Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Mesin Erecting Karton

  • L800-A&L1000/2-A Carton Erecting Machine Tray Former for burger box

    L800-A&L1000/2-A Karton Erecting Mesin Baki Urut pikeun kotak burger

    runtuyan L mangrupa pilihan idéal pikeun ngahasilkeun buleud Hamburger, buleud chip, wadah takeout, jsb Ieu adopts mikro-komputer, PLC, alik konverter frékuénsi ayeuna, nu dahar kertas Cam listrik, gluing otomatis, cacah pita kertas otomatis, ranté drive, jeung Sistim servo pikeun ngadalikeun sirah punching.

  • Lunch Box Forming Machine

    Dahar beurang Box Ngabentuk Mesin

    speed tinggi, efisiensi tinggi, hemat energi jeung aman;

    produksi konstan dina tilu shifts jeung produk rengse diitung otomatis.

  • Ice cream paper cone machine

    Mesin és krim kertas congcot

    Tegangan 380V / 50Hz

    Kakuatan 9 kw

    Laju Max 250pcs / mnt (gumantung kana bahan sareng ukuran)

    Tekanan hawa 0.6Mpa (hawa kompresor garing sareng bersih)

    Bahan kertas umum, kertas aluminium foil, kertas coated: 80 ~ 150gsm, kertas lilin garing ≤100gsm

  • ML400Y Hydraulic Paper Plate Making Machine

    ML400Y Hidrolik Paper Plate Nyieun Mesin

    Lempeng Kertas Ukuran 4-11 inci

    Paper Bowl Ukuran depth≤55mmdiaméterna≤300mm(ukuran bahan baku bentang

    Kamampuh 50-75Pcs / mnt

    Sarat kakuatan 380V 50HZ

    Total kakuatan 5KW

    Beurat 800Kg

    Spésifikasi 1800 × 1200 × 1700mm

  • ML600Y-GP Hydraulic Paper Plate Making Machine

    ML600Y-GP Hidrolik Paper Plate Nyieun Mesin

    Lempeng Kertas Ukuran 4-15"

    Kertas Gram 100-800g/m2

    Bahan Kertas Kertas dasar, kertas whiteboard, kardus bodas, kertas aluminium foil atanapi anu sanésna

    Stasion Ganda Kamampuh 80-140pcs / mnt

    Sarat kakuatan 380V 50HZ

    Total kakuatan 8KW

    Beurat 1400kg

    Spésifikasi 3700 × 1200 × 2000mm

    ML600Y-GP tipe-speed tinggi & calakan mesin plat kertas ngagunakeun perenah desktop, nu isolates bagian transmisi na molds.Bagian transmisi aya handapeun meja, kapang aya dina meja, perenah ieu merenah pikeun beberesih jeung perawatan.mesin adopts lubrication otomatis, transmisi mékanis, hidrolik ngabentuk jeung kertas niupan pneumatic, nu boga kaunggulan kinerja stabil sarta gampang operasi & pangropéa.Pikeun bagian listrik, PLC, tracking photoelectric, sadaya listrik téh Schneider brand, mesin jeung panutup pikeun panyalindungan, otomatis calakan & fabrikasi aman, bisa langsung ngarojong garis produksi.

  • MTW-ZT15 Auto tray former with glue machine

    MTW-ZT15 Otomatis baki urut kalawan mesin lem

    Laju:10-15 baki / mnt

    Ukuran bungkusan:kotak konsumén:L315W229H60mm

    Jangkungna méja:730 mm

    suplai hawa:0.6-0.8Mpa

    Sasayogian tanaga:2KW380V 60Hz

    Dimensi mesin:L1900 * W1500 * H1900mm

    Beurat:980k