Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Diecutter digital / Plotter

  • LST03-0806-RM

    LST03-0806-RM

    Bahan kertas seni, kardus, stiker, labél, pilem plastik, jsb.

    Daérah kerja anu épéktip 800mm X 600mm

    Max.speed motong 1200mm / s

    Akurasi motong ± 0.2mm

    Ulang akurasi ± 0.1mm

  • LST-0604-RM

    LST-0604-RM

    Lambaran Separation Air Powered, variabel jet stream separation

    Feed vakum sistem dahar jeung clamps dipasang dina bar positioning gantry Sheet alignment Max.ukuran lembaran 600mm x 400mm

    Min.ukuran lembar 210mmx297mm

  • LST0308 rm

    LST0308 rm

    Lambaran Separation Air Powered, variabel jet stream separation

    Feed vakum sistem dahar jeung clamps dipasang dina bar positioning gantry Sheet alignment Max.ukuran lembaran 600mm x 400mm

    Min.ukuran lembar 210mmx297mm

  • DCZ 70 Series High Speed Flatbed Digital Cutter

    DCZ 70 Runtuyan High Speed ​​Flatbed Digital cutter

    2 parabot ditukeurkeun, sakabeh susunan sirah design, merenah pikeun ngarobah parabot motong.

    4 spindles speed controller tinggi, modularizing masang, merenah pikeun pangropéa.