Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Mesin Printing Gravue

  • ZMA105 Multiply-Function Gravue Printing Machine

    ZMA105 Multiply-Fungsi Mesin Printing Gravue

    ZMA104 multiply-fungsi roto-gravuemesin percetakan bisa gampang digabungkeun jeung offset, flexo, percetakan layar jeung sajabana.Hatur nuhun kana kandel na malah tinta dina lambar percetakan, éta mangrupa parabot idéal pikeun bungkusan roko, bungkusan kosmetik, industri bungkusan tingkat tinggi.