Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Mesin Inspeksi Kualitas

  • FS-SHARK-650 FMCG/Cosmetic/Electronic Carton Inspection Machine

    FS-SHARK-650 FMCG / Kosmétik / Mesin Pamariksaan Karton Éléktronik

    Max.kagancangan: 200m / mnt

    Max.Lambaran: 650*420mm Min.Lambaran:120*120mm

    Rojongan 650mm rubak kalawan Max.ketebalan karton 600gsm.

    Gancang pindah: Unit feeder kalayan metode nyeuseup luhur pisan gampang pikeun adjustment, Transportasi teu perlu adjustment alatan ngadopsi metoda nyeuseup pinuh

    Konfigurasi fléksibel tina kaméra, tiasa ngalengkepan kaméra warna, kaméra hideung bodas pikeun ngarojong real-time mariksa defects print na defects barkod

  • FS-SHARK-500 Pharmacy Carton Inspection Machine

    FS-SHARK-500 Farmasi Karton Mesin Inspeksi

    Max.kagancangan: 250m / mnt

    Max.Sheet: 480 * 420mm Min.Sheet: 90 * 90mm

    Ketebalan 90-400gsm

    Konfigurasi fléksibel tina kaméra, tiasa ngalengkepan kaméra warna, kaméra hideung bodas pikeun ngarojong real-time mariksa defects print na defects barkod

  • FS-GECKO-200 Double side Printing Tag/ Cards Inspection Machine

    FS-GECKO-200 Ganda sisi Printing Tag / Kartu Mesin Inspection

    Max.laju: 200m/min

    Max.Lambaran:200*300mm Lembar Min.:40*70 mm

    Penampilan dua sisi sareng deteksi data variabel pikeun sagala jinis pakean sareng tag sapatu, bungkusan bohlam lampu, kartu kiridit

    1 menit produk robah, 1 mesin sahenteuna ngahemat 5 labors inspeksi

    Multi modul nyegah campuran produk pikeun mastikeun nampik produk tipe béda

    Ngumpulkeun produk alus ku count akurat