Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Roll Feed Kantong Nyieun

  • EUR Series Fully Automatic Roll-feeding Paper Bag Machine

    Eur Series pinuh otomatis Roll-dahar Mesin Kantong Kertas

    Pinuh otomatis roll feeding kantong kertas nyieun kalawan tali pulas cecekelan pembuatan sarta nempel.Mesin ieu ngadopsi PLC sareng pengontrol gerak, sistem kontrol servo ogé antarmuka operasi anu cerdas pikeun ngawujudkeun produksi anu gancang sareng efisiensi anu luhur.Kalawan cecekelan 110bags / mnt, tanpa cecekelan 150bags / mnt.

  • YT-360 Roll feed Square Bottom Bag Making Machine with Inline Flexo Printing

    YT-360 Roll feed Square Bottom Kantong Nyieun Mesin kalawan Inline Flexo Printing

    1.With asli Jerman SIMENS KTP1200 layar rampa manusa-komputer, éta gampang pikeun beroperasi jeung kontrol.

    2.Germany SIMENS S7-1500T controller gerak, terpadu kalayan serat optik profinet, mastikeun mesin kalawan speed tinggi steadily.

    3.Germany SIMENS motor servo terpadu jeung aslina Japan Panasonic sensor poto, terus koréksi slightest tina kertas dicitak akurat.

    4.Hydraulic luhur jeung ka handap struktur web lifter, terpadu kalayan kontrol tegangan konstan sistem unwinding.

    5. Otomatis Italia SELECTRA Web guider salaku standar, terus koréksi slightest variasi alignment gancang.

  • RKJD-350/250 Automatic V-Bottom Paper Bag Machine

    RKJD-350/250 Otomatis V-Bottom Paper Kantong Mesin

    Kantong kertas rubak: 70-250mm / 70-350mm

    Max.Laju: 220-700pcs / mnt

    Mesin kantong kertas otomatis pikeun ngahasilkeun rupa-rupa ukuran kantong kertas V-handap, kantong sareng jandela, kantong dahareun, kantong buah garing sareng kantong kertas anu ramah lingkungan.

  • Fully Automatic Roll Feeding Paper Bag Making Machine ZB460RS

    Pinuh otomatis Roll Dahar Paper Kantong Nyieun Mesin ZB460RS

    Gulungan Kertas Lebar 670-1470mm

    Max.Paper Roll diaméterna φ1200mm

    Diaméter inti φ76mm(3″)

    Kandel kertas 90–170g/

    Kantong Awak Lebar 240-460mm

    Panjang Tabung Kertas (panjangna dipotong) 260-710mm

    Ukuran Bawah Kantong 80-260mm

  • YT-220/360/450 SQUARE BOTTOM PAPER BAG MACHINE

    YT-220/360/450 MESIN KANGGO KANGGO KALUAR

    1.With asli Jerman SIMENS KTP1200 layar rampa manusa-komputer, éta gampang pikeun beroperasi jeung kontrol.

    2.Germany SIMENS S7-1500T controller gerak, terpadu kalayan serat optik profinet, mastikeun mesin kalawan speed tinggi steadily.

    3.Germany SIMENS motor servo terpadu jeung aslina Japan Panasonic sensor poto, terus koréksi slightest tina kertas dicitak akurat.

    4.Hydraulic luhur jeung ka handap struktur web lifter, terpadu kalayan kontrol tegangan konstan sistem unwinding.

    5. Otomatis Italia SELECTRA Web guider salaku standar, terus koréksi slightest variasi alignment gancang.