EXPOPRINT 2022

Biscaino sareng Eureka parantos ngiringan EXPOPRINT 2022 April.5th -9th.sarta acara geus sukses hébat, YT runtuyan roll feed mesin kantong kertas jeung mesin laminating pilem GM ditémbongkeun dina pameran.Urang bakal tetep mawa produk panganyarna kami ka konsumén Amérika Kidul.

微信图片_20220419103501

微信图片_202204191035011

微信图片_202204191035012

微信图片_202204191035013


waktos pos: Apr-19-2022