Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Panas Foil-Stamping

  • Guowang Automatic Hot Foil-Stamping Machine

    Guowang Otomatis Hot Foil-Stamping Mesin

    20 zona pemanasan *

    5000 ~ 6500 Lembar / H

    Max.320 ~ 550T tekanan

    Baku 3 Longitudinal, 2 Transversal foil aci

    Itungan otomatis pola ku komputer calakan

  • GUOWANG C-106Y DIE-CUTTING AND FOIL STAMPING MACHINE QUOTATION LIST

    GUOWANG C-106Y DIE-CUTTING AND FOIL STAMPING MACHINE DAFTAR PETIK

    Pompa vakum ti Jerman Becker.
    Tihang gurat tiasa disaluyukeun ku motor pikeun nyoco lambar anu akurat.
    alat pre-piling ngajadikeun non-stop dahar kalawan tihang tinggi (Max. Jangkungna tihang nepi ka 1600mm).
    Tihang sampurna tiasa dibentuk dina palet anu dijalankeun dina rel pikeun pre-piling.Hal ieu ngajadikeun kontribusi signifikan kana produksi lancar tur hayu operator mindahkeun tumpukan disusun pikeun feeder akurat tur merenah.
    Single posisi Dursasana pneumatic dioperasikeun clutch mékanis insures lambaran kahiji sanggeus unggal ulang mimiti mesin sok fed ka hareup lays pikeun gampang, hemat waktu jeung bahan-nyimpen make-siap.
    The iklas samping bisa switched langsung antara tarikan jeung push mode dina dua sisi mesin saukur ku péngkolan baud a tanpa kudu nambahan atawa nyabut bagian.Ieu nyadiakeun kalenturan pikeun ngolah rupa-rupa bahan: irrespective naha tanda register aya di kénca atawa ka katuhu tina lambaran.

  • GUOWANG C80Y AUTOMATIC HOT-FOIL STAMPING MACHINE

    GUOWANG C80Y otomatis panas-foil mesin stamping

    feeder kualitas luhur dijieun di Cina kalawan 4 suckers pikeun ngangkat kertas jeung 4 suckers pikeun diteruskeun kertas mastikeun stabil sarta gancang nyoco kertas.Jangkungna sareng sudut suckers gampang disaluyukeun pikeun ngajaga lambar leres pisan.
    Mékanis detektor ganda-lambar, alat lambar-retarding, blower hawa adjustable mastikeun cadar mindahkeun kana méja sabuk steadily tur tepat.
    Pompa vakum ti Jerman Becker.
    Tihang gurat tiasa disaluyukeun ku motor pikeun nyoco lambar anu akurat.
    alat pre-piling ngajadikeun non-stop dahar kalawan tihang tinggi (Max. Jangkungna tihang nepi ka 1600mm).

  • GUOWANG R130Y AUTOMATIC HOT-FOIL STAMPING MACHINE

    GUOWANG R130Y otomatis panas-foil mesin stamping

    Sisi jeung hareup lays kalawan sensor optik precision, nu bisa ngadeteksi warna poék jeung lambar plastik.Sensitipitasna tiasa disaluyukeun.
    Sensor optik kalayan sistem eureun otomatis dina méja dahar ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaoptimalkeun sistem monitoring- pikeun kontrol kualitas komprehensif dina sakabéh lebar lambar sareng macét kertas.
    Panel operasi pikeun nyoco bagian leuwih gampang pikeun ngadalikeun prosés dahar jeung tampilan LED.
    Kontrol drive misah pikeun tihang utama sareng tihang bantu
    PLC sareng kaméra éléktronik pikeun kadali waktos
    alat anti halangan bisa nyingkahan karuksakan mesin.
    Japan Nitta nepikeun sabuk pikeun feeder jeung speed adjustable

  • Automatic Foil-stamping & Die-cutting Machine TL780

    Otomatis Foil-stamping & maot-motong Mesin TL780

    Otomatis panas foil-stamping jeung paeh-motong

    Max.tekanan 110T

    rentang kertas: 100-2000gsm

    Max.Laju: 1500s/h (kertas<150gsm) 2500s/h (kertas150gsm)

    Max.Ukuran Lembar : 780 x 560 mm Min.Ukuran Lembar : 280 x 220 mm