Perusahaan Kami

SHANGHAI EUREKA MESIN IMP.& EXP.CO., LTD

 

Diadegkeun dina 2007, Eureka Mesin Dipikawanoh duanana ku massa profésional sarta asosiasi offcial salaku produser elit terpadu jeung éksportir dina widang percetakan jeung mesin bungkusan jeung ngadegna padet net sakuliah dunya di 88 nagara Manjang Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oséania, Asia jeung Afrika.Volume taunan geus ngahontal USD 18.000.000 pikeun parabot mimitian ti guillotine, paeh.-motong jeung foil-stamping mesin, pencét layar, tilu péso trimmer, palapis, tilepan ka garis produksi kayaning maker kotak kaku, garis kantong kertas jeung sajabana A kumpulan luhung produk jeung pabrik sistematis piara reputasi alus urang ku konsumén di sakuliah dunya .Backgrounded pabrik GW fungsi pangalusna kalawan aréa 28.000 sqm., 300 stasiun kerja, 20 sét equipments CNC sarta tim R&D dinamis, runtuyan pinuh ku mesin motong kertas otomatis kalawan equipments bantu, tilu péso trimmer sarta mesin motong paeh otomatis gaduh. Utamana luhur dina daptar dina 10 taun panganyarna pasar dunya.The CHM kertas roll lambar mesin motong unik tur ukuranana lambar A4 anak, printer layar JINBAO, laminators, polder, makers kantong kertas jeung sajabana oge produk kompeten pangalusna populér di market.A runtuyan pinuh ku syarat kaamanan jeung layanan kontrol kualitas anu dijamin kana perluasan pasar sakuliah dunya.Kalayan set pinuh ku tingkat kaamanan pikeun CE, TUV, GS, mesin Eureka anu akreditasi pikeun dimekarkeun di Éropa jeung Amérika Kalér nu boast tingkat kaamanan internasional pangluhurna pikeun promosi lokal.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.Anjeun tiasa mendakan Eureka dimana-mana!Pangwangunan parantos diteruskeun.A runtuyan paméran global ngokolakeun tumuwuhna, Drupa, Ipex, Grafitalia, Print abdi, AII di Print, Cina Print ogé sagala acara régional jeung profésional penting.'Eureka!Teangan naon nu Anjeun keur pilari!'bakal salawasna datang ka anjeun dina quest nu idéal tur dipercaya percetakan jeung mesin bungkusan

88

Éta parantos ngadegkeun jaringan global anu padet di 88 nagara di Éropa

18.000.000

Volume taunan geus ngahontal USD 18.000.000

28.000

Pabrik GW fungsional pangsaéna kalayan legana 28,000 sqm

300

Kami gaduh 300 workstations sareng tim R&D dinamis

Pabrik bubuka

Ngaliwatan gawé babarengan jeung parnter kawentar di dunya, Guowang Group(GW) owns parusahaan joint venture jeung Jerman parnter jeung KOMORI proyék OEM global.Dumasar kana téknologi canggih Jerman sareng Jepang sareng pangalaman langkung ti 25 taun.Guowang terus-terusan nawiskeun nilai nyiptakeun solusi pers pos ka palanggan kami.

1

Sertipikat kami

ISO
zhengshu1
zhengshu2
zhengshu3