Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Folder Gluer

  • EF-2800 PCW High Speed  Automatic Folder Gluer

    EF-2800 PCW High Speed ​​Otomatis Polder Gluer

    Max.ukuran lambar (mm) 2800*1300

    Ukuran lembar Min.(mm) 520X150

    Kertas lumaku: Karton 300g-800g, kertas corrugated F, E, C, B, A, EB, AB

    Laju sabuk Max: 240m / mnt

  • EF-650/850/1100 Automatic Folder Gluer

    EF-650/850/1100 Otomatis Polder Gluer

    Laju liniér 450m

    fungsi memori pikeun nyimpen pakasaban

    adjustment plat otomatis ku motor

    20mm pigura pikeun dua sisi pikeun speed tinggi jalan stabil

  • EFOLD-1500 PCW High Speed Automatic Folder Gluer

    EFOLD-1500 PCW High Speed ​​Otomatis Polder Gluer

    Model mesin EFOLD-1500 multi-fungsi, utamana keur pakét sedeng, kaasup 300g -800g karton, 1mm-10mm pakét corrugated.Bisa ngahasilkeun dua tilep, nabrak konci bungkusan kotak handap.Mesin ogé ngahasilkeun dina E, C, B, A, AB, EB lima facer dewan corrugate, atawa maot-motong jeung flex-nyitak slotted bahan papan corrugated, garis lempeng, dua tilep, nabrak konci cartons handap.

  • EFOLD-2100 PCW High Speed Automatic Folder Gluer

    EFOLD-2100 PCW High Speed ​​Otomatis Polder Gluer

    Modél mesin EFOLD-2100 multi-fungsi, utamana pikeun pakét sedeng, kaasup 300g -800g karton, 1mm-10mm pakét corrugated.Bisa ngahasilkeun dua tilep, nabrak konci kotak handap packaging.the mesin ogé ngahasilkeun dina E, C, B, A, AB, EB lima facer dewan corrugate, atawa maot-motong jeung flex-percetakan slotted bahan papan corrugated, garis lempeng, dua tilep. , Cartons handap konci kacilakaan.

  • JX-1700 PCW High Speed Automatic Folder Gluer

    JX-1700 PCW High Speed ​​Otomatis Polder Gluer

    Modél JX-1700 mesin téh multi-fungsi, utamana pikeun pakét sedeng, kaasup 300g -800g karton, 1mm-10mm pakét corrugated.Bisa ngahasilkeun dua tilep, nabrak konci kotak handap packaging.the mesin ogé ngahasilkeun dina E, C, B, A, AB, EB lima facer dewan corrugate, atawa maot-motong jeung flex-percetakan slotted bahan papan corrugated, garis lempeng, dua tilep. , Cartons handap konci kacilakaan.

  • JX-2300/2800 PCW High Speed Automatic Folder Gluer

    JX-2300/2800 PCW High Speed ​​Otomatis Polder Gluer

    Model JX-2300/2800 mesin téh multi-fungsi, utamana keur pakét sedeng, kaasup 300g -800g karton, 1mm-10mm pakét corrugated.Bisa ngahasilkeun dua tilep, nabrak konci kotak handap packaging.the mesin ogé ngahasilkeun dina E, C, B, A, AB, EB lima facer dewan corrugate, atawa maot-motong jeung flex-percetakan slotted bahan papan corrugated, garis lempeng, dua tilep. , Cartons handap konci kacilakaan.

  • ZH-2300DSG Semi-Automatic two pieces Carton Folding Gluing Machine

    ZH-2300DSG Semi-otomatis dua lembar karton tilepan Mesin Gluing

    Mesin dipaké pikeun tilepan jeung gluing dua misah (A, B) lembar pikeun ngabentuk kotak karton corrugated.Ieu ngajalankeun ajeg kalawan sistem servo strengthened, bagian precision tinggi, gampang pikeun instalasi tur Pangropéa.Hal ieu loba dipaké pikeun kotak karton badag.