Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Percetakan Buku komérsial

  • SXB460D  semi-auto sewing machine

    SXB460D mesin jahit semi-otomatis

    max mengikat ukuran 460*320 (mm)
    ukuran mengikat min 150*80 (mm)
    kelompok jarum 12
    jarak jarum 18 mm
    speed max 90 siklus / mnt
    kakuatan 1.1KW
    diménsi 2200 * 1200 * 1500 (mm)
    beurat net 1500kg

  • SXB440 semi-auto  sewing machine

    SXB440 mesin jahit semi-otomatis

    Max ukuran mengikat: 440*230 (mm)
    Min mengikat ukuran: 150*80 (mm)
    Jumlah jarum: 11 grup
    jarak jarum: 18 mm
    speed max: 85siklus / mnt
    kakuatan: 1.1KW
    diménsi: 2200 * 1200 * 1500 (mm)
    beurat net: 1000kg"

  • BOSID18046High Speed Fully Automatic Sewing Machine

    BOSID18046High Speed ​​pinuh otomatis Mesin jahit

    Max.laju: 180 kali / mnt
    Max.beungeut ukuran (L × W): 460mm × 320mm
    Min.ukuran mengikat (L × W): 120mm × 75mm
    Max.Jumlah jarum: 11guoups
    Jarak jarum: 19mm
    Total kakuatan: 9 kW
    hawa dikomprés: 40Nm3 / 6ber
    beurat Net: 3500Kg
    Ukuran (L × W × H): 2850 × 1200 × 1750mm

  • Double Side One/Two Color Offset Press for Commercial Printing ZM2P2104-AL/ ZM2P104-AL

    Ganda Sisi Hiji / Dua Warna Offset Pencét pikeun Printing komérsial ZM2P2104-AL / ZM2P104-AL

    Hiji / dua warna offset pencét cocog pikeun sagala jinis manual, katalog, buku.Éta sacara signifikan tiasa ngabantosan ngirangan biaya produksi pangguna sareng pastina mastikeun nilaina.Éta dianggap salaku mesin percetakan monochrome dua sisi kalayan desain novel sareng téknologi luhur.

  • WIN520/WIN560 SINGLE COLOR OFFSET PRESS

    WIN520 / WIN560 SINGLE WARNA OFFSET Pencét

    Warna tunggal offset pencét ukuran 520/560mm

    3000-11000 lembar / h

  • TBT 50-5F Ellipse Binding Machine(PUR) Servo motor

    TBT 50-5F Ellipse Binding Machine(PUR) Servo motor

    TBT50 / 5F Ellipse mesin mengikat nyaéta multi fungsi mesin mengikat jeung téhnologi canggih dina abad ka-21.Bisa nempelkeun scrip kertas jeung gauze.And ogé bisa dipaké pikeun nempel ukuran badag panutup di Samentara éta- atawa make alone.The Interchange antara Eva jeung PUR s pisan gancang.

  • TBT 50-5E Ellipse Binding Machine(PUR)

    TBT 50-5E Ellipse Binding Machine (PUR)

    TBT50 / 5E Ellipse mesin mengikat nyaéta multi fungsi mesin mengikat jeung téhnologi canggih dina abad ka-21.Bisa nempelkeun scrip kertas jeung gauze.And ogé bisa dipaké pikeun nempel ukuran badag panutup di Samentara éta- atawa make alone.The Interchange antara Eva jeung PUR s pisan gancang.

  • Spiral binding machine SSB420

    Mesin beungkeut spiral SSB420

    Notebook Spiral mesin beungkeutan SSB420 dipaké pikeun spiral logam nutup, spiral metal meungkeut mangrupakeun metoda meungkeut sejen pikeun notebook, ogé populér pikeun pasar.Bandingkeun kawat ganda meungkeut, éta ngahemat bahan, sakumaha ukur coil tunggal, ogé buku dipaké ku kawat tunggal meungkeut kasampak leuwih husus.

  • Automatic wire o binding machine PBW580S

    Kawat otomatis atanapi mesin mengikat PBW580S

    Mesin jinis PBW580s kalebet bagian tuang kertas, bagian punching liang, bagian tuang panutup kadua sareng bagian kawat o mengikat.Ningkatkeun efisiensi anjeun pikeun ngahasilkeun notebook kawat sareng kalénder kawat, mangrupikeun mesin anu sampurna pikeun otomatisasi produk kawat.

  • Automatic spiral binding machine PBS 420

    Mesin beungkeut spiral otomatis PBS 420

    Spiral mesin mengikat otomatis PBS 420 mangrupakeun mesin sampurna dipaké pikeun percetakan pabrik pikeun ngahasilkeun single kawat notebook pakasaban.Ieu kalebet bagian tuang kertas, bagian punching liang kertas, ngabentuk spiral, beungkeutan spiral sareng bagian konci gunting sareng bagian ngumpulkeun buku.

  • Cambridge-12000 High-Speed Binding System (Full Line)

    Cambridge-12000 High-Speed ​​Binding System (Jalur Pinuh)

    Cambridge12000 Binding System mangrupikeun inovasi panganyarna JMD pikeun solusi beungkeutan anu sampurna pikeun volume produksi anu luhur.Ieu kinerja luhur sampurna ngariung garis fitur on kualitas ngariung beredar, speed gancang sarta gelar luhur ti automation, nu ngajadikeun eta hiji pilihan idéal pikeun imah percetakan badag pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung nurunkeun biaya produksi.♦ Produktivitas High: speed produksi buku nepi ka 10.000 buku / jam bisa dihontal, nu ngaronjatkeun greatly net kaluar ...
  • Machine Model: Challenger-5000 Perfect Binding Line (Full Line)

    Modél Mesin: Challenger-5000 Perfect Binding Line (Full Line)

    Mesin Modél: Challenger-5000 Sampurna beungkeutan Line (Full Line) Item Konfigurasi Standar Q'ty a.G460P / 12Stasiun Gatherer Kaasup 12 stasiun gathering, stasiun dahar leungeun, pangiriman criss-cross sarta tampikan-Gerbang pikeun signature faulty.1 Susunan b.Challenger-5000 Binder Kaasup panel kontrol layar rampa, 15 clamps buku, 2 stasiun panggilingan, stasiun gluing tulang tonggong moveable sarta stasiun gluing samping moveable, stasiun dahar panutup stream, stasiun nipping na ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2