Solusi Nyieun Kasus

Prosés nyieun kasus mangrupa bagian penting nalika nyieun buku hardcover.Papan panutup sareng tulang tonggong ditempatkeun dina lambaran bahan panutup anu dilem, teras sisi anu tumpang tindih tina bahan panutup dihurungkeun.

Kami nawiskeun kamungkinan anu béda pikeun prosés pembuatan kasus: tina manual ka produksi semi-otomatis anu dikontrol barkod.Fokusna nyaéta produksi on-demand sareng waktos pangaturan minimum pikeun ngarobih format.

Solution1