GUOWANG R130 OTOMATIS DIE-CUTTER TANPA STRIPPING

Katerangan pondok:

Sistim konci pneumatic ngajadikeun konci-up gampang jeung sékrési motong ngudag sarta motong piring.

Pneumatic ngangkat motong plat pikeun gampang geser asup jeung kaluar.

Sistim Centerline on maot-motong ngudag kalawan adjustment mikro transversal ensures pendaptaran akurat nu ngakibatkeun changeover pakasaban gancang.

Positioning akurat tina motong ngudag dikawasa ku sensor optik precision kalawan alat dipariksa-konci otomatis.

Motong ngudag alat elehan.

motor utama Siemens dikawasa ku inverter Schneider.


Rincian produk

Inpo produk lianna

produkVideo

Ihtisar produk

sirah feeder kualitas luhur

Sistim garis puseur

Pneumatic konci maot ngudag

Non-stop dahar jeung pangiriman

6500 Lembar / H

tekanan Max.450T

Dual layar toél pikeun operasi gampang

HT500-7 pangleuleusna casting beusi

Parameter Téknis

R130

Spésifikasi Téknis

C80Q20

FEEDER HEAD Feeder kualitas luhur, 4 sucker sareng 4 forwarder

C80Q21

FEEDER Alat pra-tihang, Non-stop nyoco Max.Jangkungna tumpukan 1600mm

C80Q22

Pompa hawa Jerman BECKER

C80Q23

Dahar méja Nitta nepikeun sabuk stainless steel lamping nepikeun méja

C80Q27

BAGIAN STRIPPING Sistem garis tengah Pneumatic ngudag luhur ngangkat Cam misah pikeun ngadalikeun posisi pikeun ngudag luhur, tengah, handap Kualitas produk luhur ku stripping otomatis

C80Q25

BAGIAN DIE-CUTTING Motor servo ti Jepang FUJI Tekanan tiasa disaluyukeun dina layar rampa 15", nyaluyukeun kasabaran dugi ka 0.01mm tekanan Max.300T

C80Q28

LED toél layar monitor ●15" definisi tinggi LED layar toél , operator nu bisa niténan sagala setélan dina posisi béda, ngurangan waktu keur pakasaban ngarobah sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé.

C80Q30

SYSTEM LUBRICATION Sistim lubrication otomatis dikawasa ku komputer Maintanance Gampang

C80Q26

BAGIAN DIE-CUTTING Sistem garis tengah Konci pneumatik pikeun ngudag maot luhur sareng handap Pindah pikeun ngadeteksi pelat dikonci dina posisi anu leres

C80Q31

Pangiriman Max.Tihang jangkungna 1350mm Non-stop pangiriman

Unit dahar

feeder kualitas luhur dijieun di Cina kalawan 4 suckers pikeun ngangkat kertas jeung 4 suckers pikeun diteruskeun kertas mastikeun stabil sarta gancang nyoco kertas.Jangkungna sareng sudut suckers gampang disaluyukeun pikeun ngajaga lambar leres pisan.
Mékanis detektor ganda-lambar, alat lambar-retarding, blower hawa adjustable mastikeun cadar mindahkeun kana méja sabuk steadily tur tepat.
Pompa vakum ti Jerman Becker.
Tihang gurat tiasa disaluyukeun ku motor pikeun nyoco lambar anu akurat.
alat pre-piling ngajadikeun non-stop dahar kalawan tihang tinggi (Max. Jangkungna tihang nepi ka 1600mm).
Tihang sampurna tiasa dibentuk dina palet anu dijalankeun dina rel pikeun pre-piling.Hal ieu ngajadikeun kontribusi signifikan kana produksi lancar tur hayu operator mindahkeun tumpukan disusun pikeun feeder akurat tur merenah.
Single posisi Dursasana pneumatic dioperasikeun clutch mékanis insures lambaran kahiji sanggeus unggal ulang mimiti mesin sok fed ka hareup lays pikeun gampang, hemat waktu jeung bahan-nyimpen make-siap.
The iklas samping bisa switched langsung antara tarikan jeung push mode dina dua sisi mesin saukur ku péngkolan baud a tanpa kudu nambahan atawa nyabut bagian.Ieu nyadiakeun kalenturan pikeun ngolah rupa-rupa bahan: irrespective naha tanda register aya di kénca atawa ka katuhu tina lambaran.
Sisi jeung hareup lays kalawan sensor optik precision, nu bisa ngadeteksi warna poék jeung lambar plastik.Sensitipitasna tiasa disaluyukeun.
Sensor optik kalayan sistem eureun otomatis dina méja dahar ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaoptimalkeun sistem monitoring- pikeun kontrol kualitas komprehensif dina sakabéh lebar lambar sareng macét kertas.
Panel operasi pikeun nyoco bagian leuwih gampang pikeun ngadalikeun prosés dahar jeung tampilan LED.
Kontrol drive misah pikeun tihang utama sareng tihang bantu
PLC sareng kaméra éléktronik pikeun kadali waktos
alat anti halangan bisa nyingkahan karuksakan mesin.
Japan Nitta nepikeun sabuk pikeun feeder jeung speed adjustable

Unit Paéh

Sistim konci pneumatic ngajadikeun konci-up gampang jeung sékrési motong ngudag sarta motong piring.
Pneumatic ngangkat motong plat pikeun gampang geser asup jeung kaluar.
Sistim Centerline on maot-motong ngudag kalawan adjustment mikro transversal ensures pendaptaran akurat nu ngakibatkeun changeover pakasaban gancang.
Positioning akurat tina motong ngudag dikawasa ku sensor optik precision kalawan alat dipariksa-konci otomatis
Motong ngudag alat elehan
motor utama Siemens dikawasa ku inverter Schneider.
Micro-adjustment tina gaya motong (akurasi tekanan bisa nepi ka 0.01mm, Max.tekanan motong paeh bisa nepi ka 400 ton) ku gear cacing disetir ku motor servo sarta dikawasa gampang ku layar rampa 15 inci.
Crankshaft dijieunna tina baja 40Cr.
HT300 beusi ductile pikeun pigura mesin sarta platens
7 sét bar gripper kalawan grippers dijieunna tina alloy aluminium lightweight jeung awét kalayan jas ultra teuas tur anodized finish mastikeun pendaptaran kertas akurat tur konsisten.
Bar gripper kualitas luhur ti Jepang kalayan umur panjang
Bar gripper anu dirancang sacara unik henteu peryogi spacer pikeun kompensasi pikeun ngajamin pendaptaran kertas anu akurat
Motong pelat tina ketebalan béda (1pc of 1mm, 1pc of 4mm, 1pc of 5mm) pikeun gampang-ngarobah pakasaban
ranté Renold kualitas luhur ti Inggris kalayan perlakuan pre-dipanjangkeun ensures stabilitas jeung akurasi dina jangka panjang.
Sistim drive indéks tekanan tinggi pikeun gripper bar positioning kontrol
Alat panyalindungan overload sareng limiter torsi nyiptakeun tingkat kaamanan pangluhurna pikeun operator sareng mesin.
Lubrication otomatis tur sistem cooling pikeun drive utama jeung lubrication otomatis pikeun ranté utama.

Lain

platform operasi kalawan controller pemanasan;1 set kotak alat sareng manual operasi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Configurations

    ———————————————————————————————————————————————— ————————————————————————————

    C80Q32 C80Q33 C80Q40

    TAIWAN INDEKS BOXSabuk Sinkron ASSIEMENS MOTOR

    C80Q34C80Q35 C80Q36

    UK Renold ChainGRIPPER JEPANGPompa Becker

    ———————————————————————————————————————————————— ————————————————————————————

    C80Q37

    DIEBOARD& STRIPING BOARD STANDAR

    C80Q38

    LAYOUT LANTAI

    C80Q39

    Rencana lanté

    ———————————————————————————————————————————————— ————————————————————————————

    Unit Pangiriman
    Sikat ngerem anu tiasa diatur ku motor AC ngabantosan ngabongkar kertas tina gripper sareng tumpukan kertas dina laju anu langkung luhur sareng alignment anu sampurna.
    Jangkungna tumpukan pangiriman dugi ka 1050mm.
    Alat photoelectric nyegah over-naek na over-turun tina tumpukan kertas pangiriman
    Tihang bisa diitung ku sensor optik (standar).
    Sakabeh mesin bisa disaluyukeun ku monitor touch 10,4 inci di sisi pungkur
    Rak pangiriman bantu dikonpigurasi pikeun pangiriman non-stop.

    Bagian Listrik
    detéktor éléktronik, mikro switched sarta sél photoelectric dikawasa ku PLC on sakabéh mesin
    Omron Electronic switch Cam na encoder
    Sadaya operasi utama tiasa dilakukeun ku monitor touch 15 sareng 10,4 inci.
    PILZ relay kaamanan salaku standar mastikeun standar kaamanan pangluhurna.
    Saklar antar-konci internal minuhan sarat CE.
    Manglaku bagian listrik kaasup Moeller, Omron, Schneider relay, AC contactor na breaker hawa pikeun assure stabilitas dina jangka panjang.
    Tampilan kasalahan otomatis sareng diagnosis diri.

    IData pamasangan

    ———————————————————————————————————————————————— ————————————————————————————

    C80Q10

    Utamabahan

    ———————————————————————————————————————————————— ————————————————————————————

    C80Q11 C80Q12 C80Q13

    Kertas Karton Papan padet beurat

    C80Q14 C80Q15 C80Q16

    Plastik semi-kaku Papan corrugated File kertas

    ———————————————————————————————————————————————— ————————————————————————————

    Sampel Aplikasi

    C80Q17

    C80Q18

    C80Q19

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami