Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Flexo tilepan Gluing Slotter

  • XT-D Series high-speed flexo printing slotting stacking machine

    XT-D Series-speed tinggi flexo percetakan slotting mesin stacking

    speed tinggi flexo percetakan slotting na stacking

    Ukuran lambar: 1270 × 2600

    Laju gawé: 0-180 lembar / mnt

  • Full-servo vacuum suction high speed flexo Printing& Slotter of ORTIE-II

    Full-servo vakum nyeuseup speed tinggi flexo Printing & Slotter of ORTIE-II

    Unit Dahar (Lead Edge Feeder) 1 Unit Printer ( Roller anilox Keramik + Blade) 3 Unit Slotter 1 Unit Gluer Otomatis 1 Nyeuseup vakum full-servo Percetakan Flexo berkecepatan tinggi & Slotter & Gluer Of ORITE-II (Tetep) I. Unit operasi anu dikontrol ku komputer 1 , mesin adopts kontrol komputer, supir servo Jepang;2, unggal Unit ieu dilengkepan panganteur lalaki-mesin, gampang beroperasi, adjustment akurat, sanggeus parantosan input bisa langsung calakan homin pangcaketna ...
  • VISTEN Automatic  Flexo High Speed printing &slotting & glue in line

    VISTEN Otomatis Flexo High Speed ​​percetakan & slotting & lem dina garis

    Ngaran Jumlah Unit Dahar (Lead Edge Feeder) 1 Unit Printer ( Steel anilox roller + roller karét) 6 Slotting Unit 1 Otomatis gluer 1 Otomatis Flexo Printing & Slotter & Die cutter Mesin of VISTEN Konfigurasi Fungsional jeung parameter teknis.I. Unit kontrol operasi komputer 1.Memory ka enol: versi mesin ngusap atawa jumlah leutik piring ngarobah dina kursus karya maranéhanana pikeun mesin muka, sanggeus nutup mesin otomatis bisa balikkeun t ...
  • SAIOB-Vacuum suction Flexo Printing & Slotting &Die cutting & Glue in Line

    SAIOB-Vacuum nyeuseup Flexo Printing & Slotting & Die motong & lem dina Jalur

    Max.speed 280 lembar / mnt.Ukuran Dahar Maks (mm) 2500 x 1170.

    Kandel kertas: 2-10mm

    Toel layar turservooperasi kontrol sistem.Unggal bagian dikawasa ku PLC sareng disaluyukeun ku motor servo.Positioning hiji-konci, reset otomatis, reset memori sareng fungsi anu sanés.

    Bahan alloy lampu tina rollers disemprot ku keramik tahan maké, sarta rollers diferensial dipaké pikeun adsorption vakum sarta transmisi.

    Sanggup ngalaksanakeun pangropéa jarak jauh sareng nyambung ka sadayana sistem manajemen pabrik.