Jasa

Service jeung Quality Control

1. Pilih produk mumpuni tina produsén dipercaya jeung gawé babarengan alus stabil.
2. Ngarumuskeun "CHECK DAFTAR" pikeun nalungtik mariksa barang mesin nurutkeun sarat customer urang unggal pesenan (utamana agén lokal daptar langkung seueur ngeunaan pasar lokal na).
3. Pengawas kualitas ditugaskeun bakal pariksa kalayan sagala item didaptarkeun dina 'EUREKA CARD'ti konfigurasi patali, outlook, hasil nguji, pakét jeung sajabana saméméh labél Eureka ditunda mesin.
4. Pangiriman timely nurutkeun kontrak kalayan tracking produksi silih périodik.
5. Daptar bagian mangrupakeun dibekelan pikeun konsumén jeung rujukan ka perjangjian silih atawa pangalaman saméméhna pikeun ngajamin pas waktuna jasa saatos-jualan pikeun pamaké tungtung (agén lokal utamana dianjurkeun).Salila jaminan, lamun bagian rusak teu di stock agén, Eureka bakal janji pikeun nganteurkeun bagian dina paling 5 poé.

Service and Quality Control

6. Insinyur bakal dispatched dina waktu keur instalasi jeung jadwal rencanana jeung visa dilumangsungkeun ku urang lamun perlu.
7. Hak agén éksklusif bakal otorisasi ku tri-perjangjian antara EUREKA, produsén jeung dirina pikeun ngajamin kualifikasi jualan solo pikeun agén lokal ditingkatkeun anu minuhan volume rencanana dina durasi tetep didaptarkeun dina perjangjian agén saméméhna.Samentara éta, Eureka bakal maénkeun peran indispensable dina supervising tur ngajaga kualifikasi jualan solo agén.