GW precision lambar cutter S140 / S170

Katerangan pondok:

Numutkeun téknik produk GW, mesin utamana dipaké pikeun sheeting kertas dina Paper Mill, Printing House jeung sajabana, utamana prosés kaasup: Unwinding-Motong-Conveying-ngumpulkeun,.

Kadali layar rampa 1.19″ dianggo pikeun nyetél sareng ningalikeun ukuran lambar, cacah, laju motong, tumpang tindih pangiriman, sareng seueur deui.Kontrol layar rampa tiasa dianggo sareng Siemens PLC.

2. Tilu sét tipe shearing Unit slitting boga speed tinggi, lemes jeung daya teu upaya trimming na slitting, kalawan adjustment gancang sarta ngonci.Panyekel péso rigidity tinggi cocog pikeun 300m / mnt slitting speed tinggi.

3. roller péso Upper boga metoda cutter Britania pikeun éféktif ngurangan beban jeung noise salila motong kertas, sarta pikeun manjangkeun umur cutter nu.Roller péso luhur dilas kalawan stainless steel pikeun mesin precision, sarta dinamis saimbang salila operasi-speed tinggi.korsi alat handap dijieunna tina beusi tuang integrally kabentuk jeung tuang, lajeng precision olahan, kalawan stabilitas alus.


Rincian produk

Inpo produk lianna

Video produk

Téhnik Alat

Numutkeun téknik produk GW, mesin utamana dipaké pikeun sheeting kertas dina Paper Mill, Printing House jeung sajabana, utamana prosés kaasup: Unwinding-Motong-Conveying-ngumpulkeun,.

GW PRECISION SHEET CUTTER 5
SHEET CUTTER

Fitur Highlights

FeatureHighlights1

1,19 "kadali layar rampa dipaké pikeun nyetél tur mintonkeun ukuran lambar, cacah, speed cut, tumpang tindihna pangiriman, sareng nu sanesna. Kontrol layar rampa dianggo ditéang jeung Siemens PLC.

FeatureHighlights2

2. Tilu sét tipe shearing Unit slitting boga speed tinggi, lemes jeung daya teu upaya trimming na slitting, kalawan adjustment gancang sarta ngonci.Panyekel péso rigidity tinggi cocog pikeun 300m / mnt slitting speed tinggi.

FeatureHighlights4

3.The sabuk speed gancang / slow ieu dikawasa ku converter frékuénsi stepless, nu otomatis ngalacak speed péso tur ngaluyukeun speed sabuk, ku kituna kertas bisa sampurna tumpang tindih.

FeatureHighlights3

4. roller péso Upper boga metoda cutter Britania pikeun éféktif ngurangan beban jeung noise salila motong kertas, sarta pikeun manjangkeun umur cutter nu.Roller péso luhur dilas kalawan stainless steel pikeun mesin precision, sarta dinamis saimbang salila operasi-speed tinggi.

korsi alat handap dijieunna tina beusi tuang integrally kabentuk jeung tuang, lajeng precision olahan, kalawan stabilitas alus.

permukaan gilinding aktip dirancang kalayan garis ékspansi, sarta silinder dipaké pikeun ngadalikeun tekanan jeung kertas clamping awak roller.

Rotary motong péso dijieunna tina alloy baja precision machining husus, kalawan umur layanan panjang sarta adjustment gampang tina sabeulah.Panutup kaamanan bakal otomatis pareum nalika panutup kaamanan dibuka, mastikeun kasalametan.

Parameter Téknis Utama

Modél GW-S140 / S170
1. Jenis motong Top agul Rotary, handap agul dibereskeun
2. beurat kertas 60-550 GSM
3..diaméterna reel Max 1800mm
4. Réngsé lebar Max 1400mm / 1700mm
5. Réngsé lambar-Panjang Min.450-Max.1650 mm
6. Jumlah gulungan motong 2 gulung
7. motong akurasi ± 0,3 mm
8. Max.speed of motong 350 motong / mnt
9. Max.speed motong 300m / mnt
10. Jangkungna tumpukan pangiriman 1500mm
11. Sarat tina tekanan hawa 0,8 MPa
12. Tegangan AC380V / 220Vx50Hz
13. kakuatan motor utama: 11KW
13. Kaluaran Kaluaran nyata gumantung kana bahan, sareng beurat kertas, sareng prosés operasi anu leres

Konfigurasi baku

1. Dual posisi shaftless panangan pivoting unwind nangtung
2. Slitting Tengah Jeung Runtah Tepi Ngumpulkeun System
3. Precision tinggi tunggal Rotary lambar cutter
4. System adjustment kuadrat
5. Sistim Eliminator statik
6. Paper Conveyer System
7. Otomatis cacah jeung labél inserting alat
8. Pangiriman jeung Otomatis Jogger System
9. Sistim nyetir Motor
10. Sistim nyetir Motor
11. Motorized ganda decurler
12. Kontrol tegangan otomatis
13. Otomatis-EPC (Kadali Kertas Tepi)

1. Dual posisi shaftless pivoting panangan unwind nangtung
1) Max Reel diaméterna: 1800mm
2) Max Reel rubak: 1400mm / 1700mm
3) Min Reel rubak: 500mm
4) Ukuran inti: 3 "6" 12"
5) Hidrolik nyetir: 3.5kw
6) Panangan klip maju atanapi mundur didorong ku hidrolik
7) Klip panangan kaluhur atanapi kahandap disetir ku hidrolik
8) Sistem rem pneumatic
9) Tari ngagugulung jeung bracket patali

StandardConfiguration1

2. Tengah Slitting Jeung Runtah Tepi Ngumpulkeun System
1) Gaya péso slitting adjustable sareng tabung knalpot pikeun ujung runtah dina dua sisi
2) Slitter luhur bisa diatur kaluhur atanapi kahandap, lebar slitting tiasa disaluyukeun sacara manual
3) Slitter handap Slitter dibereskeun, lebar slitting tiasa disaluyukeun sacara manual
4) Motong runtah vakum blower: disetir ku motor 1.5kw
5) Tipe-Y pipa ngumpulkeun pikeun runtah tepi

StandardConfiguration2

3. High precision tunggal Rotary lambar cutter
1) Top Rotary Knife Ngadopsi cara motong Inggris, ku kituna ngurangan bising jeung beban sarta manjangkeun umur péso,
2) Apron Alat Alat handap tuang dina waktosna, teras diolah, kalayan karakteristik stabilitas.
3) roller nyetir utama: permukaan grainy, dikawasa ku Tekenan hawa ku kituna nyekel kertas

StandardConfiguration3

4. System adjustment kuadrat
1) Tipe: Alat Apron dibereskeun salaku jalan Inggris, langkung efisiensi.
2)Cara Kontrol: Kuadrat kertas dumasar kana kalibrasi ngalangkungan ukuran staf.

StandardConfiguration4

5. Sistim Eliminator statik
1) Tipe: Bar anti statik, tiasa ngaleungitkeun statik dina lambaran.

StandardConfiguration5

6. Paper Conveyer System
1)Tipe: Horizontal conveying kalawan multi-tahap ku kituna ka cacah tur tumpukan merenah (efisiensi tinggi equipments ngumpulkeun lebu)
2) Tahap conveying munggaran Pikeun misahkeun motong kertas gancang
3) Tahap conveying Kadua Pikeun conveyer kertas kawas bentuk ubin jeung speed slow, tunggal atawa beungkeut kontrol akting.
4) Pangiriman conveying tahap Refined misahkeun alat bisa nguatkeun stabilitas jeung nyingkahan simpangan kertas.

StandardConfiguration6

7. Siemens PLC, INVT Servo Supir sareng motor, inverter Schneider, komponén listrik impor

StandardConfiguration14

8. Otomatis cacah jeung labél inserting alat

1) Tipe: Selapkeun sanggeus cacah persis
2) Fungsi:
A, Sanggeus ngasupkeun jumlah lembar kertas dina HMI,
mangka tiasa dianggo nurutkeun sarat.
B, ngeusian deui produk cacad

StandardConfiguration8

9. Pangiriman jeung Otomatis Jogger System
1) Tipe: Otomatis turun nalika kertas tumpukan nepi ka jangkungna nu tangtu.
2) Jangkungna tumpukan kertas
3) Ukuran kertas rengse
4) Beurat Stacker
5) Jogger: Max.1500mm, W = 1400mm, L = 1450mm, 2500kg, Jogger tipe dinamis pikeun hareup sareng dua sisi;tailgate tipe adiustable.

StandardConfiguration9

10. Motorized ganda decurler

Decurler anu nembe dirarancang ieu tiasa ngaratakeun kertas kandel
kalawan hasil leuwih hadé ti decurler konvensional
sistem, anu ngamungkinkeun mesin ieu praktis ngajalankeun kandel
papan nepi ka 1000gsm

StandardConfiguration10

11. Otomatis-EPC (Edge Paper Control)

Precision sensing nozzle nu gampang sadia tur sénsitip
Gancang ngadeteksi rupa-rupa garis wéb pikeun sistem EPC.

StandardConfiguration12

12. Kontrol tegangan otomatis
Nempatkeun diaméter kertas roll jeung nomer beurat kertas kana layar noel, tegangan bakal dikawasa ku komputer otomatis.Gambar pikeun 4 gulungan web guiding Sistim.

13. Sistim Motor nyetir
1) AC servo motor pikeun reclaiming sabeulah2) AC motor pikeun conveyer kertas3) Inverter motor pikeun tali conveyer kadua4) Motor AC pikeun luhur sareng ka handap Stacker5) AC motor pikeun jogger hareup6) AC motor pikeun kincir angin ngumpulkeun ujung runtah7) AC motor pikeun unwind nangtung

Konfigurasi Pilihan

1. HCT sabeulah
2. Pneumatic slitter
3. 2000mm panjang motong
4. Jangkungna tihang 1650mm
5. Nyabut lebu
6. Nyukcruk kursor
7. Kontrol kaamanan kaleuleuwihan sareng sistem kaamanan interlock

1. HCT sabeulah
2. Pneumatic slitter
3. 2000mm motong panjangna
4. 1650mm jangkungna Tihang
5. panyabutan lebu
6. nyukcruk kursor
7. kontrol kaamanan kaleuleuwihan sarta sistem kaamanan interlock

Option Configuration4
Option Configuration2

Daptar Outsource

NAMA BAGIAN

Merk

NEGARA ASAL

Bearing

NSK/HRB

Jepang/Cina

supir servo

INVT

Cina

Relay

IDEC

Jepang

PLC

Siemens

Jérman

Parabot Parobah Frékuénsi

INVT

Cina

Parabot Parobah Frékuénsi

INVT

Cina

Servo motor

INVT

Cina

Thermaorelay

TAIAN

Taiwan

Pindah catu daya

MW

Taiwan

Monitor

Siemens

Jérman

AC contacor

TAIAN

Taiwan

Inverter motor

Siemens

Jérman

kontrol pneumatic

SMC

Jepang

Pemutus sirkuit

LS

Koréa

Pindah deukeut

FOTEK

Taiwan

Timing sabuk

OPIT

Jérman

Sabuk conveyor

Sampla

usaha patungan

Motor

WANSHSIN

Taiwan

S140 Precision Kembar péso Sheeter Layout

GW PRECISION SHEET CUTTER 8

2 reels unwinder

GW PRECISION SHEET CUTTER 2

4 reels unwinder

GW PRECISION SHEET CUTTER 4

Produsén Bubuka

Manufacturer Introduction

Ngaliwatan gawé babarengan jeung pasangan luhur-tingkat di dunya, Guowang Grup (GW) owns parusahaan Joint venture kalawan mitra Jerman sarta KOMORI proyék OEM global.Dumasar kana téknologi canggih Jérman sareng Jepang sareng pangalaman langkung ti 25 taun, GW terus nawiskeun solusi pas-pencét anu pangsaéna sareng épisién pangluhurna.

GW adopts solusi produksi canggih tur standar manajemén 5S, ti R&D, meuli, machining, assembling jeung inspeksi, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar pangluhurna.

GW investasi pisan di CNC, impor DMG, INNSE- BERADI, PAMA, STARRAG, TOSHIBA, OKUMA, MAZAK, MITSUBISHI jsb ti sakuliah dunya.Ngan kusabab pursues kualitas luhur.Tim CNC anu kuat nyaéta jaminan teguh ngeunaan kualitas produk anjeun.Dina GW, anjeun bakal ngarasa "hémat luhur sareng presisi luhur"


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami