Guowang Kaluaran T1060B, Otomatis Paeh-Motong Mesin Jeung Blanking Di Cina Print 2017

Dina Pameran Percetakan Beijing on May 10, 2017, salaku parusahaan ngarah dina widang pos-pencét di Cina, Guowang Mesin Grup (hereinafter disebut Guowang) mawa rupa-rupa pinuh cleaned otomatis mesin paeh-motong jeung cutters kertas ka paméran.Ku perhatian.

xw4

Kusabab ngadegna taun 1993, Guowang Grup geus komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran jeung produksi high-tech jeung produk, deeply integral tina téknologi canggih ti Jerman jeung Jepang pikeun nyieun generasi anyar automation jeung calakan produk high-end.Dina 2013, Guowang jeung Jerman Baumann Grup babarengan ngadegkeun Wallenberg Guowang (Shanghai) Machinery Co., Ltd. Ngawangkong ngeunaan alesan gawé babarengan, Pupuhu Lin Guoping nunjuk kaluar yén Guowang teu ngan hasil diasupkeun high-end pasar pos-percetakan. , Tapi ogé walked di forefront industri dina watesan porsi konsumén high-end.Kami yakin yén kami tiasa ngalayanan para nasabah kelas atas di bumi sareng di luar negeri kalayan harga sedeng ngalangkungan merek, manajemén, sareng kaunggulan téknis Wallenberg.Dina waktos anu sami, merek Guowang nyalira bakal terus fokus kana pasar palanggan pertengahan ka luhur di bumi sareng di luar negeri.Perusahaan ngarencanakeun pikeun ngadopsi strategi dua-merek pikeun tungtungna ngahontal liputan pasar anu komprehensif.

xw4-1

Sajaba ti éta, Guowang nyaeta unambiguous dina tingkat ngembangkeun customer di pasar high-end.Ieu tiasa ditingali tina aktipitas Guowang ka luar negeri sareng ékspansi kontinyu kana pasar luar negeri.Ayeuna, Guowang museurkeun kana perluasan pasar luar negeri di Éropa sareng Amérika Serikat.Taun 2007, Guowang sacara resmi asup ka pasar Éropa sareng Amérika.Dina 10 taun, bisnis luar negeri na accounted pikeun 25% nepi ka 30% tina total bisnis na, sarta hasilna cukup impressive.

xw4-2

K137A-speed tinggi stripping sarta sistem motong

"Cina téh undoubtedly pasar pangbadagna Guowang urang. Dina lingkungan ayeuna, lamun hiji parusahaan teu nengetan pasar Cina, éta pasti bakal gagal ".Lin Guoping percaya yén sanajan Cina mangrupakeun nagara industri beurat, éta calakan sarta héjo.Konsep pamekaran parantos akar pisan dina manah masarakat, sareng industri percetakan sareng bungkusan Cina ogé aktip ngarobih sareng ningkatkeun pikeun ieu.

xw4-3

T1060BDiecutter otomatis kalawan blanking

Dina pameran ieu, loba audiences dieureunkeun ku T1060B otomatis maot-motong mesin tina Guowang Lengser Runtah Lengkep.Generasi anyar T1060B boga téhnologi brand-anyar jeung sistem, sarta stripping lengkep boga fungsi dua sét stripping na separation otomatis tina pressboards.Paduli perenah percetakan jeung substrat dipaké, runtah bisa akurat dihapus dina speeds tinggi jeung produk rengse bisa dipisahkeun rapih.Pigura stripping runtah adopts pneumatic luhur jeung ka handap fungsi ngangkat, sarta pigura stripping runtah boga alat konci gancang baku sarta fungsi positioning centerline, nu bisa nyieun persiapan siki jukut gancang sarta leuwih merenah.Kalayan kualitas luhur, kinerja biaya tinggi sareng biaya investasi anu murah, alat-alat otomatisasi ieu pasti tiasa ngabantosan perusahaan ningkatkeun langkung seueur kauntungan.

xw4-4

T106Q maot otomatiscutter kalawan stripping

xw4-5

C106Y otomatismesin stamping foil panas

Sajaba ti éta, T1060Q stripping mesin motong paeh otomatis tur C1060Y mesin motong pilem bronzing otomatis oge inquirers."Ngudag kualitas Jerman sarta Jepang sarta shaping merek nasional", Lin Guoping ngomong yén sanajan kompetisi dina widang ieu sengit, pasar bungkusan boga poténsi badag.Salami pausahaan salawasna taat kana ngungudag kualitas sarta brand, sarta nyadiakeun kualitas Jerman dina harga Cina, parusahaan pasti bakal nyieun bédana.Éta cara anjeun sorangan.


waktos pos: Aug-09-2021