DIPILIH

MESIN

EF-650/850/1100 Otomatis Polder Gluer

Laju linier 450m Fungsi mémori pikeun ngahemat padamelan Pangaturan pelat otomatis ku motor pigura 20mm pikeun dua sisi pikeun jalan stabil laju luhur

Linear speed 450m  Memory function for job saving  Automatic plate adjustment by motor 20mm frame for both sides for high speed stable running

Produk pilihan kami

Pilih sareng konpigurasikeun mesin anu pas pikeun padamelan anjeun,
Janten ngabantosan anjeun ngahasilkeun kauntungan anu lumayan.

panganyarna

WARTA

  • EXPOPRINT 2022

    Biscaino sareng Eureka parantos ngiringan EXPOPRINT 2022 April.5th -9th.sarta acara geus sukses hébat, YT runtuyan roll feed mesin kantong kertas jeung mesin laminating pilem GM ditémbongkeun dina pameran.Urang bakal tetep mawa produk panganyarna kami ka adat Amérika Kidul ...

  • Naha milih garis motong EFISIENSI TINGGI?

    Numutkeun kana panilitian Instititut für Druckmaschinen und Druckverfahren (IDD) Universitas Damstadt di Jerman, hasil laboratorium nunjukkeun yén garis motong manual ngabutuhkeun dua jalma pikeun ngarengsekeun sadayana prosés motong, sareng sakitar 80% waktosna diséépkeun. ngangkut...

  • Warisan Kacerdasan, Hikmah Ngajantenkeun Perayaan Ulang Taun ka-25 Grup Guowang Kahareup Dilaksanakeun Di Wenzhou

    Dina 23 Nopémber, hajatan ulang 25th Guowang Grup dilaksanakeun di Wenzhou."Kacerdasan•Warisan•Kacerdasan•Kahareup” lain ngan ukur témana...

  • Guowang Kaluaran T1060B, Otomatis Paeh-Motong Mesin Jeung Blanking Di Cina Print 2017

    Dina Pameran Percetakan Beijing on May 10, 2017, salaku parusahaan ngarah dina widang pos-pencét di Cina, Guowang Mesin Grup (hereinafter disebut Guowang) mawa rupa-rupa pinuh cleaned otomatis mesin paeh-motong jeung cutters kertas ka pameran...

  • Percetakan Komposit Cip4 Fungsi Ngaleungitkeun Runtah” Mangrupa Tren Industri Percetakan Kahareupna

    01 Naon co-printing?O-percetakan, disebut oge percetakan imposition, nyaéta ngagabungkeun kertas sarua, beurat sarua, jumlah sarua kelir, sarta volume print sarua ti nasabah béda kana piring badag, sarta ngamangpaatkeun pinuh wewengkon percetakan éféktif tina . anu...