Naha milih garis motong EFISIENSI TINGGI?

fdsg

Numutkeun kana panilitian Instititut für Druckmaschinen und Druckverfahren (IDD) Universitas Damstadt di Jerman, hasil laboratorium nunjukkeun yén garis motong manual ngabutuhkeun dua jalma pikeun ngarengsekeun sadayana prosés motong, sareng sakitar 80% waktosna diséépkeun. transporting kertas ti palet ka lifter nu.Lajeng, kusabab penanganan manual dina bets, kertas dina kaayaan jagged, jadi hiji prosés kertas-jogging tambahan diperlukeun.Prosés ieu merlukeun sababaraha waktu pikeun nyortir kertas.Sumawona, waktos jogging kertas dipangaruhan ku sababaraha faktor sapertos status kertas, beurat kertas, sareng jinis kertas.Sumawona, kabugaran fisik para operator cukup diuji.Numutkeun kana 8 jam dinten damel, 80% waktos dianggo pikeun nanganan padamelan, sareng 6 jam sadinten mangrupikeun tenaga kerja manual anu beurat.Upami format kertas ageung, inténsitas tanaga kerja bakal langkung luhur.

cds

Diitung dumasar kana laju pers offset dina laju 12.000 lembar per jam (perhatikeun yén tekenan offset pabrik percetakan domestik dasarna dianggo 7X24), laju kerja garis motong manual sakitar 10000-15000 lembar / jam.Dina basa sejen, dua operator rélatif terampil diperlukeun pikeun digawé non-stop pikeun tetep nepi ka speed percetakan pers offset.Ku alatan éta, tatangkalan percetakan domestik umumna ngadopsi multi-pagawe,-inténsitas tinggi, sarta operasi jangka panjang cutters kertas pikeun minuhan kaperluan gawé percetakan.Ieu bakal ngahasilkeun seueur biaya tenaga kerja sareng poténsi karusakan tenaga kerja pikeun operator.

Nyaho masalah ieu, tim desain Guowang mimiti ngatur gaya teknis dina 2013 tur nyetel tujuan dina cara nungkulan 80% tina waktu penanganan.Kusabab laju cutter kertas ampir tetep, malah cutter kertas paling canggih di pasar téh 45 kali per menit.Tapi kumaha carana ngaleungitkeun 80% tina waktos penanganan gaduh seueur anu kedah dilakukeun.Pausahaan susunan garis motong hareup ieu kana tilu bagian:

Ka-1: kumaha carana ngaluarkeun kertas anu rapih tina tumpukan kertas

2nd: Kirim kertas dihapus ka cutter kertas

Ka-3: Pasang kertas anu dipotong rapih dina palet.

fdsgdsafsd

Kauntungannana garis produksi ieu 80% tina waktu transportasi tina cutter kertas ampir musna, gantina operator concentrates on motong.Prosés motong kertas téh gampang tur efisien, laju geus ngaronjat ku hiji pikaheraneun 4-6 kali, sarta kapasitas produksina geus ngahontal 60.000 lembar per jam.Numutkeun pencét offset dina laju 12.000 lembar per jam, hiji garis per jalma bisa nyugemakeun karya 4 pencét offset.

Dibandingkeun sareng kapasitas produksi dua jalma saméméhna tina 10.000 lembar per jam, garis produksi ieu geus réngsé hiji kabisat dina produksi jeung automation!

fdsfg

Rincian prosés motong garis:

Sakabéh garis motong pungkur-dahar otomatis dibagi kana tilu bagian: otomatis calakan kertas picker,-speed tinggi kertas programmable cutter, sarta mesin unloading kertas otomatis.Sadaya operasi tiasa réngsé ku hiji jalma dina layar rampa pamotong kertas.

Anu mimiti, ku cutter kertas salaku puseur, nurutkeun tata perenah tina bengkel, loader kertas jeung unloader kertas bisa disebarkeun ka kénca jeung ka katuhu dina waktos anu sareng atawa misah.Operator ngan ukur kedah nyorong tumpukan motong kertas ka sisi loader kertas nganggo trolley hidrolik, teras uih deui ka mesin motong kertas, pencét tombol beban kertas, sareng picker kertas bakal ngamimitian damel.Mimiti, paké sirah tekanan pneumatik pikeun mencét kertas ti luhur tumpukan kertas pikeun ngahindarkeun tumpukan kertas tina cara ngadengdekkeun nalika prosés nyokot kertas.Lajeng platform dilengkepan roller karét puteran dina hiji sisi ngajaga sabuk horizontal dina sudut rada condong sarta decelerates saméméh pindah ka sudut tumpukan kertas, lajeng descends ka jangkungna kertas diatur ku komputer.Panon photoelectric persis bisa ngadalikeun jangkungna.Teras lalaunan maju ka payun dugi ka noél tumpukan kertas.Roller karét anu puteran tiasa misahkeun tumpukan kertas ka luhur tanpa karusakan, teras selapkeun sadaya platform platform kana tumpukan kertas sakitar 1/4 dina laju pungkal alami, teras clamp pneumatic bakal ngajepit tumpukan kertas anu kedahna. dibawa kaluar.Leupaskeun sirah tekanan nu mencet sakabéh tumpukan kertas di hareup.Platformna ngagulung deui kana tumpukan kertas sadayana kalayan laju alami.Lajeng platform lalaunan pindah ka tukang cutter kertas nepi ka sagemblengna leans ngalawan sisi worktable tukangeun cutter kertas.Dina waktu ieu, cutter kertas nutup kana picker kertas jeung baffle pungkur otomatis ragrag, sarta picker kertas nyorong tumpukan kertas dina platform nu.Lebetkeun tukang cutter kertas, baffle naék, lajeng cutter kertas pusher ngadorong kertas ka hareup nurutkeun program set, nu merenah pikeun operator pikeun nyokot alih.Lajeng motong kertas mimiti jalan.Pagawe merenah muterkeun kertas tilu kali dina worktable hawa-cushion, motong sadayana opat sisi tumpukan kertas rapih, sarta ngadorong ka platform unloader kertas disusun.The unloader kertas bakal otomatis mindahkeun tumpukan kertas.Ngabongkar dina palet.Hiji-waktos prosés motong geus réngsé.Nalika motong kertas berpungsi, picker kertas tiasa dianggo dina waktos anu sami.Sanggeus kaluar kertas nu keur dipotong, antosan nepi ka kertas dipotong lajeng nyorong kana cutter kertas deui.Pagawéan timbal balik.

Upami anjeun pikir panjelasanna panjang teuing, pariksa pidéo ieu:

> GW-P KERTAS motong

> GW-S kertas motong

> Parabot Periphery pikeun garis motong kertas


waktos pos: Sep-02-2021