Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

GW Paper Cutters

  • THE GW-P HIGH SPEED PAPER CUTTER

    THE GW-P speed luhur kertas cutter

    runtuyan GW-P mangrupa tipe ekonomis mesin motong kertas dikembangkeun ku GW nurutkeun leuwih 20 taun mesin motong kertas ngamekarkeun, ngahasilkeun pangalaman jeung ulikan, nganalisis sajumlah badag sarat konsumén ukuran tengah '.Dumasar kana kualitas sareng kasalametan, kami nyaluyukeun sababaraha fungsi mesin ieu pikeun ngirangan biaya panggunaan sareng ningkatkeun daya saing anjeun.15-inci High-tungtung Sistim Komputer-dikawasa sarta Operasi pinuh otomatis.

  • THE GW-S HIGH SPEED PAPER CUTTER

    THE GW-S speed luhur kertas cutter

    48m / mnt backgauge speed tinggi

    19-inci High-tungtung Sistim Komputer-dikawasa sarta Operasi pinuh otomatis.

    Ngarasakeun efisiensi tinggi dibawa ku konfigurasi tinggi