THE GW-P speed luhur kertas cutter

Katerangan pondok:

runtuyan GW-P mangrupa tipe ekonomis mesin motong kertas dikembangkeun ku GW nurutkeun leuwih 20 taun mesin motong kertas ngamekarkeun, ngahasilkeun pangalaman jeung ulikan, nganalisis sajumlah badag sarat konsumén ukuran tengah '.Dumasar kana kualitas sareng kasalametan, kami nyaluyukeun sababaraha fungsi mesin ieu pikeun ngirangan biaya panggunaan sareng ningkatkeun daya saing anjeun.15-inci High-tungtung Sistim Komputer-dikawasa sarta Operasi pinuh otomatis.


Rincian produk

Video produk

Ukuran Sadia

GW-Ppemotong guillotine asuplimaukuran motong:

31" / 80 CM

36" / 92 CM

45" / 115 CM

54"/137 CM

69"/176CM

Fitur

Pilari ngaliwatan GW-P.Ieu sawangan ngan ukur sababaraha anu ditawarkeun ku pemotong kecepatan tinggi GW-S

GW-P1

Fitur Sorot

Unit kontrol komputer GW-P kami kalawan 15 "layar rampa warna pikeun automating gerakan backgauge nyaeta sistem paling ramah-pamaké di industri, 50000+ program pikeun nyimpen pakasaban sarta ngabogaan keyboard.

Daya motong disayogikeun ku clutch hidrolik sareng desain gear cacing anu diuji waktos
Clamping kontak bantal ngaleungitkeun gangguan tihang.

péso baja-speed tinggi nawiskeun durability nambahan.

GW-P2

Performance High

Méja hawa sareng blower anu diwangun ngamungkinkeun pikeun gerakan bahan anu gampang.

Kadali hiji-leungeun tina gauge tukang pikeun setelan saum sareng tepat, disetir kuSistim Servo YASKAWA.

Gampang adjustable, éléktronik, programmable sistem clamping hidrolik.

Unit ngangkat péso ngamungkinkeun pikeun gancang, basajan, parobahan péso aman

GW-P3

Kuat, Awét Ngagunakeun

Hiji-sapotong, Chrome-plated, slotless méja beusi tuang téh sturdy sarta gampang pikeun mulasara
Oversize chromed, méja samping beusi tuang kalayan hawa anu baku
Bar péso dipandu ku gib ganda, direkayasa pikeun kaku sareng akurasi motong
Ball screw jeung pituduh liner dual ngajamin posisi gauge deui tepat
Fitur treadle suku clamp lemes kami ngajamin aman, 30KG tekanan kaamanan, pamakéan gampang clamp nu
Modul kaamanan Pilz pilihan, panghalang lampu AB sareng sadaya komponén éléktronik standar CE, tiasa diwangun dina standar CE
Seueur fitur anu sanés sapertos kaleuleuwihan péso bar, halangan lampu infra red

Konfrigurasi

Modél

GW80P

GW92P

GW115P

GW137P

GW176P

Ukuran (cm)

80

92

115

137

176

layar 15 inci

Layar cabak

Mémori

 

 

 

 

 

Laju gauge deui 16m

Ganda pituduh bola screw

Méja hawa Chromed

Méja kerja wakil ageung 1000 x 750mm

×

×

Kopling listrik-magnét

×

×

×

×

clutch hidrolik, pompa gear Italia

Sistim hidrolik Wessel Jerman

On-line & fungsi program USB sadia

×

×

×

×

×

Dioptimalkeun motong

×

×

×

×

×

Sistem diagnosis diri

tekanan Clamp programmable

Panutup méja tukang

○ *

30kg tekanan pedal kaamanan

TUV CE

modul PILZ, kontrol kaleuleuwihan, panghalang lampu Leuze

 

 

 

 

 

○Standar ×Teu dikonpigurasi △ Pilihan *GW 176 Tekanan kaamanan nyaéta 50KG

 

 

 

 

GW-P4

1.Au19 inci kelas industri layar toél warna
2.No wates clamp tekanan adjustment Sistim démo animasi
3.Secure tur merenah robah péso
4.Péso iteuk ejecting alat
5.Centralization lubrication
6.Electrical pilihan Cam
7.Intensi_ed méja kerja cushion hawa
8.PLE kelas standar kaamanan, timer diagnosis PILZ modul kaamanan

Sistim 9.Worm gear drive, Cam éléktronik diimpor, sistem deteksi posisi péso
10.Protective Infrabeureum Lampu Curtain kalawan PLE Standar Kasalametan
méja kerja 11.Seamless, bola screw, pituduh ganda
12.Optional Jerman diimpor sistem hidrolik
13.Italy pompa hidrolik
14.Casting bagian ngagunakeun keusik résin, HT250 / HT300
15.Imported Sistim servo positioning akurat tinggi
16. Otomatis.Alat Lubricating

spésifikasi

Modél 80 92 115 137 176
Lebar motong (mm) 800 mm 920 mm 1150 mm 1370 mm 1760 mm
Panjang motong (mm) 800 mm 920 mm 1150 mm 1450 mm 2000mm
jangkungna motong (tanpa plat clamp palsu) 130 mm 130 mm 165 mm 165 mm 165 mm
kakuatan motor utama 3kw 3kw 4kw 4kw 7,5 kw
Beurat bersih 2200 kg 2800 kg 3800 kg 4500 kg 7500 kg
lebar mesin 2105 mm 2328 mm 2680 mm 2900 mm 3760 mm
Panjang mesin 1995 mm 2070 mm 2500 mm 2823 mm 3480 mm
Jangkungna mesin 1622 mm 1622 mm 1680 mm 1680 mm 1730 mm
Tekanan clamp min. 1.5KN 1.5KN 1.5KN 1.5KN 3KN
Tekanan clamp max. 30KN 30KN 45KN 45KN 70KN
spésifikasi agul 12,7 mm 12,7 mm 13,75 mm 13,75 mm 13,75 mm
cagar grinding 30 mm 30 mm 60 mm 60 mm 60 mm
Potongan pangleutikna tanpa clamp palsu 18 mm 25 mm 25 mm 25 mm 35 mm
Potongan pangleutikna nganggo clamp palsu 52 mm 85 mm 90 mm 90 mm 120 mm
Laju motong 45 waktos / mnt 45 waktos / mnt 45 waktos / mnt 45 waktos / mnt 45 waktos / mnt
Ukuran Paket (L * W * H) 2250x1400x1850mm 2250x1400x1850mm 2650x1450x2000mm 2950x1550x2000mm 3700x1600x2300mm
Sasayogian tanaga 3Ph 400V 50Hz 3Ph 400V 50Hz 3Ph 400V 50Hz 3Ph 400V 50Hz 3Ph 400V 50Hz

Sertipikat CE

GW-P5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami