Karton Erecting Box Solusi

Kotak Erecting karton:

Kotak erecting karton mangrupakeun kotak prefabricated industri, utamana dipaké pikeun bungkusan barang jeung bahan sarta ogé bisa didaur ulang.Mangpaat ti offline ka online, paménta pikeun karton erecting kotak packing geus penting jeung teu bisa dipisahkeun.Eta geus dilarapkeun dina sagala rupa industri kayaning packing gancang-dahareun, e-komersial packing jualan, pangiriman dahareun packing, kado packing jeung saterusna.

 

Rupa-rupa jinis pikeun kotak erecting karton:

Burger Box

Burger Box

Popcorn Box

Kotak popcorn

French Fries Box

French Fries Box

Lunch Box

Wadah bekel sangu