Produksi/R&D

Video

TERUS NGARONJATKEUN JANGKEUN LEUWIH DIHARAPKEUN

FASILITAS MESIN KELAS TOP
GW perenahna di bagian Industrial, Pingyang County, Propinsi Zhejiang.Sakabeh pabrik ngawengku 35.000 SQM kalawan leuwih 280 pagawé.Manajemén 5S diterapkeun di pabrik urang.Ngawatesan sistem manajemen dina unggal prosés inspeksi bagian outsource, manufaktur suku cadang, assembly mesin, sarta inspeksi pangiriman ensures nu products.GW pangluhurna diwanohkeun STARRAG, OKUMA, MAZAK, TOSHIBA, IKEGAI na Tongtai parabot CNC, kaasup 5 sét lima raray. panggilingan CNC sarta nangtung panggilingan CNC.Investasi anu ageung ngan ukur asalna tina ngudag kualitas.

CHINA-JERMAN JOINT VENTURE
Gabungan usaha sareng perusahaan kelas luhur Baumann sareng terpadu sareng téknologi top Jerman sareng Jepang sareng pangalaman anu beunghar, GW sok konsentrasi dina alat-alat pasca percetakan anu efisien.

pd

Produksi & R&D

GW ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.

GW investasi pisan di tim CNC, inport DMG, INNSE-BERADI, PAMA, STARRAG, TOSHIBA, OKUMA, MAZAK, jsb ti sakuliah dunya. Ngan pikeun ngudag kualitas luhur, éta jaminan kuat kualitas urang. produk.

aMachine frame CNC

Mesin pigura CNC

bSpare parts CNC

suku cadang CNC

cElectrical assembling

Pamasangan listrik

dGeneral assembling

Majelis Umum

Quality assurance

Pamastian kualitas

Bungkusan & Pangiriman

Packing& Delivery1
Packing& Delivery2
Packing& Delivery3

Urang Sunda

R&D
R&D1
R&D2
R&D3