Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Jalur Produksi Kertas Salin A4

  • CHM-SGT 1400/1700 SYNCHRO-FLY SHEETER

    CHM-SGT 1400/1700 SYNCHRO-FLY SHEETER

    CHM-SGT séri synchro-fly sheeter adopts design canggih tina silinder péso hélik kembar nu disetir langsung ku kakuatan tinggi AC servo motor kalawan akurasi tinggi na cut bersih.CHM-SGT ieu loba dipaké pikeun motong dewan, kertas kraft, AI laminating kertas, kertas metalized, kertas seni, duplex jeung saterusna.

  • CUT SIZE PRODUCTION LINE (CHM A4-2 CUT SIZE SHEETER)

    JARINGAN PRODUKSI UKURAN CUT (CHM A4-2 LEMBAR UKURAN CUT)

    Garis produksi otomatis EUREKA A4 diwangun ku sheeter kertas salinan A4, mesin packing ream kertas, sareng mesin bungkusan kotak.Anu ngadopsi péso puteran kembar anu paling maju anu nyingkronkeun sheeting pikeun gaduh motong produktivitas anu tepat sareng tinggi sareng packing otomatis.

    Seri ieu ngawengku garis produktivitas High A4-4 (4 kantong) cut sheeter ukuranana, A4-5 (5 kantong) cut ukuran sheeter.

    Jeung garis produksi A4 kompak A4-2 (2 kantong) cut ukuran sheeter.

  • CHM 1400/1700/1900 SHEETER CUTTER

    CHM 1400/1700/1900 SHEETER cutter

    CHM precision speed tinggi cutter lambar ieu loba dipaké pikeun motong kertas, kawas kertas karajinan, kertas tulisan, kertas seni, kertas laser, kertas aluminium foil jeung dewan.Mesin CHM nyerep euro sareng téknologi Taiwan, ngadopsi nyetir motor servo, gampang dioperasikeun ku ngarampa layar, anu fitur-fitur éta ngajantenkeun mesin kami precision tinggi sareng kecepatan tinggi sareng janten merek terkenal di pasar.

  • CUT SIZE PRODUCTION LINE (CHM A4-5 CUT SIZE SHEETER)

    GARIS PRODUKSI UKURAN CUT (CHM A4-5 LEMBAR UKURAN CUT)

    Garis produksi otomatis EUREKA A4 diwangun ku sheeter kertas salinan A4, mesin packing ream kertas, sareng mesin bungkusan kotak.Anu ngadopsi péso puteran kembar anu paling maju anu nyingkronkeun sheeting pikeun gaduh motong produktivitas anu tepat sareng tinggi sareng packing otomatis.

    EUREKA, anu ngahasilkeun langkung ti 300 mesin taunan, parantos ngamimitian bisnis alat-alat ngarobah kertas langkung ti 25 taun, gandeng kapasitas kami sareng pangalaman di pasar luar negeri, nunjukkeun yén séri ukuran potongan EUREKA A4 mangrupikeun anu pangsaéna di pasar.Anjeun gaduh dukungan téknis kami sareng garansi sataun pikeun unggal mesin.

  • CUT SIZE PRODUCTION LINE (CHM A4-4 CUT SIZE SHEETER)

    GARIS PRODUKSI UKURAN CUT (CHM A4-4 LEMBAR UKURAN CUT)

    Seri ieu ngawengku garis produktivitas High A4-4 (4 kantong) cut sheeter ukuranana, A4-5 (5 kantong) cut ukuran sheeter.
    Jeung garis produksi A4 kompak A4-2 (2 kantong) cut ukuran sheeter.
    EUREKA, anu ngahasilkeun langkung ti 300 mesin taunan, parantos ngamimitian bisnis alat-alat ngarobah kertas langkung ti 25 taun, gandeng kapasitas kami sareng pangalaman di pasar luar negeri, nunjukkeun yén séri ukuran potongan EUREKA A4 mangrupikeun anu pangsaéna di pasar.Anjeun gaduh dukungan téknis kami sareng garansi sataun pikeun unggal mesin.