Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Precision Sheeter

  • GW PRECISION SHEET CUTTER S140/S170

    GW precision lambar cutter S140 / S170

    Numutkeun téknik produk GW, mesin utamana dipaké pikeun sheeting kertas dina Paper Mill, Printing House jeung sajabana, utamana prosés kaasup: Unwinding-Motong-Conveying-ngumpulkeun,.

    Kadali layar rampa 1.19″ dianggo pikeun nyetél sareng ningalikeun ukuran lambar, cacah, laju motong, tumpang tindih pangiriman, sareng seueur deui.Kontrol layar rampa tiasa dianggo sareng Siemens PLC.

    2. Tilu sét tipe shearing Unit slitting boga speed tinggi, lemes jeung daya teu upaya trimming na slitting, kalawan adjustment gancang sarta ngonci.Panyekel péso rigidity tinggi cocog pikeun 300m / mnt slitting speed tinggi.

    3. roller péso Upper boga metoda cutter Britania pikeun éféktif ngurangan beban jeung noise salila motong kertas, sarta pikeun manjangkeun umur cutter nu.Roller péso luhur dilas kalawan stainless steel pikeun mesin precision, sarta dinamis saimbang salila operasi-speed tinggi.korsi alat handap dijieunna tina beusi tuang integrally kabentuk jeung tuang, lajeng precision olahan, kalawan stabilitas alus.

  • GW PRECISION TWIN KNIFE SHEETER D150/D170/D190

    GW PESOS KEMBAR PRESISI D150/D170/D190

    GW-D séri péso kembar sheeter ngadopsi desain canggih tina silinder péso Rotary kembar nu disetir langsung ku kakuatan tinggi AC servo motor kalawan akurasi tinggi na cut bersih.GW-D ieu loba dipaké pikeun motong dewan, kertas kraft, Al laminating kertas, kertas metalized, kertas seni, duplex jeung saterusna nepi ka 1000gsm.

    1.19″ sareng 10.4″ layar toél ganda dina unit motong sareng kadali unit pangiriman dianggo pikeun nyetél sareng ningalikeun ukuran lambar, cacah, laju motong, tumpang tindih pangiriman, sareng seueur deui.Kontrol layar rampa tiasa dianggo sareng Siemens PLC.

    2.The Unit motong péso kembar boga péso motong Rotary sinkronik kawas gunting dina bahan sangkan motong lemes jeung akurat pikeun kertas ti 150gsm sarta nepi ka 1000gsm.