Warisan Kacerdasan, Hikmah Ngajantenkeun Perayaan Ulang Taun ka-25 Grup Guowang Kahareup Dilaksanakeun Di Wenzhou

xw5
xw5-1
xw5-2

Dina 23 Nopémber, hajatan ulang 25th Guowang Grup dilaksanakeun di Wenzhou."Kacerdasan•Warisan•Kacerdasan•Kahareupna" lain ngan ukur téma perayaan ieu, tapi ogé sidik spiritual unggal jalma Guowang.

Kacerdasan asalna tina ngungudag sareng katekunan kualitas.Dua puluh lima taun cadangan téknis sareng présipitasi ngan ukur pikeun ngémutan jiwa kapinteran kana alat sareng ngarobih kapinteran janten "produk kualitas luhur" anu tiasa ditingali.

Ti pabrik OEM leutik di desa fishing leutik Wenzhou urang, nepi ka pamingpin di industri manufaktur mesin percetakan nagara urang, hiji-hijina hal anu teu robah jeung diturunkeun ka handap nyaéta "Inovasi Téknis, Pangwangunan Anjog".“Kaikhlasan sajatining ati asli.

Taun ieu mangrupikeun ulang taun ka-40 reformasi sareng pembukaan.Industri manufaktur mesin percetakan ogé geus ngalaman 40 taun ngembangkeun gancang, ti manual ka semi-otomatis pikeun pinuh otomatis, sarta ayeuna geus ushering dina jaman digitalisasi jeung kecerdasan.Salaku saksi, pamilon sarta saksi tina ngembangkeun industri, Guowang Grup geus nyumbang kakuatan sorangan pikeun ngembangkeun industri.

Salaku brand nasional, Guowang Grup geus salawasna diposisikan high-end, fokus kana panalungtikan sarta pamekaran téhnologi, aktip diwanohkeun tur terpadu téhnologi canggih internasional, aktip dirangkul mangsa nu bakal datang, sarta tampi ngembangkeun calakan industri manufaktur mesin percetakan.Kami ningali yén Guowang Group nganggo kakuatan sorangan pikeun mingpin masa depan!

xw5-3

Adegan hajatan

Dua lanceukna waktu éta ogé geus asup kana umur kapercayaan.25 taun pangalaman, akumulasi, sareng présipitasi parantos nyiptakeun kamekaran umumna sareng Guowang Group.

Sajarah ngembangkeun Guowang Group:

Dina 1993, pausahaan ieu didaptarkeun na ngadegkeun: Ruian Guowang Mesin Factory, sarta ngahasilkeun QZ201 cutter kertas munggaran.

Dina 1998, Guowang ngahasilkeun QZY203AG kertas hidrolik cutter munggaran.

Dina 1999, Guowang ngahasilkeun perusahaan swasta Cina QZYX203B cutter kertas digital munggaran.

Dina 2001, Guowang ngahasilkeun cutter kertas program-dikawasa runtuyan K munggaran.

Taun 2006, cabangna Guowang: Wenzhou Olite Mesin Equipment Co., Ltd. diadegkeun.

Taun 2007, cabangna Guowang: Shanghai Yiyou Impor sareng Ékspor Co., Ltd. diadegkeun.

Dina 2008, Guowang lulus sertifikasi TUV Jerman sarta diala sertipikat.

Dina 2009, Zhejiang Guowang mesin Co., Ltd. ieu ditingkatkeun ka Cina • Guowang mesin Grup Co., Ltd.

Taun 2010, fase kahiji pabrik anyar Guowang parantos réngsé sareng direlokasi.

Dina 2011, Guowang diala tilu patén-patén penemuan, sajumlah patén-patén modél utiliti sareng rupa-rupa hasil idéntifikasi produk anyar.Anak perusahaan Guowang: Pingyang Hexin Microfinance Company didirikan.

Dina 2012, Guowang janten perusahaan tinggi-tech nasional.

Dina 2013, Guowang Grup jeung Jerman Baumann Grup ngadegkeun hiji Sino-Jerman joint venture: Wallenberg Guowang (Shanghai) Machinery Co., Ltd.

Dina 2014, Cina Guowang Grup cooperated kalawan Komori Komori Jepang pikeun ngabentuk partnership strategis.

Dina 2015, Guowang hasil ngembangkeun sarta ngahasilkeun mesin pick-up (mesin ngabongkar labél).

Dina 2017, kami ngembangkeun séri Tblankingmesin motong paeh, nu dihasilkeun ngan 4 pausahaan di dunya.

Dina 2018, séri S dual-unit mesin hot stamping dikembangkeun.

Bab anu cemerlang dina umur makmur, sareng kamulyaan dina taun

Anu mimiti, Bapak Lin Guoping, Pupuhu Guowang Group, biantara di luhur panggung.Tina kecap-kecap Lin Dong, urang sigana parantos ningali 25 taun Guowang anu tragis, ngaraoskeun rasa syukur anu hatena Lin Dong, sareng ogé ngaraos yén lalaki Guowang anu ngagaduhan misi sareng cita-cita asli nyaéta mesin cetak di Cina.Unswervingly maju iman dina jalan manufaktur!

Langsung saatosna, Pupuhu Grup Guowang Lin Guoping, Manajer Umum Lin Guoqiang, Wakil Pupuhu Eksekutif Asosiasi Téknologi Percetakan Cina Chu Tingliang, Wakil Pupuhu sareng Sekretaris Jenderal Asosiasi Industri Percetakan sareng Peralatan Wang Lijian, Wakil Diréktur Asosiasi Industri Percetakan sareng Equipment Cina. Chang Lu Changan, Pupuhu Zhao Guozhu tina Kamar Dagang Percetakan Hong Kong, sareng Chang Xiaoxia, Manajer Umum Beijing Keyin Media and Culture Co., Ltd. sumping ka panggung babarengan pikeun ngamimitian perayaan ulang taun ka-25 Guowang Group.

xw5-7

Bubukaupacara

xw5-4

Lu Changan, Wakil Pupuhu Asosiasi Industri Percetakan sareng Peralatan Cina

xw5-6

Upacara peluncuran anu saé

Tur pabrik

xw5-8
xw5-9
xw5-10

Cagar téknis unggulan sareng panalungtikan téknis sareng kakuatan pangwangunan

Sémah attending rapat dilongok pabrik babarengan jeung ngalaman kakuatan teknis na kapinteran Guowang Grup.

xw5-11
xw5-12
xw5-13

Tur pabrik parantos réngsé, dituturkeun ku sékrési produk anyar Guowang Group sareng kagiatan panjelasan téknologi produk.
Anu mimiti, pidato Mr. Lin Wenwu anu saé masihan urang pamahaman anu langkung jero ngeunaan kapinteran Guowang sareng aktip nangkeup masa depan nalika jaman digital sareng cerdas ieu bakal datang.
Acara peluncuran produk anyar dipak
Dr Thomas Kollitz, Warrenberg, Jérman méré pidato
Tanggal 23 Nopémber, Perayaan Ulang Taun ka-25 Guowang sumping sakumaha anu dijadwalkeun.Kalawan babarengan, urang nyaksian transformasi 25 taun Guowang jeung touch nu Guowang dibawa ka industri!


waktos pos: Aug-09-2021