RKJD-350/250 Otomatis V-Bottom Paper Kantong Mesin

Katerangan pondok:

Kantong kertas rubak: 70-250mm / 70-350mm

Max.Laju: 220-700pcs / mnt

Mesin kantong kertas otomatis pikeun ngahasilkeun rupa-rupa ukuran kantong kertas V-handap, kantong sareng jandela, kantong dahareun, kantong buah garing sareng kantong kertas anu ramah lingkungan.


Rincian produk

Inpo produk lianna

bubuka umum

Mesin ieu ngadopsi pengontrol gerak sareng pemrograman motor servo, anu gampang dioperasikeun, efisien dina produksi sareng stabil dina jalan.

Ieu mangrupakeun mesin kantong kertas husus pikeun ngahasilkeun rupa-rupa ukuran kantong kertas V-handap, kantong kalawan jandela, kantong dahareun, kantong buah garing sarta kantong kertas ramah lingkungan lianna.

Fitur

Machine4

HMI ramah

Machine5

Sistem lem panas Robatech * Pilihan

Machine6

Yaskawa motion controller sarta sistem servo

EATON éléktronika.

spésifikasi

Modél RKJD-250 RKJD-350
Kantong kertas motong panjangna 110-460mm 175-700mm
Panjang kantong kertas 100-450mm 170-700mm
Kantong kertas rubak 70-250mm 70-350mm
Sisi sisipan lebar 20-120mm 25-120mm
Jangkungna sungut kantong 15/20 mm 15/20 mm
Kandel kertas 35-80g/m2 38-80g/m2
Max.Laju kantong kertas 220-700pcs / mnt 220-700pcs / mnt
Gulungan kertas lebar 260-740mm 100-960mm
Diaméter gulungan kertas Diaméterna 1000 mm Diaméterna 1200 mm
Diaméter jero gulungan kertas Diaméterna 76 mm Diaméterna 76 mm
suplai mesin 380V, 50Hz, tilu fase, opat kawat
Kakuatan 15KW 27KW
Beurat 6000 KGS 6500KGS
Diménsi L6500 * W2000 * H1700mm L8800 * W2300 * H1900mm
Machine7

Prosés produksi

Machine8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami