Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

pilem laminating

  • PET Film

    Pilem PET

    pilem PET kalawan High gloss.Alus lalawanan maké permukaan.beungkeutan kuat.Cocog jeung UV varnish percetakan layar jeung saterusna.

    Substrat: PET

    Jenis: Gloss

    Ciri:Anti ngaleutikan,anti ngagulung

    Gloss luhur.Alus lalawanan maké permukaan.kateguhan alus.beungkeutan kuat.

    Cocog jeung UV varnish percetakan layar jeung saterusna.

    Beda antara pepet sareng pilem laminasi termal normal:

    Ngagunakeun mesin laminating panas, laminating sisi tunggal, rengse tanpa curl sarta ngalipet.Lemes jeung lempeng Fitur pikeun nyegah shrinkage .Caang téh alus, ngagurilap.Utamana cocog pikeun ukur stiker pilem hiji sisi, panutup sareng laminasi sanés.

  • BOPP Film

    Pilem BOPP

    Pilem BOPP pikeun panutup Buku, Majalah, Kartu Pos, Brosur sareng katalog, Laminasi Bungkusan

    Substrat: BOPP

    Jenis: Gloss, Matt

    Aplikasi biasa: Panutup buku, Majalah, Kartu Pos, Brosur sareng katalog, Laminasi Bungkusan

    Non-toksik, euweuh bauan jeung bénzéna bébas.Polusi bébas nalika lamination jalan, Lengkep ngaleungitkeun bahya seuneu disababkeun ku pamakéan sarta neundeun pangleyur kaduruk.

    Ngaronjatkeun jenuh warna sareng kacaangan bahan anu dicitak.beungkeutan kuat.

    Nyegah lambaran anu dicitak tina titik bodas saatos motong.pilem laminasi termal Matt téh alus pikeun titik UV panas stamping percetakan layar jsb.