500-F Laser Dieboard Cutting Machine

    JLSN1812-SM1500-F Laser Dieboard Mesin motong

    Jalan lampu laser 1.Fixed (sirah Laser dibereskeun, motong bahan mindahkeun);jalur laser dibereskeun, jaminan gap motong sarua.2.Imported precision tinggi grounded ballscrew, precision sarta hirup dipaké leuwih luhur ti ballscrew digulung.3.High kualitas guideway linier teu kudu pangropéa pikeun 2 taun;waktu gawé predigest pangropéa 4.Kakuatan High jeung awak mesin stabilisasi, struktur slipway cross, beurat ngeunaan 1.7T.5.Electronic sistem motong sirah laser ngambang, Otomatis cocog pikeun ...
  • SCT-25-F Precise Lip Cutting Machine

    SCT-25-F Mesin motong lip tepat

    Pemotong biwir ganda ogé janten pamotong normal Pemotong khusus pikeun aturan motong wilah khusus pikeun mastikeun yén sadaya biwir cukup lempeng pikeun cocog sampurna kapang motong alloy kelas luhur, karasa leuwih 60HR.
  • JLSN1812-JL1500W-F Laser Dieboard Cutting Machine

    JLSN1812-JL1500W-F Laser Dieboard Mesin motong

    Jalan lampu laser 1.Fixed (sirah Laser dibereskeun, motong bahan mindahkeun);jalur laser dibereskeun, jaminan gap motong sarua.2.Imported precision tinggi grounded bola screw, precision sarta hirup dipaké leuwih luhur batan screw bola digulung.3.High kualitas guideway linier teu kudu pangropéa pikeun 2 taun;predigest waktu gawé pangropéa.Kakuatan 4.High jeung awak mesin stabilisasi, struktur slipway cross, beurat ngeunaan 1.7T.5.Electronic ngambang laser sirah Sistim motong, Otomatis cocog ...
  • NCT-2P-F Precise Notching Machine

    NCT-2P-F Mesin Notching Precise

    The leutik alat genah mun notching Alat notching dijieunna tina baja kelas luhur kalawan plating rupa jeung vakum ngolah panas nu ngajadikeun kapang awét Alat dijieunna tina beusi pangalusna, éta awét, résistansi geter sarta gampang pikeun nanganan.Lebar standar notching nyaéta 6mm, jangkungna tiasa nyaluyukeun tina 0-19.50mm sareng lebar tiasa sayogi pilihan tina 3mm atanapi 5mm, ukuran anu sanés tiasa dilakukeun dumasar kana pamundut anjeun.Cocog jeung 3P (1.07mm) jeung handap aturan motong jeung aturan crease
  • JLDN1812-600W-F Laser Dieboard Cutting Machine

    JLDN1812-600W-F Laser Dieboard Mesin motong

    1 Laser kakuatan laser tube kakuatan: 600W 2 Platform Sakuliah formulir, sirah laser fixed.it bisa ngabuktikeun lampu laser urang boga stabilisasi maksimum nalika mesin berpungsi, di sakuliah formulir dirver ku X sarta Y sumbu move, aréa gawé: 1820 × 1220 mm 。 Wewengkon kerja ku software jeung hardware positioning swich curb. 3 Transmisi Paké subdivision stepper motor atawa motor servo ;Ganda arah impor precision bola screw transmisi, motor nyambung jeung bola screw langsung....
  • SBD-25-F Steel Rule Bending Machine

    SBD-25-F Steel Aturan Bending Mesin

    Suitale pikeun jangkungna 23.80mm sareng handap, éta tiasa ngabengkokkeun rupa-rupa bentuk anu henteu teratur.Bender dijieun ku baja terpadu dina hiji Unit sapotong nu mastikeun Productions pangalusna Pilihan pikeun molds positif jeung negatif pikeun kaperluan customer urang Basajan tur gampang ngagunakeun.
  • JLDN1812-400W-F Laser Dieboard Cutting Machine

    JLDN1812-400W-F Laser Dieboard Mesin motong

    1 Laser kakuatan Laser tube kakuatan: 400W 2 Platform Sakuliah formulir, sirah laser fixed.it bisa ngabuktikeun lampu laser urang boga stabilisasi maksimum nalika mesin berpungsi, di sakuliah formulir dirver ku X sarta Y sumbu move, aréa gawé: 1820 × 1220 mm 。 Wewengkon kerja ku software jeung hardware positioning swich curb. 3 Transmisi Paké subdivision stepper motor atawa motor servo ;Ganda arah impor precision bola screw transmisi, motor nyambung jeung bola screw langsung....
  • SD66-100W-F Small Power Laser Dieboard Cutting Machine (For PVC Die)

    SD66-100W-F Leutik Power Laser Dieboard Mesin Motong (Pikeun PVC Die)

    1.platform base marmer tambah casting awak, pernah deformasi.2.Imported precision bal bearing kalungguhan screw.3. Hiji waktos réfraksi, dimming basajan pisan.4.Toleransi kirang ti 0.02mm.Unit kontrol 5.Offline, kotak kontrol jeung panel kontrol tampilan LCD LED, anjeun bisa langsung ngaropea mesin dina layar LCD sarta motong parameter, 64M spasi gudang data grafik pikeun pinuh minuhan kaperluan file badag.6.Professional software kontrol paeh jeung ramah-pamaké maot grafik processing syst ...
  • ABD-8N-F Multi-Function Computerize Auto Bending Maching

    ABD-8N-F Multi-Fungsi Komputerisasi Otomatis Bending Maching

    1 Ukuran mesin 2000*830*1200 2 Beurat mesin 400KG 3 Suplai kakuatan Fase Tunggal220V ± 5% 50HZ-60HZ 10A 4 Daya 1.5KW 5 Rojongan format file DXF, AI 6 Suhu 5°-35° 7 Tekanan hawa ≥2,6kg/cm ¢8mm pipa hawa 8 Aturan highness (catetan) 23.80mm (standar), aturan sejenna bisa dijieun salaku pamundut (8-30mm) 9 Aturan ketebalan (catetan) 0.71mm (standar), aturan séjén bisa dijieun salaku pamundut ( 0.45-1.07mm) 10 Bending kapang luar diam ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2