Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Kasus Maker Mesin

  • SLG-850-850L corner cutter &grooving machine

    SLG-850-850L juru cutter & mesin grooving

    Modél SLG-850 SLG-850L

    Ukuran max bahan: 550x800mm (L * W) 650X1050mm

    Ukuran bahan min: 130 x 130 mm 130 x 130 mm

    Ketebalan: 1-4 mm

    Grooving akurasi Normal: ± 0.1mm

    Grooving akurasi pangalusna: ± 0,05mm

    Sudut motong panjangna mnt: 13mm

    Speed: 100-110pcs / mnt kalawan 1 feeder

  • Automatic Digital grooving machine

    Mesin grooving Digital otomatis

    Ukuran Bahan: 120X120-550X850mm (L * W)
    Ketebalan: 200gsm-3.0mm
    Akurasi pangalusna: ± 0,05mm
    Akurasi Normal: ± 0.01mm
    Speed ​​panggancangna: 100-120pcs / mnt
    Laju Normal: 70-100pcs / mnt

  • AM600 Automatic Magnet Sticking Machine

    AM600 otomatis Magnet nempel Mesin

    Mesinna cocog pikeun produksi otomatis kotak kaku gaya buku kalayan panutupanana magnét.Mesin boga dahar otomatis, pangeboran, gluing, picking sarta nempatkeun magnetics / cakram beusi.Ieu ngaganti karya manual, featuring di efisiensi tinggi, stabil, kamar kompak diperlukeun tur ayeuna teh ditarima lega ku konsumén.

  • ZX450 Spine Cutter

    ZX450 tulang tonggong cutter

    Éta mangrupikeun alat khusus dina buku hardcover.Hal ieu dicirikeun ku konstruksi alus, operasi gampang, incision rapih, precision tinggi jeung efisiensi jsb Hal ieu dilarapkeun ka motong tulang tonggong tina buku hardcover.

  • RC19 Round-In Machine

    RC19 Babak-Dina Mesin

    Jieun kasus sudut lempeng standar kana babak hiji, teu perlu prosés robah, anjeun bakal meunang sudut buleud sampurna.Pikeun radius sudut béda, ngan tukeur kapang béda, éta bakal disaluyukeun merenah dina hiji menit.

  • ASZ540A 4-Side Folding Machine

    ASZ540A 4-Sisi tilepan Mesin

    Aplikasi:

    Prinsip 4-Sisi Mesin tilepan nyaéta nyoco kertas permukaan jeung dewan nu geus diposisikan ngaliwatan Pra-mencét, tilepan sisi kénca jeung katuhu, Mencét sudut, tilepan hareup jeung sisi pungkur, Mencét merata prosés, nu sadayana otomatis nyadar opat sisi tilepan.

    mesin ieu digabungkeun jeung fitur di-precision tinggi, speed gancang, préfek sudut tilepan jeung awét samping tilepan.Jeung produk nu loba dilarapkeun dina nyieun Hardcover, Notebook, folder Dokumén, Calendar, Wall kalénder, Casing, Gifting kotak jeung saterusna.

  • SEMI-AUTO HARDCOVER BOOK MACHINES LIST

    Daptar mesin BUKU HARDCOVER semi-otomatis

    CM800S cocog pikeun sagala rupa buku hardcover, albeum poto, folder file, almenak meja, notebook jsb Ku dua kali , pikeun ngalengkepan gluing na tilepan pikeun 4 sisi kalawan positioning dewan otomatis, alat gluing misah téh basajan , spasi-ongkos-hemat.Pilihan optimal pikeun padamelan jangka pondok.

  • ST060H High-Speed Hardcover Machine

    ST060H-Speed ​​High Mesin Hardcover

    Mesin pembuatan kasus multi-fungsi henteu ngan ukur ngahasilkeun panutup kartu emas sareng pérak, panutup kertas khusus, panutup bahan PU, panutup lawon, panutup bahan PP tina cangkang kulit, tapi ogé ngahasilkeun langkung ti hiji panutup cangkang kulit.

     

  • R18 Smart Case Maker

    R18 Smart Case ker

    R18 utamana lumaku dina bungkusan jeung buku jeung industri périodik.Produkna seueur dianggo pikeun ngarangkep telepon sélulér, éléktronika,alat-alat listrik, kosmétik, pangan, pakean, sapatu, rokok, inuman alkohol jeung produk anggur.

  • FD-AFM450A Case Maker

    FD-AFM450A Case Maker

    Maker bisi otomatis adopts sistem dahar kertas otomatis tur alat positioning karton otomatis;Aya fitur of positioning akurat tur gancang, jeung produk rengse geulis jsb Hal ieu dipaké pikeun nyieun panutup buku sampurna, nyertakeun notebook, almenak, almenak gantung, file jeung kasus teratur jsb.

  • CM540A Automatic Case Maker

    CM540A Otomatis Case Maker

    Maker bisi otomatis adopts sistem dahar kertas otomatis tur alat positioning karton otomatis;Aya fitur of positioning akurat tur gancang, jeung produk rengse geulis jsb Hal ieu dipaké pikeun nyieun panutup buku sampurna, nyertakeun notebook, almenak, almenak gantung, file jeung kasus teratur jsb.

  • FD-AFM540S Automatic Lining Machine

    FD-AFM540S Mesin pinding otomatis

    Mesin lapisan otomatis mangrupikeun modél anu dirobih tina panyipta kasus otomatis anu dirarancang khusus pikeun ngalapis kertas jero kasus.Éta mangrupikeun mesin profésional anu tiasa dianggo pikeun ngagaris kertas jero pikeun panutup buku, almenak, file lengkungan, papan kaulinan, sareng kasus bungkusan.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2