Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus cek anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Korégat

  • Otomatis pe Bundling Mesin JDB-1300B-T

    Otomatis pe Bundling Mesin JDB-1300B-T

    Otomatis PE Bundling Mesin

    8-16 bal per menit.

    Ukuran Paket Max : 1300 * 1200 * 250mm

    Ukuran Paket Max : 430 * 350 * 50mm 

  • 5-Ply Corrugated Board Jalur Produksi

    5-Ply Corrugated Board Jalur Produksi

    Jenis mesin: 5-ply garis produksi corrugated incl.kerungnyieun slitting jeung motong

    lebar gawé: 1800mmJenis suling: A,C,B,E

    Indéks kertas luhur: 100- 180gsmIndéks kertas inti 80-160gsm

    Dina indéks kertas 90-160gsm

    Ngajalankeun konsumsi kakuatan: Approx.80kw

    Dijajah tanah: Sabudeureun52m×12m×5m

  • SAIOB-Vacuum nyeuseup Flexo Printing & Slotting & Die motong & Lem di Jalur

    SAIOB-Vacuum nyeuseup Flexo Printing & Slotting & Die motong & Lem di Jalur

    Max.speed 280 lembar / mnt.Ukuran Dahar Maks (mm) 2500 x 1170.

    Kandel kertas: 2-10mm

    Layar rampa jeungservooperasi kontrol sistem.Unggal bagian dikawasa ku PLC sareng disaluyukeun ku motor servo.Positioning hiji konci, reset otomatis, reset memori sareng fungsi anu sanés.

    Bahan alloy lampu tina rollers disemprot ku keramik tahan maké, sarta rollers diferensial dipaké pikeun adsorption vakum sarta transmisi.

    Mampuh ngalaksanakeun pangropéa jarak jauh sareng nyambungkeun kana sistem manajemén pabrik sadayana.

  • VISTEN Otomatis Flexo High Speed ​​percetakan & slotting & lem dina garis

    VISTEN Otomatis Flexo High Speed ​​percetakan & slotting & lem dina garis

    Ngaran Jumlah Unit Dahar (Lead Edge Feeder) 1 Unit Printer ( Steel anilox roller + roller karét) 6 Slotting Unit 1 Otomatis gluer 1 Otomatis Flexo Printing & Slotter & Die cutter Mesin of VISTEN Konfigurasi Fungsional jeung parameter teknis.I. Unit kontrol operasi komputer 1.Memory ka enol: versi mesin ngusap atawa jumlah leutik piring ngarobah dina kursus karya maranéhanana pikeun mesin kabuka, sanggeus nutup mesin otomatis bisa balikkeun t ...
  • Full-servo vakum nyeuseup speed tinggi flexo Printing & Slotter of ORTIE-II

    Full-servo vakum nyeuseup speed tinggi flexo Printing & Slotter of ORTIE-II

    Unit Dahar (Lead Edge Feeder) 1 Unit Printer ( Roller anilox Keramik + Blade) 3 Unit Slotter 1 Unit Gluer Otomatis 1 Nyeuseup vakum full-servo Percetakan Flexo berkecepatan tinggi & Slotter & Gluer Of ORITE-II (Fixed) I.Computer-controlled operation unit 1 , mesin adopts kontrol komputer, supir servo Jepang;2, unggal Unit ieu dilengkepan panganteur lalaki-mesin, gampang beroperasi, adjustment akurat, sanggeus parantosan input bisa langsung calakan homin pangcaketna ...
  • XT-D Series-speed tinggi flexo percetakan slotting mesin stacking

    XT-D Series-speed tinggi flexo percetakan slotting mesin stacking

    speed tinggi flexo percetakan slotting na stacking

    Ukuran lambar: 1270 × 2600

    Laju gawé: 0-180 lembar / mnt

  • Otomatis PP Strapping Mesin pikeun Corrugated YS-LX-500D (dina garis, huluna tali ganda, pita lebar 5mm)

    Otomatis PP Strapping Mesin pikeun Corrugated YS-LX-500D (dina garis, huluna tali ganda, pita lebar 5mm)

    Otomatis PP corrugated strapping kalawan huluna tali ganda, 15pcs / mnt pikeun 1 tali, 10 pcs / mnt pikeun 2 Straps

  • 2-Ply Single Facer Corrugated Board Line Produksi

    2-Ply Single Facer Corrugated Board Line Produksi

    Jenis mesin: 2-ply garis produksi corrugated incl.single facer nyieun slitting sarta motong

    Lebar gawé: 1400-2200mm Tipe Suling: A,C,B,E

    Jaringan raray tunggal:100—250g/m² kertas inti:100–180g/m²

    Ngajalankeun konsumsi kakuatan: Approx.30kw

    Lahan pendudukan: Kira-kira 30m×11m×5m

  • Otomatis Folder Gluer sareng Stitcher pikeun kotak corrugated (JHXDX-2600B2-2)

    Otomatis Folder Gluer sareng Stitcher pikeun kotak corrugated (JHXDX-2600B2-2)

    Cocog jeung tilepan jeung gluing sarta stitching pikeun A, B, C, AB Suling

    Max.Laju jahitan: 1050 paku / mnt

    Max.Ukuran: 2500 * 900mm Min.Ukuran: 680 * 300mm

    Kacepetan ngabentuk karton gancang sareng pangaruh anu saé.Dalapan suctions di ujung ngarahfeederanu adjustablepikeun akuratdahar.Strengthed tilepanbagian, sarta ukuran sungut ogé dikawasa, ngurangan runtah.Afungsi asihan rmpikeun gancang ngarobah pakasaban jeung lambaran rapih.Maya kakuatandisetir kumotor servo.PLC&panganteur manusa-mesinpikeun operasi gampang.

  • Otomatis Folder Gluer pikeun kotak corrugated (JHX-2600B2-2)

    Otomatis Folder Gluer pikeun kotak corrugated (JHX-2600B2-2)

    Cocog jeung ABCAB.suling,3-lapis, 5-plc lambaran corrugated tilepan gluing

    Max.Ukuran: 2500 * 900mm

    Min.Ukuran: 680 * 300mm

    Kacepetan ngabentuk karton gancang sareng pangaruh anu saé.Dalapan suctions di ujung ngarahfeederanu adjustablepikeun akuratdahar.Strengthed tilepanbagian, sarta ukuran sungut ogé dikawasa, ngurangan runtah.Afungsi asihan rmpikeun gancang ngarobah pakasaban jeung lambaran rapih.Maya kakuatandisetir kumotor servo.PLC&panganteur manusa-mesinpikeun operasi gampang.Angger speed stepless, koreksi sekundér.

  • 3-Ply Corrugated Board Jalur Produksi

    3-Ply Corrugated Board Jalur Produksi

    Jenis mesin: 3-ply garis produksi corrugated incl.corrugated nyieun slitting jeung motong

    Lebar gawé: 1400-2200mm Tipe Suling: A,C,B,E

    Kertas luhur:100-250g/m2kertas inti:100–250g/m2

    Kertas corrugated:100-150g/m2

    Ngajalankeun konsumsi kakuatan: Approx.80kw

    Lahan pendudukan: Kira-kira 52m×12m×5m