Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Nangtung Jeung Film Laminating

  • KMM-1250DW Vertical Laminating Machine (Hot Knife)

    KMM-1250DW Mesin Laminating Vertikal (Péso Panas)

    Jenis pilem: OPP, PET, METALIC, NYLON, jsb.

    Max.Laju mékanis: 110m / mnt

    Max.Gawé Speed: 90m / mnt

    Ukuran lambar max: 1250mm * 1650mm

    Ukuran lambaran min: 410mm x 550mm

    Beurat kertas: 120-550g / sqm (220-550g / sqm kanggo padamelan jandela)

  • Semi-automatic Laminating Machine SF-720C/920/1100c

    Semi-otomatis Mesin Laminating SF-720C / 920/1100c

    Max Laminating Width 720mm / 920mm / 1100mm

    Laminating Speed ​​0-30 m / mnt

    Suhu Laminating ≤130 ° C

    Kandel kertas 100-500g/m²

    Kakuatan kotor 18kw / 19kw / 20kw

    Total Beurat 1700kg / 1900kg / 2100kg

  • SWAFM-1050GL Fully Automatic Laminating Machine

    SWAFM-1050GL pinuh otomatis Mesin Laminating

    Modél No. SWAFM-1050GL

    Ukuran Kertas Max 1050×820 mm

    Ukuran Kertas Min 300×300 mm

    Laminating Speed 0-100m / mnt

    Kandel kertas 90-600gsm

    Kakuatan Kasar 40/20kw

    Gemblengna Diménsi 8550×2400×1900 mm

    Pra-Stacker 1850 mm

  • SW1200G Automatic Film Laminating Machine

    SW1200G Mesin Laminating Film Otomatis

    Hiji sisi laminating

    Modél No. SW–1200G

    Ukuran Kertas Max 1200×1450 mm

    Ukuran Kertas Min 390×450 mm

    Laminating Speed 0-120m / mnt

    Kandel kertas 105-500gsm

  • SW-820B Fully Automatic Double Side Laminator

    SW-820B pinuh otomatis Double Sisi Laminator

    Pinuh otomatis dua sisi Laminator

    Fitur: Laminasi Tunggal sareng Dua Sisi

    Manaskeun éléktromagnétik instan

    waktos panas nepi shorten ka 90 detik, kontrol suhu akurat

  • SW560/820 Fully Automatic Laminating Machine(Single side)

    SW560/820 Mesin Laminating Otomatis Sapinuhna (Sisi Tunggal)

    Hiji sisi laminating

    Modél No. SW–560/820

    Ukuran Kertas Max 560×820mm/820×1050 mm

    Ukuran Kertas Min 210×300mm / 300×300 mm

    Laminating Speed 0-65m / mnt

    Kandel kertas 100-500gsm

  • FM-E Automatic Vertical Laminating Machine

    FM-E otomatis nangtung Mesin Laminating

    FM-1080-Max.ukuran kertas-mm 1080×1100
    FM-1080-Min.ukuran kertas-mm 360×290
    Speed-m / mnt 10-100
    Kandel kertas-g / m2 80-500
    Tumpang tindih precision-mm ≤±2
    Ketebalan pilem (mikrométer umum) 10/12/15
    Ketebalan lem umum-g / m2 4-10
    Ketebalan pilem pra-gluing-g/m2 1005,1006,1206(1508 sareng 1208 kanggo kertas embossing jero)

  • NFM-H1080 Automatic Vertical Laminating Machine

    NFM-H1080 otomatis nangtung Mesin Laminating

    FM-H pinuh otomatis Vertikal High-precision sarta multi-tugas laminator salaku parabot profésional dipaké pikeun plastik.

    Laminasi pilem dina permukaan kertas dicitak.

    gluing dumasar cai (waterborne polyurethane napel) laminating garing.(lem basis cai, lem basis minyak, pilem non-lem).

    Laminasi termal (Pra-coated / pilem termal).

    Pilem: OPP, PET, PVC, METALIC, NYLON, jsb.

  • High Speed Laminating Machine With Italian Hot Knife Kmm-1050d Eco

    High Speed ​​Laminating Mesin Jeung Italia Hot péso Kmm-1050d Eco

    Max.Ukuran lambaran: 1050mm * 1200mm

    Min.Ukuran lembar: 320mm x 390mm

    Max.Gawé Speed: 90m / mnt

  • PET Film

    Pilem PET

    pilem PET kalawan High gloss.Alus lalawanan maké permukaan.beungkeutan kuat.Cocog jeung UV varnish percetakan layar jeung saterusna.

    Substrat: PET

    Jenis: Gloss

    Ciri:Anti ngaleutikan,anti ngagulung

    Gloss luhur.Alus lalawanan maké permukaan.kateguhan alus.beungkeutan kuat.

    Cocog jeung UV varnish percetakan layar jeung saterusna.

    Beda antara pepet sareng pilem laminasi termal normal:

    Ngagunakeun mesin laminating panas, laminating sisi tunggal, rengse tanpa curl sarta ngalipet.Lemes jeung lempeng Fitur pikeun nyegah shrinkage .Caang téh alus, ngagurilap.Utamana cocog pikeun ukur stiker pilem hiji sisi, panutup sareng laminasi sanés.

  • BOPP Film

    Pilem BOPP

    Pilem BOPP pikeun panutup Buku, Majalah, Kartu Pos, Brosur sareng katalog, Laminasi Bungkusan

    Substrat: BOPP

    Jenis: Gloss, Matt

    Aplikasi biasa: Panutup buku, Majalah, Kartu Pos, Brosur sareng katalog, Laminasi Bungkusan

    Non-toksik, euweuh bauan jeung bénzéna bébas.Polusi bébas nalika lamination jalan, Lengkep ngaleungitkeun bahya seuneu disababkeun ku pamakéan sarta neundeun pangleyur kaduruk.

    Ngaronjatkeun jenuh warna sareng kacaangan bahan anu dicitak.beungkeutan kuat.

    Nyegah lambaran anu dicitak tina titik bodas saatos motong.pilem laminasi termal Matt téh alus pikeun titik UV panas stamping percetakan layar jsb.