Kami ngadopsi solusi produksi canggih sareng standar manajemén 5S.ti R&D, purchasing, machining, assembling jeung kontrol kualitas, unggal prosés mastikeun nuturkeun standar.Kalayan sistem kadali kualitas anu kaku, unggal mesin di pabrik kedah lulus pamariksaan anu paling kompleks anu disaluyukeun masing-masing pikeun palanggan anu aya hubunganana anu berhak menikmati jasa anu unik.

Ngabentuk karton

  • Roll  Feeder Die Cutting&Creasing Machine

    Roll Feeder Die Cutting&Creasing Machine

    Max motong Area 1050mmx610mm

    Precision motong 0.20mm

    Kertas Gram Beurat 135-400g/

    Kapasitas Produksi 100-180 kali / mnt

    Sarat tekanan hawa 0.5Mpa

    Konsumsi tekanan hawa 0,25m³ / mnt

    Max motong tekanan 280T

    Max Roller diaméterna 1600

    Total kakuatan 12KW

    Ukuran 5500 x 2000 x 1800 mm

  • KSJ-160 Automatic Medium Speed Paper Cup Forming Machine

    KSJ-160 Otomatis Medium Speed ​​Paper Piala Ngabentuk Mesin

    Ukuran Cup 2-16OZ

    Laju 140-160pcs / mnt

    Mesin NW 5300kg

    Catu daya 380V

    Dipeunteun Power 21kw

    Konsumsi hawa 0,4m3 / mnt

    Ukuran Mesin L2750 * W1300 * H1800mm

    Kertas Gram 210-350gsm

  • ZSJ-III Automatic Medium Speed Paper cup Forming Machine

    ZSJ-III Otomatis Medium Speed ​​Paper cup Ngabentuk Mesin

    Parameter Téknis
    Ukuran Cup 2-16OZ
    Laju 90-110pcs / mnt
    Mesin NW 3500kg
    Catu daya 380V
    Dipeunteun Power 20.6kw
    Konsumsi hawa 0,4m3 / mnt
    Ukuran mesin L2440 * W1625 * H1600mm
    Kertas Gram 210-350gsm

  • Inspection Machine For Paper Cup

    Mesin Inspeksi Pikeun Piala Kertas

    Laju 240pcs / mnt
    Mesin NW 600kg
    Catu daya 380V
    Dipeunteun Power 3.8kw
    Konsumsi hawa 0,1m3 / mnt

  • Automatic Packing Machine For Paper Cup

    Mesin Packing Otomatis Pikeun Piala Kertas

    Laju packing 15 bags / mnt
    Bungkusan diaméterna 90-150mm
    Bungkusan panjangna 350-700mm
    Catu daya 380V
    Dipeunteun Power 4.5kw

  • SLG-850-850L corner cutter &grooving machine

    SLG-850-850L juru cutter & mesin grooving

    Modél SLG-850 SLG-850L

    Ukuran max bahan: 550x800mm (L * W) 650X1050mm

    Ukuran bahan min: 130 x 130 mm 130 x 130 mm

    Ketebalan: 1-4 mm

    Grooving akurasi Normal: ± 0.1mm

    Grooving akurasi pangalusna: ± 0,05mm

    Sudut motong panjangna mnt: 13mm

    Speed: 100-110pcs / mnt kalawan 1 feeder

  • Automatic Digital grooving machine

    Mesin grooving Digital otomatis

    Ukuran Bahan: 120X120-550X850mm (L * W)
    Ketebalan: 200gsm-3.0mm
    Akurasi pangalusna: ± 0,05mm
    Akurasi Normal: ± 0.01mm
    Speed ​​panggancangna: 100-120pcs / mnt
    Laju Normal: 70-100pcs / mnt

  • AM600 Automatic Magnet Sticking Machine

    AM600 otomatis Magnet nempel Mesin

    Mesinna cocog pikeun produksi otomatis kotak kaku gaya buku kalayan panutupanana magnét.Mesin boga dahar otomatis, pangeboran, gluing, picking sarta nempatkeun magnetics / cakram beusi.Ieu ngaganti karya manual, featuring di efisiensi tinggi, stabil, kamar kompak diperlukeun tur ayeuna teh ditarima lega ku konsumén.

  • ZX450 Spine Cutter

    ZX450 tulang tonggong cutter

    Éta mangrupikeun alat khusus dina buku hardcover.Hal ieu dicirikeun ku konstruksi alus, operasi gampang, incision rapih, precision tinggi jeung efisiensi jsb Hal ieu dilarapkeun ka motong tulang tonggong tina buku hardcover.

  • RC19 Round-In Machine

    RC19 Babak-Dina Mesin

    Jieun kasus sudut lempeng standar kana babak hiji, teu perlu prosés robah, anjeun bakal meunang sudut buleud sampurna.Pikeun radius sudut béda, ngan tukeur kapang béda, éta bakal disaluyukeun merenah dina hiji menit.

  • SJFM-1300A Paper Extrusion Pe Film Laminating Machine

    SJFM-1300A Paper Tonjolan pe Film Mesin Laminating

    SJFM runtuyan Tonjolan palapis mesin lamination mangrupa mesin ramah-eco.Prinsip prosésna nyaéta résin palastik (PE / PP) diplastik ku sekrup teras diekstrusi tina t-die.Sanggeus diregangkeun, ditapelkeun kana beungeut kertas.Sanggeus cooling jeung compounding.Kertas boga fungsi waterproof, buktina minyak, anti rembesan, sealing panas, jsb.

  • ASZ540A 4-Side Folding Machine

    ASZ540A 4-Sisi tilepan Mesin

    Aplikasi:

    Prinsip 4-Sisi Mesin tilepan nyaéta nyoco kertas permukaan jeung dewan nu geus diposisikan ngaliwatan Pra-mencét, tilepan sisi kénca jeung katuhu, Mencét sudut, tilepan hareup jeung sisi pungkur, Mencét merata prosés, nu sadayana otomatis nyadar opat sisi tilepan.

    mesin ieu digabungkeun jeung fitur di-precision tinggi, speed gancang, préfek sudut tilepan jeung awét samping tilepan.Jeung produk nu loba dilarapkeun dina nyieun Hardcover, Notebook, folder Dokumén, Calendar, Wall kalénder, Casing, Gifting kotak jeung saterusna.