Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Mesin nyitak layar

  • JB-780 with JB-800UVJ UV Dryer and JB-800S Stacker

    JB-780 sareng JB-800UVJ UV Dryer sareng JB-800S Stacker

    Alampiran 1

    JB-780 Pinuh Otomatis Silinder Screen Pencét

  • JB-106AS Servo Motor Controlled Automatic Stop Cylinder Screen Press

    JB-106AS Servo Motor dikawasa Otomatis Stop Silinder Screen Pencét

    Mesin ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun bungkusan kertas sareng plastik, keramik sareng cellophane, transfer tékstil, tanda logam, saklar pilem plastik, komponén éléktronik sareng listrik sareng industri sanésna.

    Fspeed ull-ukuran: nepi ka 5000 PCS / h

  • 3/4 Automatic Screen Printing Machine

    3/4 Mesin Screen Printing Otomatis

    Mesin diwangun ku bagian percetakancabut mesin set sareng pengering UV.Ieu mangrupakeun 3/4 garis otomatis nu stock percetakan geus fed ku leungeundicabut otomatis.

  • JB-1050AG with UV Dryer and Stacker

    JB-1050AG kalawan UV Dryer na Stacker

    Alampiran 1

    JB-1050AG Pinuh otomatis eureun Silinder Screen Pencét

    Fitur husus utama:

    Speed ​​High kalawan 4000pcs / h (tingkat kahiji di dunya) Lambaran tihang jangkungna nepi ka 90cm;

    Ngeureunkeun silinder;

    precision tinggi;

    Kepala percetakan offset sareng dua nyedot sareng dua sistem pangiriman Touch Screen;

    NON-STOP FEEDING SYSTEM (Standar) anu tiasa ningkatkeun efisiensi dugi ka 30%.

    JB-1050A Full Automatic Stop Cylinder Screen Press adopts the classic stop cylinder technology with the advantages such as: kertas lokasina persis jeung steadily, precision tinggi, speed tinggi, noise low, automatization gelar luhur jeung saterusna, éta cocog pikeun percetakan on keramik. jeung applique kaca, industri éléktron (switch pilem, circuitry fléksibel, panel méteran, telepon sélulér), iklan, packing jeung percetakan, merek, mindahkeun tékstil, technics husus jsb.

    Nu mangrupa produk newest of datar feed silinder layar pencét.

  • JB-1020A with JB-1050UVJW Stepless UV Dryer with Cooling Section and JB-1050S

    JB-1020A sareng JB-1050UVJW Stepless UV Dryer sareng Bagian Pendingin sareng JB-1050S

    Alampiran 1

    JB-1020A Pinuh otomatis eureun Silinder Screen Pencét

    JB-A Series Full Automatic Stop Cylinder Screen Press adopts the classic stop cylinder technology with the advantages such as: kertas lokasina persis jeung steadily, precision tinggi, speed tinggi, noise low, automatization gelar luhur jeung saterusna, éta cocog pikeun percetakan on. keramik jeung kaca applique, industri éléktron (switch pilem, circuitry fléksibel, panel méteran, telepon sélulér), iklan, packing jeung percetakan, merek, mindahkeun tékstil, technics husus jsb.

    Nu mangrupa produk newest of datar feed silinder layar pencét.

  • JB-1020 with JB-1050UVJW Stepless UV Dryer and JB-1050S

    JB-1020 sareng JB-1050UVJW Stepless UV Dryer sareng JB-1050S

    Lampiran 1

    JB-1020 Pinuh Otomatis Silinder Screen Pencét