Percetakan Komposit Cip4 Fungsi Ngaleungitkeun Runtah” Mangrupa Tren Industri Percetakan Kahareupna

01 Naon co-printing?

O-percetakan, disebut oge percetakan imposition, nyaéta pikeun ngagabungkeun kertas sarua, beurat sarua, jumlah warna sarua, sarta volume print sarua ti konsumén béda kana piring badag, sarta ngamangpaatkeun pinuh wewengkon percetakan éféktif . pencét offset pikeun ngabentuk percetakan angkatan sareng skala.Kauntungannana, babagi waragad percetakan babarengan, achieving tujuan ngahemat pembuatan piring jeung waragad percetakan, nyaéta fitur klasik tina percetakan komérsial ayeuna.

Kauntungannana co-printing nyaéta harga unit anu rendah sareng tiasa diproduksi dina jumlah anu alit, anu tiasa nyumponan kualitas percetakan komérsial komunikasi merek umum sareng kabutuhan volume citak.

Ayeuna, umumna aya kartu bisnis, halaman warna, sareng stiker pikeun bahan dicitak gabungan.Stiker dibagi kana stiker motong paeh sareng stiker biasa.Kartu bisnis sareng halaman warna milik objék motong tradisional, anu henteu sesah dioperasikeun.Pikeun produk timer napel, urang ogé bakal nyadiakeun solusi alus dina hal motong knives jeung kontrol tekanan.

Kusabab produk tina vérsi gabungan mangrupikeun palanggan anu béda, produk anu dicitak kedah dipotong sareng dipisahkeun.Pikeun tutuwuhan percetakan, pikeun nganteurkeun p bédabahan rinted ka konsumén béda dina waktu shortest, konsumén kudu tumpak mesin motong kualitas luhur, lajeng rengse pagawean motong gancang-gancang.

xw3

02 Guowang Grupgaduh 25 taun pangalaman dina produksi industri mesin motong kertas.Nargetkeun kana karakteristik ko-percetakan, éta geus dibuka sistem motong CIP4 domestik ngarah, nu geus direngsekeun masalah konsumén ko-nyitak dina prosés motong.

Sistim motong Guowang CIP4 boga kaunggulan atra dina aspék handap:
1. Laju analisis file JDF téh gancang, euweuh urusan éta file kompléks atawa basajan, éta bisa ngahasilkeun program motong paling dioptimalkeun dina waktu anu pohara pondok;
2. file dihasilkeun téh kacida maneuverable, sarta steering jeung Jumlah motong knives bisa ngahontal processing paling ramah-pamaké.
3. file dihasilkeun boga fungsi hidayah animasi pikeun panduan operasi staf motong.Manusiawi pisan.

xw3-1

waktos pos: Aug-09-2021