Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Jalur Produksi Board Corrugated

  • 2-Ply Single Facer Corrugated Board Production Line

    2-Ply Single Facer Corrugated Board Line Produksi

    Jenis mesin: 2-ply garis produksi corrugated incl.single facer nyieun slitting jeung motong

    Gawé lebar: 1400-2200mm Tipe Suling: A,C,B,E

    Jaringan raray tunggal:100—250g/m² kertas inti:100–180g/m²

    Ngajalankeun konsumsi kakuatan: Approx.30kw

    Lahan pendudukan: Kira-kira 30m×11m×5m

  • 3-Ply Corrugated Board Production Line

    3-Ply Corrugated Board Jalur Produksi

    Jinis mesin: 3-ply garis produksi corrugated incl.corrugated nyieun slitting jeung motong

    Gawé lebar: 1400-2200mm Tipe Suling: A,C,B,E

    Kertas luhur:100—250g/m2kertas inti:100–250g/m2

    Kertas corrugated:100-150g/m2

    Ngajalankeun konsumsi kakuatan: Approx.80kw

    Lahan pendudukan: Kira-kira 52m×12m×5m

  • 5-Ply Corrugated Board Production Line

    5-Ply Corrugated Board Jalur Produksi

    Jenis mesin: 5-ply garis produksi corrugated incl.kerungnyieun slitting jeung motong

    lebar gawé: 1800mmJenis kacapi suling: A,C,B,E

    Indéks kertas luhur: 100- 180gsmIndéks kertas inti 80-160gsm

    Dina indéks kertas 90-160gsm

    Ngajalankeun konsumsi kakuatan: Approx.80kw

    Pagawéan lahan: Sabudeureun52m×12m×5m