Roll Dahar Kantong Kertas

Bungkusan kantong kertas henteu ngan ukur nyayogikeun pembeli genah sareng tiasa nyandak kasempetan deui pikeun ngamajukeun merekna.

Percetakan kantong kertas dirarancang pikeun ngalaksanakeun barang-barang anu ngungudag wajar fungsina, sedengkeun pangiriman inpormasi atanapi tampilan barang-barang gambar perusahaan atanapi tampilan budaya kapribadian.Pikeun sarat desain kantong urang kedah basajan, nyebut nyokot kuat, rélatif low ongkos, pola desain kudu ngungudag novel, basajan, ngagambarkeun gagasan bébas tur avant-garde sarta ngamangpaatkeun promosi, distribusi, mintonkeun rupa fungsi.Kalayan panyalindungan, fitur kantong panyimpen mangrupikeun gambar visual produk komunikasi sélulér salah sahiji medium.

Feeding1
Feeding12

Aliran Produksi:

Slitter Rewinder→Flexo Printing →Roll Feed Paper Kantong tanpa cecekelanRoll Feed Paper Kantong jeung cecekelanParabot Bantu

Disarankeun Mesin pikeun Unggal Karajinan

Slitter Rewinder

a.Slitter Rewinder Produsén & Suppliers - Cina Slitter Rewinder Factory

Feeding2

Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/slitter-rewinder/

Flexo Printing

a.ZYT4-1200 Mesin Printing Flexo

Feeding4
Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/zyt4-1200-flexo-printing-machine-product/

Roll Feed Paper Kantong tanpa cecekelan

a.YT-220/360/450 MESIN KANGGO KANGGO KALUAR

Feeding5

Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/yt-360-square-bottom-paper-bag-machine-product/

Roll Feed Paper Kantong jeung cecekelan

a.Pinuh otomatis Roll Dahar Paper Kantong Nyieun Mesin ZB460RS

Feeding6

Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/fully-automatic-roll-feeding-paper-bag-making-machine-zb460rs-product/

Parabot Bantu

a.ZB60S Handbag mesin gluing handap

Feeding7

Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/zb60s-handbag-bottom-gluing-machine-product/

b.ZB50S Paper Bag Bottom Gluing Mesin

Feeding8

Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/zb50s-paper-bag-bottom-gluing-machine-product/

c.10E Hot ngalembereh lem twisted kertas cecekelan nyieun mesin

Feeding9

Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/10e-hot-melt-glue-twisted-paper-handle-making-machine-product/

d.Otomatis buleud tali kertas cecekelan mesin pasting

Feeding10

Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/automatic-round-rope-paper-handle-pasting-machine-product/

e.FY-20K mesin tali twisted

Feeding11

Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/fy-20k-twisted-rope-machine-double-stations-product/