Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Kaku Box Maker

  • RB6040 Automatic Rigid Box Maker

    RB6040 Otomatis kaku Box Maker

    Otomatis Rigid Box Maker mangrupikeun alat anu saé pikeun ngadamel kotak katutupan kelas luhur pikeun sapatu, kaos, perhiasan, kado, jsb.

  • HM-450A/B Intelligent Gift Box Forming Machine

    HM-450A / B Calakan kasinugrahan Box Ngabentuk Mesin

    HM-450 kotak kado calakan mesin molding nyaéta generasi panganyarna produk.Mesin ieu sareng modél umum henteu ngarobih sabeulah, papan busa tekanan, adjustment otomatis tina ukuran spésifikasi pisan ngirangan waktos panyesuaian.

  • FD-TJ40 Angle-Pasting Machine

    FD-TJ40 Angle-Pasting Mesin

    Mesin ieu dianggo pikeun nempelkeun sudut kotak papan abu.

  • RB420B Automatic Rigid Box Maker

    RB420B Otomatis kaku Box Maker

    Otomatis Rigid Box maker loba lumaku pikeun nyieun kotak luhur-grade pikeun telepon, sapatu, kosmétik, kaos, muih bulan, liquors, rokok, tea, jsb.
    Ukuran Kertas: Min.100 * 200mm;Max.580*800mm.
    Ukuran Box: Min.50 * 100mm;Max.320 * 420 mm.

  • RB420 Automatic Rigid Box Makeer

    RB420 Otomatis kaku Box Maker

    - Otomatis Rigid Box maker loba lumaku pikeun nyieun kotak luhur-grade pikeun telepon, sapatu, kosmétik, kaos, muih bulan, liquors, rokok, tea, jsb.
    -juruFungsi nempelkeun
    -Paper Ukuran: Min.100 * 200mm;Max.580*800mm.
    -Box Ukuran: Min.50 * 100mm;Max.320 * 420 mm.

  • RB240 Automatic Rigid Box Maker

    RB240 Otomatis kaku Box Maker

    - Otomatis Rigid Box maker tiasa dianggo pikeun ngadamel kotak kelas luhur pikeun telepon, kosmétik, Perhiasan, jsb.
    - Fungsi némpelkeun sudut
    -Paper Ukuran: Min.45 * 110mm;Max.305 * 450mm;
    -Box Ukuran: Min.35 * 45mm;Max.160*240mm;

  • RB185A

    RB185A

    RB185 maker kotak kaku pinuh otomatis, ogé katelah mesin kotak kaku otomatis, mesin kotak kaku nyieun, nyaéta pangluhurna-tungtung alat produksi kotak kaku, nu dipaké dina widang tinggi-grade bungkusan kotak kaku, ngalibetkeun produk éléktronik, perhiasan, kosmétik, parfum, alat tulis, inuman alkohol, teh, sapatu high-end jeung pakean, barang méwah jeung saterusna.

  • CB540 Automatic Positioning Machine

    CB540 Mesin Positioning Otomatis

    Dumasar kana unit posisi panyipta kasus otomatis, mesin posisi ieu dirarancang énggal sareng robot YAMAHA sareng sistem posisi kaméra HD.Éta henteu ngan ukur dianggo pikeun ningali kotak pikeun ngadamel kotak anu kaku, tapi ogé sayogi pikeun ningali sababaraha papan pikeun ngadamel hardcover.Éta ngagaduhan seueur kauntungan pikeun pasar ayeuna, khususna pikeun perusahaan anu ngagaduhan produksi kuantitas leutik sareng tungtutan kualitas luhur.

    1. Ngurangan pendudukan lahan;

    2. Ngurangan tanaga gawé;ngan hiji pagawe bisa beroperasi sakabeh garis.

    3. Ningkatkeun akurasi positioning;+/- 0,1 mm

    4. Dua fungsi dina hiji mesin;

    5. Sadia bisa ningkatkeun kana mesin otomatis dina mangsa nu bakal datang

     

  • 900A Rigid Box and Case Maker Asssembly Machine

    900A Box kaku jeung Case Maker Assembly Mesin

    - mesin Ieu cocog pikeun assembly of buleud buku ngawangun, Eva jeung produk lianna, nu boga versatility kuat.

    - Kombinasi Modularization

    - ± 0.1mm precision posisi

    - Precision High, Nyegah goresan, stabilitas High, rentang lega tina aplikasi