YT-360 Roll feed Square Bottom Kantong Nyieun Mesin kalawan Inline Flexo Printing

Katerangan pondok:

1.With asli Jerman SIMENS KTP1200 layar rampa manusa-komputer, éta gampang pikeun beroperasi jeung kontrol.

2.Germany SIMENS S7-1500T controller gerak, terpadu kalayan serat optik profinet, mastikeun mesin kalawan speed tinggi steadily.

3.Germany SIMENS motor servo terpadu jeung aslina Japan Panasonic sensor poto, terus koréksi slightest tina kertas dicitak akurat.

4.Hydraulic luhur jeung ka handap struktur web lifter, terpadu kalayan kontrol tegangan konstan sistem unwinding.

5. Otomatis Italia SELECTRA Web guider salaku standar, terus koréksi slightest variasi alignment gancang.


Rincian produk

Inpo produk lianna

Video produk

Prosesi salajengna nganggo gagang kantong pikeun ngadamel kantong nganggo gagang

YT3601
YT3602
YT3603
YT3604
YT3605
YT3606

Sipat sarta kagunaan

Mesin ieu dirancang pikeun ngahasilkeun kantong kertas handap pasagi tanpa gagang tina gulungan kertas, sareng éta mangrupikeun alat anu cocog pikeun ngahasilkeun kantong ukuran leutik gancang.Ku ngalaksanakeun léngkah-léngkah kalebet nyoco kertas, ngabentuk tabung, motong tabung sareng ngabentuk inline handap, mesin ieu sacara efektif tiasa ngahémat biaya tenaga kerja.The detektor photoelectric dilengkepan bisa ngabenerkeun panjang motong, ku kituna pikeun mastikeun motong precision.Sistem REXROTHPLC Jerman anu dilengkepan sareng program desain komputer sateuacanna dewasa anu mastikeun mesinna gancang sareng stabil.Platform kempelan dirancang humanize jeung fungsi cacah ngaronjatkeun efisiensi packing.mesin ieu bisa nyieun kantong kertas pisan ipis, sahingga eta utamana cocog dilarapkeun dina bungkusan dahareun.

Fitur utama

1.With asli Jerman SIMENS KTP1200 layar rampa manusa-komputer, éta gampang pikeun beroperasi jeung kontrol.
2.Germany SIMENS S7-1500T controller gerak, terpadu kalayan serat optik profinet, mastikeun mesin kalawan speed tinggi steadily.
3.Germany SIMENS motor servo terpadu jeung aslina Japan Panasonic sensor poto, terus koréksi slightest tina kertas dicitak akurat.
4.Hydraulic luhur jeung ka handap struktur web lifter, terpadu kalayan kontrol tegangan konstan sistem unwinding.
5. Otomatis Italia SELECTRA Web guider salaku standar, terus koréksi slightest variasi alignment gancang.

YT-200 Paper Bag Machine 5

6.Ieu mesin webguide dijieun ku Re Controlli lndustriali di Italy.During ngolah bahan kudu akurat Blok ti unwinding mun rewinding,nu pohara penting pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung mastikeun kualitas produk.RE`s mesin webguide nyaeta dipercaya jeung gampang dioperasikeun, actuator na nganggo motor stepping sareng mastikeun gancang sareng akurat.

YT3608
YT3609

Ieu sél beban (sensor tegangan) ti RE Controlli lndustriali di Italia, ngagunakeun pikeun ngukur sagala parobahan halus akurat dina tegangan bahan dina tegangan bahan Sistim kontrol otomatis.

T-hiji tegangan controller ti RE Controlli industriali di Italia.Éta terpadu, dipasang, sareng pabrik industri.
Controller T-hiji sareng sénsor tegangan sareng rem ngabentuk sistem kontrol tegangan bahan, Éta ngagunakeun panel hareupna pikeun ngontrol parameter panyesuaian sareng program sareng calibrate alat éta sorangan, anu gampang pisan dianggo.
Mikroprosesor inti ngagunakeun algoritma PID pikeun ngajaga tegangan bahan stabil dina nilai anu dipikahoyong.

Ieu rem pneumatic RE Italia on unwinder nu.Éta ngabentuk sistem kontrol otomatis tegangan bahan sareng pengontrol tegangan (misalna T-ONE) sareng sensor tegangan. Ieu nganggo calipers rem torgue anu béda (100%, 40%, 16%), supados tiasa diterapkeun kana rupa-rupa anu béda. kaayaan gawé sarta akurat ngaluyukeun tegangan bahan.

YT-360 printing tension control

Parameter téknis

Modél

YT-200 YT-360 YT-450

Laju pangluhurna

250pcs / mnt 220pcs / mnt 220pcs / mnt

C

Motong panjang kantong kertas

195-385 mm 280-530mm 368-763 mm

W

Kantong kertas rubak

80-200mm 150-360mm 200-450mm

H

Kantong kertas rubak handap

45-105 mm 70-180mm 90-205mm

Kandel kertas

45-130g/m2 50-150g/m2 70-160g/m2

Gulungan kertas lebar

295-650 mm 465-1100mm 615-1310mm

Gulung diaméter kertas

1500mm ≤1500mm ≤1500mm

kakuatan mesin

3 Frase 4 garis 380V 14.5kw 3 Frase 4 garis 380V 14.5kw 3 Frase 4 garis 380V 14.5kw

suplai hawa

≥0.12m³ / mnt 0.6-1.2MP ≥0.12m³ / mnt 0.6-1.2MP ≥0.12m³ / mnt 0.6-1.2MP

beurat mesin

8000 kg 8000 kg 8000 kg

Métode panutup tukang (tilu)

In In In
Servo jempol cutter In In In

Patch jeung péso datar

In In In

Ukuran mesin

11500x3200x1980mm 11500x3200x1980mm 11500x3200x1980mm
tp5
tp6

C=L+H/2+(20~25mm)

Konfigurasi

SISTEM KONTROL

*1.JérmanSIMENS layar toél sistem kontrol panganteur manusa-komputer, operasi di glance a.

YT36015
YT36018
cg3

*2.  JeungJérman SIMENS Motion controller (PLC) terpadu kalayan serat optik 100M pikeun ngadalikeun sakabeh procession.The SIMENS supir servo associates jeung garis kakuatan pikeun nyokot kadali operasi motor servo.Aranjeunna Unit pikeun mastikeun mesin kalayan speed tinggi jeung kontrol gerak precision tinggi.

*3. Perancis SCHNEIDER elemen listrik tegangan low, surly ngajamin mesin kalayan umur panjang sarta ulah aya instability dina ngajalankeun speed tinggi.

cg5

*4. Sapinuhna katutupan kotak listrik bébas debu

cg6

BAGIAN UNWINDING

*5.Jeung hidrolik luhur jeung ka handap bahan lifter, gampang pikeun ngarobah gulungan kertas jeung ngangkat gulungan kertas luhur jeung ka handap.Kalayan fungsi alarm diaméterna min roll otomatis, mesin speed turun otomatis lajeng eureun.

YT36020
YT36021

*6. Kalayan sistem tegangan bubuk magnet mastikeun kontrol tegangan stabil sareng akurat.

*7. JeungItaly Re ultrasonic ujung alignment sensor,éta bébas tina pangaruh cahaya sareng kaayaan lebu,pikeun meunangkeun katepatan anu langkung sénsitip sareng langkung luhur.Éta motong waktos alignment sareng ngirangan runtah bahan.

cg8

*8. OtomatisItaliReguider sakumaha standar, koréksi kontinyu slightest variasi alignments gancang.Waktu respon aya dina 0.01s, sarta precision of 0.01mm.It neukteuk off waktos alignment jeung nolak runtah bahan.

cg8

GLUING SISI

BAGIAN ngabentuk tabung

*9. Kalawan gluing nozzle pikeun gluing samping. Éta tiasa nyaluyukeun outlet lem, sareng ngadamel lem lempeng.Éta efisien sareng ékonomi.

cg10

*10. tekanan tinggi gluing kompor tankpikeun lem samping jeung handap supplying, Ieu gampang ngagunakeun tur substansi nolak pakasaban beberesih sarta ogé lem nyimpen speed kaluaran lem dikawasa ku sabanding, speed robah otomatis luyu jeung mesin ngajalankeun speed.

cg11

*11 Kalawan sensor poto Panasonic aslina, terus koréksi slightest tina kertas dicitak akurat.Nalika aya kasalahan, mesin eureun otomatis.Ieu leres-leres ngabantosan ngirangan tingkat produk anu teu cocog.

cg13

SISTEM TRANSMISI

*12. Kalayan karakteristik gear transmisi precision tinggi sareng umur panjang, henteu aya oyag nalika ngajalankeun.Langkung presisi sareng langkung gancang sareng langkung ajeg.

YT-360 transmission

*13. Kalawan sistem lubricating otomatis ngajadikeun pangropéa rutin pisan gampang.Sistim ieu bakal lubricate sakabeh sistem gear otomatis nalika mesin keur ngajalankeun.

YT36030

BAG BOTTOM ngabentuk bagean

*14. AyaJérmanSIMENS motor servo pikeun ngadalikeun panjang kantong kertas.Neukteuk off tube kertas jeung péso huntu atawa péso normal dina rotasi seragam-speed tinggi, mastikeun incision nu malah jeung éndah.

cg16

BAG BOTTOM ngabentuk bagean

*15. Bagean ngabentuk handap kantong.

YT-360 Drum

BAGIAN KOLEKSI

*16. Mesin hadir kalawan cacah produk jeung fungsi tanda kuantitatif ku set dina panganteur manusa-komputer.Éta ngabantosan pikeun ngumpulkeun produk, langkung gampang sareng leres. 

YT-360 DELIVERY

Konfigurasi komponén listrik utama

Ngaran

QTY

Aslina

merek

Sistim kontrol

layar rampa responsif manusa-komputer

1

Perancis

SIMENS

Program PLC Gerak Controller

1

Jérman

SIMENS

Traksi Servo Motor

1

Jérman

SIMENS

                     

Traksi Servo Motor supir

1

Jérman

SIMENS

Host Servo Motor

1

Jérman

SIMENS

Host Servo Motor supir

1

Jérman

SIMENS

Potolistriktanda percetakansensor nyukcruk

1

Jepang

Panasonic

Parabot listrik tegangan low

1

Perancis

SCHNEIDER

Sénsor fotoéléktrik

1

Perancis

SCHNEIDER

EPC sareng sistem Kontrol Tegangan

Weber guider controller

1

Itali

Re

Weber guider Servo motor

1

Itali

Re

Sistim transmisi

Sabuk sinkron

1

Cina

 

kabayang sinkron

1

Cina

 

Bearing

1

Jepang

NSK

Panungtun gilinding

1

Cina

 

pakakas

1

Cina

ZHONGJIN

Gulungan kertas unwinding aci hawa

1

 

Cina

Yitai

Sabuk conveyor kantong réngsé

1

Swiss

 

Sistim gluing

Alat lem handap

(lem dumasar cai)

1

Cina

Yitai

nozzle Lem adjustable tepat tinggi pikeun lem basis cai tengah

1

Cina

KQ

Tangki lem tekanan tinggi pikeun suplai lem basis Cai tengah

1

Cina

KQ

Bagian Ngabentuk

Kapang pikeun tabung kantong ngabentuk

5

Cina

Yitai

Keel

1

Cina

Yitai

gilinding buleud

8

Cina

Yitai

roda karét pikeun mencét kertas

6

Cina

Yitai

bewara:* Desain mesin sareng spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacana 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami