Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Mesin Stripping

  • Manual stripping machine

    Mesin stripping manual

    Mesin ieu cocog pikeun stripping runtah kardus, kertas corrugated ipis jeung kertas corrugated umum dina percetakan Rentang Industri keur kertas téh 150g / m2-1000g / m2 karton tunggal jeung ganda corrugated kertas ganda laminated kertas corrugated.