Warta

  • Tungtung Sampurna tina PRINT CHINA 2023

    Tungtung Sampurna tina PRINT CHINA 2023

    Demonstrasi langsung anu dimanusiakeun pikeun palanggan Dina paméran 5 dinten, Eureka x GW nunjukkeun unggal mesin, pangaweruh sareng sagala jinis detil pikeun konsumén.Samentawis waktos, mesin paméran kami kéngingkeun konsumén S106DYDY Double-Station Hot-Foil Heavy Stamping Mesin bri ...
    Maca deui
  • Milarian kami di METPACK2023 di Essen salami 2 Mei

    Milarian kami di METPACK2023 di Essen salami 2 Mei

    Milarian kami di METPACK2023 di Essen salami 2-6 Mei 2023 Booth nr.2A26.Leres pisan éta kasempetan anu berharga pikeun vis-à-vis ngabagi inovasi sareng pangalaman anyar kami sareng anjeun.Wilujeng sumping!
    Maca deui
  • Eureka hadir Print China 2023

    Eureka hadir Print China 2023

    PRINT CHINA 2023 bakal dilaksanakeun di Guangdong Modern International Exhibition Center ti 11 nepi ka 15 April 2023. Pameran ieu museurkeun kana "transformasi digital, inovasi terpadu, manufaktur calakan, sareng pamekaran héjo", sareng ngajaga posisi pasar "jaga.. .
    Maca deui
  • Eureka ngahadiran South China Print 2023

    Eureka ngahadiran South China Print 2023

    Shanghai Eureka Machinery of GW ngahadiran PFP EXPO (Percetakan Cina Selatan 2023), Pameran Internasional Cina Selatan ka-29 ngeunaan Industri Percetakan anu diayakeun ti 2 Maret nepi ka 4 di Area A, Kompleks Pameran Impor sareng Ékspor Cina, Guangzhou, PRChina!Dina pameran, urang nunjukkeun dua mesin, th ...
    Maca deui
  • Expografica 2022

    Expografica 2022

    Mitra Eureka di Amérika Latin Perez Trading Company parantos milu dina Expografica 2022 Mei.4th-8th.di Guadalajara / Méksiko.sheeter kami, baki urut, pembuatan piring kertas, mesin motong paeh geus demostrated dina pameran.
    Maca deui
  • EXPOPRINT 2022

    EXPOPRINT 2022

    Biscaino sareng Eureka parantos milu dina EXPOPRINT 2022 April.5th -9th.sarta acara geus sukses hébat, YT runtuyan roll feed mesin kantong kertas jeung mesin laminating pilem GM ditémbongkeun dina pameran.Urang bakal tetep mawa produk panganyarna kami ka adat Amérika Kidul ...
    Maca deui
  • Naha milih garis motong EFISIENSI TINGGI?

    Naha milih garis motong EFISIENSI TINGGI?

    Numutkeun kana panilitian Instititut für Druckmaschinen und Druckverfahren (IDD) Universitas Damstadt di Jerman, hasil laboratorium nunjukkeun yén garis motong manual ngabutuhkeun dua jalma pikeun ngarengsekeun sadayana prosés motong, sareng sakitar 80% waktosna diséépkeun. ngangkut...
    Maca deui
  • Warisan Kacerdasan, Hikmah Ngajantenkeun Perayaan Ulang Tahun ka-25 Grup Guowang Kahareup Dilaksanakeun Di Wenzhou

    Warisan Kacerdasan, Hikmah Ngajantenkeun Perayaan Ulang Tahun ka-25 Grup Guowang Kahareup Dilaksanakeun Di Wenzhou

    Dina 23 Nopémber, hajatan ulang 25th Guowang Grup dilaksanakeun di Wenzhou."Kacerdasan•Warisan•Kacerdasan•Kahareup” lain ngan ukur témana...
    Maca deui
  • Guowang Kaluaran T1060B, Otomatis Paeh-Motong Mesin Jeung Blanking Di Cina Print 2017

    Guowang Kaluaran T1060B, Otomatis Paeh-Motong Mesin Jeung Blanking Di Cina Print 2017

    Dina Pameran Percetakan Beijing on May 10, 2017, salaku parusahaan ngarah dina widang pos-pencét di Cina, Guowang Mesin Grup (hereinafter disebut Guowang) mawa rupa-rupa pinuh cleaned otomatis mesin paeh-motong jeung cutters kertas ka pameran...
    Maca deui
  • Percetakan Komposit Cip4 Fungsi Ngaleungitkeun Runtah” Mangrupa Tren Industri Percetakan Kahareupna

    Percetakan Komposit Cip4 Fungsi Ngaleungitkeun Runtah” Mangrupa Tren Industri Percetakan Kahareupna

    01 Naon co-printing?O-percetakan, disebut oge percetakan imposition, nyaéta pikeun ngagabungkeun kertas sarua, beurat sarua, jumlah warna sarua, sarta volume print sarua ti konsumén béda kana piring badag, sarta ngamangpaatkeun pinuh wewengkon percetakan éféktif tina . anu...
    Maca deui
  • Pikeun Ilubiung Dina Pameran

    Pikeun Ilubiung Dina Pameran

    Eureka Mesin, Guowang Grup bakal hadir DRUPA 2016 dina Méi 31-Juni 12 di Dusseldolf.Didatangan kami di Aula 16 / A03 pikeun milarian produk panganyarna kami sareng téknologi pangolahan kertas anu paling canggih.Panawaran khusus pikeun mesin excibition pl ...
    Maca deui
  • Allin Print 2016

    Allin Print 2016

    Shanghai Eureka Mesin, Guowang Grup bakal hadir dina Sadaya di Print Cina 2016, kalawan produk anyar urang jeung téknologi.Guowang group bakal mawa model panganyarna maranéhanana Mesin paeh-motong jeung blanking, sarta garis produk lengkep C106Y paeh-motong jeung foil stamping m ...
    Maca deui