Kantong Kertas Dahar Lambar

Bungkusan kantong kertas henteu ngan ukur nyayogikeun pembeli genah sareng tiasa nyandak kasempetan deui pikeun ngamajukeun merekna.

Percetakan kantong kertas dirarancang pikeun ngalaksanakeun barang-barang anu ngungudag wajar fungsina, sedengkeun pangiriman inpormasi atanapi tampilan barang-barang gambar perusahaan atanapi tampilan budaya kapribadian.Pikeun sarat desain kantong urang kedah basajan, nyebut nyokot kuat, rélatif low ongkos, pola desain kudu ngungudag novel, basajan, ngagambarkeun gagasan bébas tur avant-garde sarta ngamangpaatkeun promosi, distribusi, mintonkeun rupa fungsi.Kalayan panyalindungan, fitur kantong panyimpen mangrupikeun gambar visual produk komunikasi sélulér salah sahiji medium.

brand1
brand2
brand3

Aliran Produksi:

Mesin Laminating pilem →Rarata Die-cutter →Mesin Kantong Kertas ((Kantong kertas méwah, kantong kado)Mesin Kantong Kertas (Kantong kertas ramah lingkungan)

OFFSET PRESS(Heidelberg, Man Roland, KBA)

Mesin Laminating pilem

a.Pabrikan & Pemasok Laminating Nangtung Jeung Film - Pabrik Laminating Film Cina sareng Nangtung

brand4 brand5 brand6

Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/vertical-and-film-laminating-machine/

Rarata Die-cutter

a.Die-motong handap 1300mm Produsén & Suppliers - Cina Die-motong handap 1300mm Pabrik

brand7 brand8 brand9
Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/die-cutting-below-1300mm/

Mesin Kantong Kertas ((Kantong kertas méwah, kantong kado)

a.ZB1200CS-430 Otomatis Lambaran Dahar Kertas Kantong Nyieun Mesin

brand10

Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/zb1200cs-430-automatic-sheet-feeding-paper-bag-making-machine-product/

Mesin Kantong Kertas (Kantong kertas ramah lingkungan)

a.ZB1260SF-450 Pinuh Otomatis Lambaran Dahar Paper Bag Mesin Nyieun

 

brand11

Tumbu:https://www.eureka-machinery.com/zb1260sf-450-fully-automatic-sheet-feeding-paper-bag-making-machine-product/