Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Lain

  • WF-1050B Solventless and solvent base laminating machine

    WF-1050B Solventless jeung pangleyur basa mesin laminating

    Cocog jeung laminasi bahan komposittina 1050mm rubak

  • SBD-25-F Steel Rule Bending Machine

    SBD-25-F Steel Aturan Bending Mesin

    Suitale pikeun jangkungna 23.80mm sareng handap, éta tiasa ngabengkokkeun rupa-rupa bentuk anu henteu teratur.Bender dijieun ku baja terpadu dina hiji Unit sapotong nu mastikeun Productions pangalusna Pilihan pikeun molds positif jeung negatif pikeun kaperluan customer urang Basajan tur gampang ngagunakeun.
  • CM800S SEMI-AUTOMATIC CASE MAKER

    CM800S semi-otomatis maker bisi

    CM800S cocog pikeun sagala rupa buku hardcover, albeum poto, folder file, almenak meja, notebook jsb Ku dua kali , pikeun ngalengkepan gluing na tilepan pikeun 4 sisi kalawan positioning dewan otomatis, alat gluing misah téh basajan , spasi-ongkos-hemat.Pilihan optimal pikeun padamelan jangka pondok.

  • JLDN1812-400W-F Laser Dieboard Cutting Machine

    JLDN1812-400W-F Laser Dieboard Mesin motong

    1 Laser kakuatan Laser tube kakuatan: 400W 2 Platform Sakuliah formulir, sirah laser fixed.it bisa ngabuktikeun lampu laser urang boga stabilisasi maksimum nalika mesin berpungsi, di sakuliah formulir dirver ku X sarta Y sumbu move, aréa gawé: 1820 × 1220 mm 。 Wewengkon kerja ku software jeung hardware positioning swich curb. 3 Transmisi Paké subdivision stepper motor atawa motor servo ;Ganda arah impor precision bola screw transmisi, motor nyambung jeung bola screw langsung....
  • ECT Tester Machine

    Mesin Tester ECT

    Hiji sampel papan corrugated ieu subjected kana ngaronjatna gaya,

    Sajajar jeung suling nepi ka peupeus.Nilai ECT dinyatakeun salaku gaya pegatnais

    dibagi ku rubak sampel

     

  • HB420 Book block head band machine
  • SD66-100W-F Small Power Laser Dieboard Cutting Machine (For PVC Die)

    SD66-100W-F Leutik Power Laser Dieboard Mesin Motong (Pikeun PVC Die)

    1.platform base marmer tambah casting awak, pernah deformasi.2.Imported precision bal bearing kalungguhan screw.3. Hiji waktos réfraksi, dimming basajan pisan.4.Toleransi kirang ti 0.02mm.Unit kontrol 5.Offline, kotak kontrol jeung panel kontrol tampilan LCD LED, anjeun bisa langsung ngaropea mesin dina layar LCD sarta motong parameter, 64M spasi gudang data grafik pikeun pinuh minuhan kaperluan file badag.6.Professional software kontrol paeh jeung ramah-pamaké maot grafik processing syst ...
  • EYD-296C Fully automatic Wallet type Envelope Machine

    EYD-296C pinuh otomatis tipe Dompét Mesin Amplop

    EYD-296C mangrupikeun mesin pembuatan amplop tipe Dompét-speed tinggi otomatis dumasar kana kaunggulan mesin Jérman sareng Taiwan.Éta akurat lokasina kalayan pin dial, creasing otomatis dina opat edges, roller gluing otomatis, Air nyeuseup pager silinder tilepan, sarta ngumpulkeun otomatis.Éta tiasa diterapkeun dina amplop standar Nasional, surat bisnis ngémutan amplop sareng seueur kantong kertas anu sami.Kauntungannana EYD-296C nyaeta produksi kacida efisien, kinerja dipercaya ...
  • PC560 PRESSING AND CREASING MACHINE

    PC560 Mencét AND CREASING MESIN

    Alat anu sederhana sareng efektif pikeun mencét sareng ngagulung buku hardcover dina waktos anu sami;Operasi gampang pikeun ngan hiji jalma;adjustment ukuran merenah;Struktur pneumatic jeung hidrolik;Sistim kontrol PLC;Alus nulungan ngariung buku

  • ABD-8N-F Multi-Function Computerize Auto Bending Maching

    ABD-8N-F Multi-Fungsi Komputerisasi Otomatis Bending Maching

    1 Ukuran mesin 2000*830*1200 2 Beurat mesin 400KG 3 Suplai kakuatan Fase Tunggal220V ± 5% 50HZ-60HZ 10A 4 Daya 1.5KW 5 Rojongan format file DXF, AI 6 Suhu 5°-35° 7 Tekanan hawa ≥2,6kg/cm ¢8mm pipa hawa 8 Aturan highness (catetan) 23.80mm (standar), aturan sejenna bisa dijieun salaku pamundut (8-30mm) 9 Aturan ketebalan (catetan) 0.71mm (standar), aturan séjén bisa dijieun salaku pamundut ( 0.45-1.07mm) 10 Bending kapang luar diam ...
  • FDC850 Roll Die Punching Machine

    FDC850 Roll maot Punching Mesin

    Max Paper Lebar 850 mm

    Precision motong 0,20 mm

    Kertas Gram Beurat 150-350g/

    Kapasitas Produksi 280-320 kali / mnt

    runtuyan FDC mesin roll punching otomatis dumasar kana téhnologi canggih internasional, éta's loba dipaké dina produk kipas cangkir kertas.Ieu adopts mikro-komputer, panganteur kontrol manusa-komputer, positioning servo, alik konverter frékuénsi ayeuna, photoelectric koréksi sistem simpangan, lubrication minyak terpusat.

  • R203 Book block rounding machine

    R203 Buku blok mesin rounding

    Mesin ieu ngolah blok buku kana bentuk buleud.gerak reciprocating gilinding urang nyieun bentuk ku ngan nempatkeun blok buku dina meja kerja jeung ngahurungkeun leuwih blok.