Warta

  • EXPOPRINT 2022

    Biscaino sareng Eureka parantos ngiringan EXPOPRINT 2022 April.5th -9th.sarta acara geus sukses hébat, YT runtuyan roll feed mesin kantong kertas jeung mesin laminating pilem GM ditémbongkeun dina pameran.Urang bakal tetep mawa produk panganyarna kami ka adat Amérika Kidul ...
    Maca deui
  • WHY CHOOSE A HIGH EFFICIENCY CUTTING LINE?

    Naha milih garis motong EFISIENSI TINGGI?

    Numutkeun kana panilitian Instititut für Druckmaschinen und Druckverfahren (IDD) Universitas Damstadt di Jerman, hasil laboratorium nunjukkeun yén garis motong manual ngabutuhkeun dua jalma pikeun ngarengsekeun sadayana prosés motong, sareng sakitar 80% waktosna diséépkeun. ngangkut...
    Maca deui
  • Ingenuity Inheritance, Wisdom Leads The Future-Guowang Group’s 25th Anniversary Celebration Was Held In Wenzhou

    Warisan Kacerdasan, Hikmah Ngajantenkeun Perayaan Ulang Taun ka-25 Grup Guowang Kahareup Dilaksanakeun Di Wenzhou

    Dina 23 Nopémber, hajatan ulang 25th Guowang Grup dilaksanakeun di Wenzhou."Kacerdasan•Warisan•Kacerdasan•Kahareup” lain ngan ukur témana...
    Maca deui
  • Guowang Releases T1060B, Automatic Die-Cutting Machine With Blanking At China Print 2017

    Guowang Kaluaran T1060B, Otomatis Paeh-Motong Mesin Jeung Blanking Di Cina Print 2017

    Dina Pameran Percetakan Beijing on May 10, 2017, salaku parusahaan ngarah dina widang pos-pencét di Cina, Guowang Mesin Grup (hereinafter disebut Guowang) mawa rupa-rupa pinuh cleaned otomatis mesin paeh-motong jeung cutters kertas ka pameran...
    Maca deui
  • Composite Printing Cip4 Waste Removal Function” Is The Trend Of The Printing Industry In The Future

    Percetakan Komposit Cip4 Fungsi Ngaleungitkeun Runtah” Mangrupa Tren Industri Percetakan Kahareupna

    01 Naon co-printing?O-percetakan, disebut oge percetakan imposition, nyaéta ngagabungkeun kertas sarua, beurat sarua, jumlah sarua kelir, sarta volume print sarua ti nasabah béda kana piring badag, sarta ngamangpaatkeun pinuh wewengkon percetakan éféktif tina . anu...
    Maca deui
  • To Participate In The Exhibition

    Pikeun Ilubiung Dina Pameran

    Eureka Mesin, Guowang Grup bakal hadir DRUPA 2016 dina Méi 31-Juni 12 di Dusseldolf.Didatangan kami di Aula 16 / A03 pikeun milarian produk pangénggalna sareng téknologi pangolahan kertas anu paling canggih.Panawaran khusus pikeun mesin excibition pl ...
    Maca deui
  • Allin Print 2016

    Allin Print 2016

    Shanghai Eureka Mesin, Guowang Grup bakal hadir dina Sadaya di Print Cina 2016, kalawan produk anyar urang jeung téknologi.grup Guowang bakal mawa model panganyarna maranéhanana Mesin paeh-motong kalawan blanking, sarta garis produk lengkep C106Y paeh-motong jeung foil stamping m ...
    Maca deui