Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Die-motong handap 1300mm

  • GUOWANG T-1060BF DIE-CUTTING MACHINE WITH BLANKING

    GUOWANG T-1060BF mesin maot-motong jeung BLANKING

    T1060BF nyaéta inovasi ku insinyur Guowang pikeun sampurna ngagabungkeun kaunggulanBLANKINGmesin jeung tradisional mesin paeh-motong kalawanLUCURAN, T1060BF(generasi ka-2)gaduh sadayana fitur anu sami sareng T1060B pikeun ngajalankeun gancang, akurat sareng gancang, ngabéréskeun tumpukan produk sareng parobahan palet otomatis (pangiriman horisontal), sareng ku hiji tombol, mesin tiasa ngalih ka pangiriman padamelan tradisional (pangiriman garis lempeng) kalawan motorized rak pangiriman non-stop.Henteu aya bagian mékanis anu kedah digentos nalika prosésna, éta mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun palanggan anu peryogi padamelan sering sareng ganti padamelan gancang.

  • GUOWANG C106 AUTOMATIC DIE-CUTTER WITHOUT STRIPPING

    GUOWANG C106 OTOMATIS DIE-CUTTER TANPA STRIPPING

    Mékanis detektor ganda-lambar, alat lambar-retarding, blower hawa adjustable mastikeun cadar mindahkeun kana méja sabuk steadily tur tepat.

    Pompa vakum ti Jerman Becker.

    adjustment tihang dina arah transverse ieu dikawasa ku motor pikeun dahar lambar akurat.

    Sistim pre-beban, non-stop dahar, tihang tinggi (Max. Jangkungna tihang nepi ka 1600mm).

    Tihang sampurna tiasa dibentuk dina palet anu dijalankeun dina rel pikeun sistem pra-beban.Hal ieu ngajadikeun kontribusi signifikan kana produksi lancar tur hayu operator mindahkeun tumpukan disusun pikeun feeder akurat tur merenah.

    Single posisi Dursasana pneumatic dioperasikeun clutch mékanis insures lambaran kahiji sanggeus unggal ulang mimiti mesin sok fed ka hareup lays pikeun gampang, hemat waktu jeung bahan-nyimpen make-siap.

  • GUOWANG C80 AUTOMATIC DIE-CUTTER WITHOUT STRIPPING

    GUOWANG C80 otomatis maot-cutter TANPA stripping

    The iklas samping bisa switched langsung antara tarikan jeung push mode dina dua sisi mesin saukur ku péngkolan baud a tanpa kudu nambahan atawa nyabut bagian.Ieu nyadiakeun kalenturan pikeun ngolah rupa-rupa bahan: irrespective naha tanda register aya di kénca atawa ka katuhu tina lambaran.

    Sisi jeung hareup lays kalawan sensor optik precision, nu bisa ngadeteksi warna poék jeung lambar plastik.Sensitipitasna tiasa disaluyukeun.

    Sistim konci pneumatic ngajadikeun konci-up gampang jeung sékrési motong ngudag sarta motong piring.

    Pneumatic ngangkat motong plat pikeun gampang geser asup jeung kaluar.

    Sistim Centerline on maot-motong ngudag kalawan adjustment mikro transversal ensures pendaptaran akurat nu ngakibatkeun changeover pakasaban gancang.

  • GUOWANG C106Q AUTOMATIC DIE-CUTTER WITH STRIPPING

    GUOWANG C106Q OTOMATIS DIE-CUTTER DENGAN STRIPPING

    Tihang sampurna tiasa dibentuk dina palet anu dijalankeun dina rel pikeun sistem pra-beban.Hal ieu ngajadikeun kontribusi signifikan kana produksi lancar tur hayu operator mindahkeun tumpukan disusun pikeun feeder akurat tur merenah.
    Single posisi Dursasana pneumatic dioperasikeun clutch mékanis insures lambaran kahiji sanggeus unggal ulang mimiti mesin sok fed ka hareup lays pikeun gampang, hemat waktu jeung bahan-nyimpen make-siap.
    The iklas samping bisa switched langsung antara tarikan jeung push mode dina dua sisi mesin saukur ku péngkolan baud a tanpa kudu nambahan atawa nyabut bagian.Ieu nyadiakeun kalenturan pikeun ngolah rupa-rupa bahan: irrespective naha tanda register aya di kénca atawa ka katuhu tina lambaran.

  • GUOWANG C80Q AUTOMATIC DIE-CUTTER WITH STRIPPING

    GUOWANG C80Q otomatis maot-cutter kalawan stripping

    Feeder kualitas luhur sareng 4 suckers pikeun ngangkat kertas sareng 4 suckers pikeun neraskeun kertas mastikeun stabil sareng gancang nyoco kertas.Jangkungna sareng sudut suckers gampang disaluyukeun pikeun ngajaga lambar leres pisan.
    Mékanis detektor ganda-lambar, alat lambar-retarding, blower hawa adjustable mastikeun cadar mindahkeun kana méja sabuk steadily tur tepat.
    Pompa vakum ti Jerman Becker.

  • Century MWB 1450Q (with stripping) Semi-Auto Flatbed Die Cutter

    Abad MWB 1450Q (kalawan stripping) Semi-Otomatis Flatbed maot cutter

    Model Abad 1450 tiasa ngadamel papan corrugated, papan plastik sareng kardus pikeun tampilan, POS, kotak bungkusan jsb.

  • GW double station die-cutting and foil stamping machine

    GW stasiun ganda paeh-motong jeung foil stamping mesin

    Guowang Otomatis Double Station maot-motong jeung Hot Foil-stamping Mesin bisa ngawujudkeun rupa-rupa kombinasi béda ku paménta customer urang.

    Unit munggaran tiasa ngahontal tekanan 550T.ku kituna anjeun bisa mibanda aréa badag stamping + embossing jero + panas foil-stamping + stripping dina hiji ngajalankeun.

  • GUOWANG T-106Q AUTOMATIC FLATBED DIE-CUTTER WITH STRIPPING

    GUOWANG T-106Q OTOMATIS FLATBED DIE-CUTTER DENGAN STRIPPING

    T106Q nyaétaa kacida otomatis tur ergonomic paeh-cutter dina pasaran.Ieu luhureun rentang mesin delivers produktivitas unmatched berkatloba fitur pikeungancang, produksi uninterrupted, pondok set-up kali, bari ogé nyadiakeuntingkat efisiensi ongkos tinggi tetep anjeun kalapa di industri.

  • GUOWANG R130Q AUTOMATIC DIE-CUTTER WITH STRIPPING

    GUOWANG R130Q OTOMATIS DIE-CUTTER DENGAN STRIPPING

    The iklas samping bisa switched langsung antara tarikan jeung push mode dina dua sisi mesin saukur ku péngkolan baud a tanpa kudu nambahan atawa nyabut bagian.Ieu nyadiakeun kalenturan pikeun ngolah rupa-rupa bahan: irrespective naha tanda register aya di kénca atawa ka katuhu tina lambaran.

    Sisi jeung hareup lays kalawan sensor optik precision, nu bisa ngadeteksi warna poék jeung lambar plastik.Sensitipitasna tiasa disaluyukeun.

    Sensor optik kalayan sistem eureun otomatis dina méja dahar ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaoptimalkeun sistem monitoring- pikeun kontrol kualitas komprehensif dina sakabéh lebar lambar sareng macét kertas.

    Panel operasi pikeun nyoco bagian leuwih gampang pikeun ngadalikeun prosés dahar jeung tampilan LED.

  • GUOWANG R130 AUTOMATIC DIE-CUTTER WITHOUT STRIPPING

    GUOWANG R130 OTOMATIS DIE-CUTTER TANPA STRIPPING

    Sistim konci pneumatic ngajadikeun konci-up gampang jeung sékrési motong ngudag sarta motong piring.

    Pneumatic ngangkat motong plat pikeun gampang geser asup jeung kaluar.

    Sistim Centerline on maot-motong ngudag kalawan adjustment mikro transversal ensures pendaptaran akurat nu ngakibatkeun changeover pakasaban gancang.

    Positioning akurat tina motong ngudag dikawasa ku sensor optik precision kalawan alat dipariksa-konci otomatis.

    Motong ngudag alat elehan.

    motor utama Siemens dikawasa ku inverter Schneider.