GW PESOS KEMBAR PRESISI D150/D170/D190

Katerangan pondok:

GW-D séri péso kembar sheeter ngadopsi desain canggih tina silinder péso Rotary kembar nu disetir langsung ku kakuatan tinggi AC servo motor kalawan akurasi tinggi na cut bersih.GW-D ieu loba dipaké pikeun motong dewan, kertas kraft, Al laminating kertas, kertas metalized, kertas seni, duplex jeung saterusna nepi ka 1000gsm.

1.19″ sareng 10.4″ layar toél ganda dina unit motong sareng kadali unit pangiriman dianggo pikeun nyetél sareng ningalikeun ukuran lambar, cacah, laju motong, tumpang tindih pangiriman, sareng seueur deui.Kontrol layar rampa tiasa dianggo sareng Siemens PLC.

2.The Unit motong péso kembar boga péso motong Rotary sinkronik kawas gunting dina bahan sangkan motong lemes jeung akurat pikeun kertas ti 150gsm sarta nepi ka 1000gsm.


Rincian produk

Inpo produk lianna

Video produk

Téhnik Alat

Numutkeun téknik produk GW, mesin utamana dipaké pikeun sheeting kertas dina Paper Mill, Printing House jeung sajabana, utamana prosés kaasup: Unwinding-Motong-Conveying-ngumpulkeun,.

gw2
gw1

Fitur Highlights

gw3

1.19" sareng 10.4" layar toél ganda dina unit motong sareng kontrol unit pangiriman dianggo pikeun nyetél sareng ningalikeun ukuran lambar, cacah, laju motong, tumpang tindih pangiriman, sareng seueur deui.Kontrol layar rampa tiasa dianggo sareng Siemens PLC.

gw6

2.The-speed tinggi sabuk ieu disetir ku Britania CT-kakuatan tinggi servo pikeun mastikeun kaluaran kertas lemes.Struktur ejecting runtah pneumatic nyabut kertas runtah sarta ngaronjatkeun genah operasi.The gas spring belt tensioning alat ensures yén unggal sabuk bisa ngajalankeun lancar.

gw4

3. Unit motong péso kembar boga péso motong Rotary sinkronik kawas gunting dina bahan pikeun nyieun motong lemes jeung akurat pikeun kertas ti 150gsm sarta nepi ka 1000gsm.The péso roller jeung kertas narik roller anu misah disetir ku 2 CT servo kakuatan tinggi. ti UK, ngadopsi desain struktur gear gap-gratis, sarta kalawan GW urang 5 sumbu akurasi tinggi CNC kana mesin nangtung utama dina hiji sapotong.pikeun éféktif ngaleungitkeun gap oyag tina dua knives, mastikeun kahirupan sabeulah sarta motong akurasi.nu ngajamin stabilitas awak alat salila operasi-speed tinggi.

gw5

4.Three sét tugas beurat slitters pneumatic mastikeun slitting stabil sarta bersih.Listrik disetir otomatis motong adjustment lebar.(* Pilihan).

gw7

5.Dual shaftless deui nangtung kalawan kadali web tegangan jeung unit marake pneumatic anu baku.

gw8
gw9

6.The Sistim semprot gear lubrication ensures gears pinuh lubricated salila entireoperation nu.Éféktif manjangkeun umur jasa mesin.

Parameter Téknis Utama

Modél GW D150 / D170 / D190
Jenis motong péso kembar, Top agul jeung handap agul motong usaha Rotary
Kisaran beurat kertas 150-1000 GSM
Reel kapasitas beban nangtung: 2 ton
Diaméter reel Max 1800mm (71")
Lebar motong Max 1500/1700/1900mm (66.9")
Potong rentang panjangna Min.400-Max.1700 mm
Num.tina gulungan motong 2 gulung
akurasi motong ± 0,15 mm
Max.Laju motong 400 motong / mnt
Max.Laju motong 300m / mnt
Jangkungna pangiriman 1700mm (kalebet palet)
Voltaseu AC380V / 220Vx50Hz 3ph
kakuatan motor utama: 64kw
Total kakuatan 98kw
Kaluaran Kaluaran nyata gumantung kana bahan, sareng beurat kertas, sareng prosés operasi anu leres

Konfigurasi baku

1. Dual posisi shaftless panangan pivoting unwind nangtung
2. hawa cooling rem disc pneumatic
3. Tegangan otomatis dumasar kana diaméter reel
4. Sistim decurler dikawasa Servo
5. EPC pituduh wéb
6. Silinder péso hélik kembar
7. Tilu sét Slitters Pneumatic
8. Bar anti statik
9. Out feed sareng bagian tumpang tindih
10. Unit pangiriman hidrolik 1700mm
11. Cacah otomatis tur ketok inserter
12. Layar toél ganda
13. JIJIN PLC, UK CT Servo Supir, Schneider inverter, komponén listrik diimpor
14. Gerbang ejecting

1. Dual posisi shaftless pivoting panangan unwind nangtung

Dual posisi shaftless panangan pivoting unwind nangtung kalawan di-floor lagu jeung sistem trolley.

c1

2. hawa cooling marake disc pneumatic

Hawa tiis pneumatic rem disc dikawasa dina unggal panangan.

c1

3. tegangan otomatis dumasar kana diaméter reel

Tegangan controller otomatis méré Anjeun kontrol rupa dina tegangan hususna keur reel leutik.

c3

4. EPC pituduh wéb

sensor EPC gandeng kalawan bebas "bingkai ayun" ngamungkinkeun pikeun motong ujung minimum web, jeung kontrol ketat ujung web sapanjang reel ti mimiti nepi ka rengse.

c4

5. Sistim decurler Servo dikawasa

Sistem decurler anu dikontrol Servo tiasa otomatis ngadeteksi diaméter kertas sareng nyaluyukeun kakuatan recurve, koefisien ogé tiasa diatur ku gsm bahan anu béda, sareng kakuatan recurve bakal nuturkeun bahan sareng diaméterna.

c5

6. Kembar péso disetir ku motor servo

a.The péso hélik kembar ensures ujung motong pisan seukeut tur bersih kalayan akurasi tinggi
b.The sabeulah dijieunna tina alloy husus st belut SKH.9 kalawan umur panjang tur gampang maintenance.Twin péso roller jeung kertas narik roller disetir ku motor servo misah.

c6-2

7. Tilu sét Pneumatic Slitters

Slitters pneumatic tugas beurat mastikeun slitting stabil sarta bersih.

c7

9. Out feed jeung tumpang tindih bagian

speed a.Fully nyingkronkeun antara outfeeding speed tinggi na tumpang tindihna bagian tape pikeun ngajaga shingle ditangtoskeun.
b.Overlapping Unit kalawan nilai tumpang tindih adjustable jeung sensor jam-eureun.Hiji lambar outlet bisa diatur.

c9

12. layar rampa Siemens

Panjang cut, kuantitas, speed mesin, speed motong bisa ditampilkeun tur nyetel via layar toél.

c12
c8

8. Anti statik Bar

c10-2

10. Unit pangiriman hidrolik

c15

14. Gerbang ejecting

c11

11. Cacah otomatis tur ketok inserte

c13

13. PLC dirancang sorangan, inverter Schneider, motor CT Servo, supir servo FUJI

Konfigurasi Pilihan

1. Splicer
2. Mékanis-ngembangna cuk
3. adjustment lebar motong otomatis
4. Parobahan palet otomatis
5. Pangiriman sabuk luhur
6. Non-stop stacker
7. Nyukcruk kursor
8. Kontrol kaamanan kaleuleuwihan sareng sistem kaamanan interlock
oc1

1. Panyambung

oc2

2. Mékanis-ngembangna cuk

oc3

3. adjustment lebar motong otomatis

oc4

4. robah Usuk otomatis

oc5

5. Pangiriman Top Beubeur

oc6

6. Non-stop stacker

oc8

8. kontrol kaamanan kaleuleuwihan sarta sistem kaamanan interlock

Daptar Outsource

NAMA BAGIAN

Merk

NEGARA ASAL

PLC

JIJIN

CINA

Saklar magnét (2 kawat)

Festo

Jérman

Saklar jarak (NPN)

Omron

JEPANG

Relay Solid State (40A)

CARLO

Swiss

Thermo relay

Eaton

AS

modul LED

Eaton

AS

Relay stop kontak

Omron

JEPANG

Relay panengah

IDEC

JEPANG

Kontaktor AC/DC

Eaton

AS

Ngurangan kerung

JIE

CINA

Pemutus sirkuit

Eaton

AS

Pelindung motor

Eaton

AS

Pindah posisi

Schneider Electric

PERANCIS

Tombol (self lock)

Eaton

AS

Pilih switch
NO modul kontak

Eaton
Eaton

AS

Servo controller

CT

UK

supir Seervo

FUJI

JEPANG

Servo controller

CT

UK

Konverter frékuénsi

Schneider Electric

PERANCIS

Servo supir 0.4kw

FUJI

JEPANG

Encoder Rotary

Omron

JEPANG

Ngalihkeun catu daya

MW

TAIWAN.CINA

Terminal sambungan

Weidmüller

Jérman

Kontaktor AC
Kontak bantu

ABB
ABB

AS

Pemutus sirkuit

ABB

AS

Sénsor fotoéléktrik

Leuze

Jérman

Saklar detektor tekanan hidrolik

PAKU

 

Servo motor (CT 18.5kw)

CT

UK

Motor Servo (CT 64kw)

CT

UK

Servo motor (CT 7.5kw)

CT

 

Sentrifugal tekanan sedeng blower (0.75kw, 2800rpm)

POPULA

CINA

D150 Precision Kembar péso Sheeter Layout

pt

Produsén Bubuka

Manufacturer Introduction

Ngaliwatan gawé babarengan jeung pasangan luhur-tingkat di dunya, Guowang Grup (GW) owns parusahaan Joint venture kalawan mitra Jerman sarta KOMORI proyék OEM global.Dumasar kana téknologi canggih Jérman sareng Jepang sareng pangalaman langkung ti 25 taun, GW terus nawiskeun solusi pas-pencét anu pangsaéna sareng épisién pangluhurna.

GW adopts solusi produksi canggih tur standar manajemén 5S, ti R&D, meuli, machining, assembling jeung inspeksi, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar pangluhurna.

GW investasi pisan di CNC, impor DMG, INNSE- BERADI, PAMA, STARRAG, TOSHIBA, OKUMA, MAZAK, MITSUBISHI jsb ti sakuliah dunya.Ngan kusabab pursues kualitas luhur.Tim CNC anu kuat nyaéta jaminan teguh ngeunaan kualitas produk anjeun.Dina GW, anjeun bakal ngarasa "hémat luhur sareng presisi luhur"


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami